تزیین فرنی برای ماه رمضان با ایده های بسیار زیبا و جالب برای تزیین فرنی
پرطرفدارترین رنگ مو + جذاب ترین و شیک ترین مدل های رنگ مو را اینجا ببینید
پرطرفدارترین رنگ مو پرطرفدارترین رنگ مو + جذاب ترین و شیک ترین مدل های رنگ مو را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین حلوای مجلسی با ایده های بسیار قشنگ و جالب مناسب برای مراسم های خاص
تزیین حلوای مجلسی تزیین حلوای مجلسی با ایده های بسیار قشنگ و جالب مناسب برای مراسم های خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل آرایش دخترانه برای عروسی + زیباترین مدل های آرایش دخترانه برای مجالس
مدل آرایش دخترانه برای عروسی مدل آرایش دخترانه برای عروسی + زیباترین مدل های آرایش دخترانه برای مجالس در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لازم به …
تزیین فرنی برای ماه رمضان
تزیین فرنی برای ماه رمضان با ایده های بسیار زیبا و جالب برای تزیین فرنی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
فرنی دسری ساده و مقوی است که بیشتر بر سر سفره های افطار ماه رمضان با تزیینات زیبا و مجلسی دیده می شود. فرنی یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین دسرهاست که با آرد برنج، آرد گندم و یا نشاسته تهیه می شود.
طرز تهیه فرنی آرد برنج را در ۳ پیمانه آب حل میکنند و از صافی میگذرانند. سپس ۱۵–۲۰ دقیقه روی آتش ملایم میپزند. شیر را اضافه میکنند و هم میزنند و ۱۰ دقیقه دیگر میپزند. شکر (در صورتیکه با مربا یا عسل یا شیره انگور میل نشود) و هل و گلاب را در مایهٔ فرنی میریزند و پس از دوسه جوش از روی آتش برمیدارند. فرنی را بدون شکر نیز درست میکنند و با شیرهٔ انگور یا عسل ویا مربای گل یا میوه میخورند.
دارچین، خلال و پودر پسته، بادام، مغز گردو، گل محمدی، گل طبیعی خشک شده، چیپش شکلاتی و دیگر خوراکی تزیینی از این دست از جمله موادی هستند، که در تزیینات انواع فرنی نظیر فرنی سه رنگ، فرنی با آرد برنج، فرنی زعفرانی و … مورد استفاده قرار می گیرند.
فرنی قالبی یکی دیگر از انواع جدید این دسر است که در سالهای اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده. با این روش میتوان فرنی را به شکل های مختلفی درآورد. برای تهیه فرنی قالبی معمولاً از نشاسته و یا پودر ژلاتین در مواد اولیه دسر استفاده میشود. قالب های ژله پلاستیکی بهترین قالب ها برای تهیه فرنی هستند به ویژه اگر تجربه زیادی در تهیه دسر ندارید، بهتر است از قالب پلاستیکی استفاده کنید. به این ترتیب جدا کردن دسر از قالب خیلی ساده و به راحتی انجام میشود. فرنی بستنی هم یکی از جدیدترین و جذاب ترین انواع فرنی قالبی است.
یک روش ساده دیگر برای تزیین فرنی این است که از شابلون استفاده کنید. این روزها انواع شابلون با طرح های مختلفی از اسامی ائمه گرفته تا طرح های مدرنی مثل ماه و ستاره و گل و… در لوازم قنادی ها موجود هست. کافی است شابلون را روی دسر بسته شده قرار دهید و پودر دارچین یا کاکائو را با دقت و ظرافت روی آن بپاشید. بهتر است برای پاشیدن دارچین از یک صافی کوچک استفاده کنید تا پودر به صورت یکنواخت روی دسر پاشیده شود. این روش به ویژه برای تزیین فرنی ماه رمضان مرسوم است.
اگر به نقاشی علاقه دارید، برای طراحی روی فرنی میتوانید از پودر کاکائوی رقیق شده با کمی آب یا روغن استفاده کنید. کافی است با یک قلموی نازک طرح مورد نظر خود را روی دسر بکشید.
با کمی خلاقیت میتوانید از هر وسیله ای برای تزیین فرنی مجلسی کمک بگیرید. مثلا با قرار دادن تکه های کاغذ طرح دار روی دسر و پاشیدن دارچین میتوانید طرح های تو خالی ایجاد کنید. یا میتوانید کاتر کوکی را در دارچین فرو کنید و آن را روی فرنی بزنید یا این که مثل تصویر دوم داخل کاتر را از پودر پسته استفاده کنید. به جای پودر پسته، از پودر گل محمدی هم میتوان استفاده کرد.
