تزیین زولبیا بامیه برای ماه رمضان با زیباترین و قشنگ ترین تزیین زولبیا بامیه برای سفره افطار
مدل لباس گیپور زنانه مجلسی + جذاب ترین و قشنگ ترین مدل های لباس گیپور
مدل لباس گیپور زنانه مجلسی مدل لباس گیپور زنانه مجلسی + جذاب ترین و قشنگ ترین مدل های لباس گیپور در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
مدل مانتو کوتاه برای عید ۱۴۰۳ + شیک ترین مدل های مانتو کوتاه مناسب مهمانی های عید
مدل مانتو کوتاه برای عید ۱۴۰۳ مدل مانتو کوتاه برای عید ۱۴۰۳ + شیک ترین مدل های مانتو کوتاه مناسب مهمانی های عید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب …
مدل لباس گیپور اینستاگرام + زیباترین مدل های لباس گیپور فضای مجازی بهمن ۱۴۰۲
مدل لباس گیپور اینستاگرام مدل لباس گیپور اینستاگرام + زیباترین مدل های لباس گیپور فضای مجازی بهمن ۱۴۰۲ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لباس …
تزیین زولبیا بامیه برای ماه رمضان
تزیین زولبیا بامیه برای ماه رمضان با زیباترین و قشنگ ترین تزیین زولبیا بامیه برای سفره افطار در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
زولبیا و بامیه شیرینی خوشمزه و خوشگلی است که دیدن آن به ویژه سر سفره افطار اشتها بر انگیز است. هرچند این شیرینی خوشمزه برای بدن مضرات زیادی دارد و کالری زولبیا بامیه عدد قابل توجهی است.
زولبیاها را روی بشقاب بچینید و بامیه را در وسط زولبیاها قرار دهید. سپس با استفاده از پودر پسته و گلبرگهای تازه روی زولبیا بامیهها را تزیین کنید.
cروی بشقاب شش عدد زولبیا بچینید و بقیه زولبیاها را به صورت ستونی روی آن قرار دهید، سپس بامیه را در قسمت میانی بشقاب بگذارید و با پودر پسته روی آن را تزیین نمایید.
از ظرف سرامیکی مخصوص سرو شیرینی استفاده کنید، درون یک کاسه مقداری پودر پسته بریزید و سر بامیهها را داخل کاسه فرو کنید. سپس بامیهها را در کنار هم روی ظرف شیرینی قرار دهید.
مقداری غنچههای خشک گل محمدی و خلال پسته تهیه کنید، سپس زولبیا و بامیهها را روی بشقاب بچینید و با غنچههای گل و خلال پسته، تزیین زولبیا بامیه را تکمیل کنید.
روی یک بشقاب کوچک، به شکل دایرهای بامیه بچینید و روی آن زولبیا قرار دهید. سپس روی آن را با باقلواهای مربعی شکل تزیین نمایید. با استفاده از پودر نارگیل، پودر پسته، پودر کنجد و خلال پسته یا زرشک روی ظرف را تزیین نمایید.
غنچههای گل خشک کوچک مانند گل محمدی یا گل ختمی را از عطاری تهیه کنید، درون دو ظرف جداگانه زولبیا و بامیه بچینید و با غنچههای گل کوچک زولبیا بامیهها را تزیین کنید.
خلال پسته تهیه نمایید، زولبیا و بامیه را روی ظرفهای زیبا بچینید و با خلال پسته تزیین کنید، همراه با چای این شیرینیهای خوشمزه را سرو کنید.
مصرف زولبیا و بامیه موجب تشنگی میشود و به طور غیرطبیعی نیاز به آب را افزایش میدهد بنابر این از مصرف بیش از اندازه آن دوری کنید.
هر دانه بامیه ۸۰ کالری دارد و ۱۰۰ گرم زولبیا ۴۵۰ کالری . مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن میکند در حالی که جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد ۲ تا ۳ ساعت طول میکشد.
کالری بالای زولبیا و بامیه به علت داشتن قند و روغن فراوان زمینهساز چاقی و اضافه وزن است.از طرفی این ماده موجب سیری زودرس،کاهش اشتها و حذف وعده اصلی میشود.به همین دلیل فرد نمیتواند دیگر مواد مورد نیاز بدن خود را تامین کند زیرا سیر شده و تمایل به غذا نخواهد داشت.این امر موجب کمبودهای تغذیهای بویژه ریزمغذیها نیز میشود.
مصرف زولبیا و بامیه به معنای مصرف قند با حجم زیاد است.افطار کردن با حجم بالای قند در بیماران مبتلا به ریفلاکس (بازگشت اسید معده به داخل مری) موجب تشدید علائم آنها شده و سلامت آنها را به خطر میاندازد.چربی موجود در این شیرینی نیز زیاد است و همین موضوع سبب کندی تخلیه معده میشود که برای سلامت مضر است.
مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی از کالری، چربی و قند را وارد بدن میکند. البته اگر مصرف این ماده غذایی در حد مناسبی باشد مشکلی نیست ولی در ایران استفاده از این ماده در ماه رمضان بسیار زیاد است.
با توجه به فاصله زیادی که بین وعده غذایی سحر تا افطار است، گلیکوژن کبد مصرف شده و فرد ولع زیادی برای خوردن شیرینی پیدا می کند. از این رو متاسفانه افراد در مصرف زولبیا و بامیه که مملو از قندهای تصفیه شده و چربی های اشباع هستند، افراط میکنند.
خوردن زولبیا و بامیه در وعده سحری باعث ترشح انسولین و گرسنگی در طول روز می شود و کسانی که دیابت نوع یک یا چربی خون دارند اصلا نباید این نوع شیرینی جات را مصرف کنند. مقدار مصرف زولبیا و بامیه باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه فرد باشد نه رفع نیاز وعده غذایی، مصرف زیاد آن در وعده افطار باعث افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربی های بدن را خنثی می کند و از سویی باعث افزایش فشار خون، چربی های بدن، بیماری های قلبی و عروقی می شود. بهتر است به جای تامین قند بدن در طول روزه داری، از غلات (نان و برنج) استفاده کنیم و از خوردن خوراکی های چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز شود.
بهتر است زولبیا و بامیه از شیرینی فروشی هایی دارای مجوز بهداشتی تهیه شود، چرا که برخی اماکن تهیه زولبیا و بامیه از روغن جامد، نیمه سوخته و رنگ های غیر مجاز استفاده می کنند که تهدید کننده سلامت افراد است.
زولبیا و بامیه یکی از خوراکیهایی هستند که در این ماه باعث اضافه وزن بسیاری از افراد میشوند. تصور کنید یک دانه بامیه به نسبت کوچکی که شما میل میکنید و اصلا انگار چیزی نخوردید تقریبا ۸۰ کالری دارد.
کالری ۱۰۰ گرم زولبیا تقریبا برابر با ۴۵۰ کالری است. این کالری زمانی که در ماه مبارک رمضان به صورت مستمر یا پیدرپی در بدن تکرار شود قطعا موجب چاقی و اضافه وزن خواهد شد.