فرنی ارزش غذایی بسیاری دارد زیرا به دلیل دارا بودن شیر و نشاسته ، انرژی بالایی را جذب بدن می کند. مواد نشاسته ای نیز مانند شیر حاوی ویتامین های گروه B و روی است. جایگزین کردن عسل یا شیره های گیاهی با شکر ارزش غذایی و خواص فرنی را بیشتر می کند.
به جای شکر از عسل استفاده کنید تا ارزش غذایی آن افزایش پیدا کند. افزودن عسل به فرنی برای افراد دیابتی نیز مفید است چرا که می توانند با خیال راحت آن را میل کنند. همچنین از افزایش وزن نیز جلوگیری می کند.
شیر برنج و فرنی در صورتی در ماه رمضان توصیه می شوند که :اولا به صورت قسمتی از یک وعده غذایی خورده شود، ثانیا شیرینی شان محدود باشد و ثالثا در مصرف شان افراط نشود (حتی در افطار)؛ بعضی افرادی که روزه می گیرند، مخصوصا در تابستان های گرم دچار افت قندخون می شوند و افت قندخون عصبانیت و سرگیجه را تجربه می کنند که در این زمان، خوردن غذاهای یادشده می تواند برای آنها کمک کننده باشد. فرنی اگر شیرین نباشد میتواند گلو را نرم و صاف کند و آمادگی برای صرف شام و افطار را فراهم آورد.
فرنی با طعم میوه: در یک ظرف میوه های دلخواه را قرار دهید و سپس فرنی تهیه شده با دستورالعمل مورد نظر را روی میوه ها بریزید. برای تزئین نیز می توانید از پودر پسته ، دارچین و گل محمدی استفاده کنید.
خوردن فرنی در وعده صبحانه بسیار مفید و دارای خاصیت است. جلوگیری از بروز انواع سرطان یکی از خواص فرنی است که به دلیل خواص ضدسرطانی ترکیبات آن می باشد. محققان در مطالعات خود ادعا می کنند که خوردن یک کاسه فرنی معادل ۷۰ گرم در صبحانه می تواند از بروز ابتلا به سرطان پیشگیری کند.
اگر به جای شکر از عسل در تهیه فرنی استفاده شود به یک معجون لاغری و کاهش وزن تبدیل می شود. کارشناسان به افرادی که تمایل به داشتن تناسب اندام دارند اما خوردن غذاهای رژیمی را دوست ندارند ، مصرف فرنی در وعده صبحانه را به جای خوراکی های رایج حاوی بلغور جوی دوسر ، توصیه می کنند. بر اساس تحقیقات ، افرادی که از فرنی به جای بلغور جوی دوسر در صبحانه استفاده می کنند در طول روز کمتر احساس گرسنگی می کنند و در نتیجه غذای کمتری میل می کنند.
بزرگترین مزایای فرنی برای سلامتی فیبر آن است. مصرف فیبر در وعده های غذایی مهم است و کمک می کند معده بدون کالری پر شود و با منظم نگه داشتن هضم غذا با یبوست مبارزه می کند یک فنجان فرنی پخته شده تقریباً ۱۵ درصد فیبر روزانه زنان و تقریبا ۱۰ درصد فیبر روزانه مردان را تامین می کند.
فرنی بافت نرم و لطیفی داشته و هضم آن آسان است به همین خاطر به طور معمول برای کسانی که معده ضعیف دارند، مفید است. فرنی خنثی کننده اسید معده است و برای مبتلایان به زخم های گوارشی و زخم معده مفید می باشد.
اگر بخواهیم ارزش غذایی فرنی را از نظر کربوهیدرات بررسی کنیم باید بگوییم که فرنی منبع غنی برای کربوهیدرات است و انرژی بخشی بالایی دارد. هر صد گرم فرنی حدود ۷۰ گرم کربو هیدرات دارد و انرژی بخش خوبی برای بدن می باشد. خوردن فرنی با آرد برنج و نشاسته در صبح در چاقی صورت مؤثر است.
از این رو فرنی نشاسته نیز یکی از میان وعده های پرطرفدار ورزشکاران و بدنسازان است. کربوهیدراتهای موجود در نشاسته سریع هضم می شوند و سرعت عضله سازی را بالا می برد.
فرنی ارزش غذایی بسیاری دارد زیرا به دلیل دارا بودن شیر و نشاسته ، انرژی بالایی را جذب بدن می کند. مواد نشاسته ای نیز مانند شیر حاوی ویتامین های گروه B و روی است. جایگزین کردن عسل یا شیره های گیاهی با شکر ارزش غذایی و خواص فرنی را بیشتر می کند.