تزیین رولت + زیباترین و خلاقانه ترین ایده ها برای تزیین شیرینی رولت با میوه و شکلات
تزیین پول با ایده های بسیار زیبا و خلاقانه مناسب برای کادو
تزیین پول تزیین پول با ایده های بسیار زیبا و خلاقانه مناسب برای کادو در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گاهی مواقع قصد تهیه یک …
تزیین حلوا برای مراسم ختم + ایده های بسیار زیبا و ساده برای تزیین حلوا
تزیین حلوا برای مراسم ختم تزیین حلوا برای مراسم ختم + ایده های بسیار زیبا و ساده برای تزیین حلوا در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما …
تزیین تولد مردانه + ایده های بسیار زیبا و خلاقانه برای تزیین تولد مردانه
تزیین تولد مردانه تزیین تولد مردانه + ایده های بسیار زیبا و خلاقانه برای تزیین تولد مردانه در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تولد …
تزیین رولت
تزیین رولت + زیباترین و خلاقانه ترین ایده ها برای تزیین شیرینی رولت با میوه و شکلات در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
رولت خامهای یا کیک رولت یکی از خوشمزهترین شیرینیهای خامهای یا تر است که اکثر ما طرفدار آن هستیم. این شیرینی یا دسر لذیذ در واقع نوعی کیک اسفنجی است که به صورت نازک پخته میشود و روی آن با خامه فرم گرفته، مربا، میوه تازه، باتر کریم یا مواد دیگر پر شده و بعد پیچانده میشود و در انتها نیز ممکن است برای خوش طعمتر شدن، سطح آن با شکلات پوشانده شود.
منشا پیدایش رولت خامهای یا رولت سوئیسی هنوز هم مانند یک راز باقی مانده، اما این باور که این کیک در قرن نوزدهم اختراع شد تقریبا بین همه پذیرفته شده است. درباره منشا پیدایش رولت خامهای، برخیها معتقد هستند این شیرینی یا دسر خوشمزه الهام گرفته از دستورهای غذایی کشور اتریش است، برخی دیگر معتقدند رولت خامهای یک دستور غذایی قدیمی انگلیسی است و برخی دیگر آن را متعلق به کشور آمریکا میدانند.
برای تهیه رولت ،ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم، سپس سفیده ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن خوب مخلوط می کنیم. بعد از ۱ دقیقه هم زدن سفیده، نصف شکر را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر با دور تند هم می زنیم.
حالا باید سفید تخم مرغ کاملا کف کرده باشد و اگر کاسه را برگردانید نریزد، پس از اینکه سفید تخم مرغ اماده شد آنرا داخل یخچال قرار می دهیم. حالا زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و باقیمانده شکر در یک ظرف دیگر می ریزیم و با همزن دور تند می زنیم تا فرم بگیرد و کرمی رنگ شود.
پس از اینکه زرده های تخم مرغ فرم گرفت آب داغ را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را با همزن می زنیم. در ادامه آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و دو یا سه بار الک می کنیم تا به طور کامل صاف و یکدست شوند.
حالا آرد را در چندین مرحله به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. پس از اینکه آرد تمام شد سفیده خم مرغ را از یخچال خارج می کنیم و در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک فولد می کنیم.
نکته مهم در این مرحله این است که پس از اینکه تمام مواد را مخلوط کردیم نباید هیچ گلوله سفیدی داخل مواد باشد و باید کاملا صاف و یکدست باشد. داخل یک قالب ۳۰ در ۴۰ یک کاغذ روغنی بزرگ قرار می دهیم به صورتی که از اطراف قالب کاغذ روغنی بیرون بزند.
حالا با مقدار خیلی کمی روغن مایع روی کاغذ روغنی را چرب می کنیم و مایه شیرینی را داخل قالب می ریزیم و روی مواد را با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم تا قطر تمام نقاط نان رولت یکدست باشد و در پایان کار تمیز در بیاید.
فر را باید از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود. سپس قالب را داخل فر قرار می دهیم تا نان رولت بپزد. برای پخت نان رولت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است. پس از اینکه نان رولت پخت، یکی دو دقیقه گریل را روشن کنید تا روی نان رولت طلایی شود.
نکته مهم در مورد پخت رولت این است که روی نان رولت به هیچ وجه نباید خمیر بماند یا بیش از حد خشک شود. اگر روی نان رولت کمی خشک شده بود روی آنرا با یک نایلون بپوشانید تا با گرمای خودش کمی نرم شود.
در این مرحله نان رولت را بر می گردانیم و کاغذ روغنی را از پشتش با دقت جدا می کنیم. سپس نان رولت را به طور محکم رول می کنیم و اجازه می دهیم با همین شکل رول شده خنک شود. پس از اینکه خنک شد رول را باز می کنیم.
حالا خامه را با همزن چند دقیقه می زنیم تا حجیم شود و فرم بگیرید، سپس روی نا رولت را با یک قاشق غذاخوری شیر مرطوب می کنیم و نان رولت را به صورت یکدست با خامه فرم گرفته می پوشانیم، توجه داشته باشید که به صورت یکدست خامه را پخش کنید.
پس از پوشاندن نان رولت با خامه آنرا محکم رول می کنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا شکل رولت ثابت شود. پس از گذشت ۲ ساعت رولت را از یخچال خارج کرده و تزیین می کنیم، سپس به اندازه های دو سانتی متری برش زده و سرو می کنیم.
اگر می خواهید رولت را به صورت شکلاتی درست کنید کافیست ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری از آرد سفید را کم کنید و به جای آن از پودر کاکائو استفاده کنید. نکته مهم در مورد رولت شکلاتی این است که باید مدت کمتری در فر بماند چون پودر کاکائو باعث می شود که رولت خیلی سریع خشک شود.
برای اینکه رولت ها را با شکلات روکش کنیم ۲۰۰ شکلات شکلات تخته ای را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن به روش بن ماری روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا شکلات کاملا روان شود. هر چقدر شکلات رقیق تر باشد لایه شکلات روی رولت ها نازک تر می شود.
در ادامه رولت ها را حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شوند، سپس انها را روی یک پایه فلزی قرار می دهیم و با قاشق از شکلات ذوب شده روی رولت ها می ریزیم تا به طور کامل کاور شوند. چون رولت ها خنک هستند شکلات خیلی سریع سفت می شود.
یکی از آسانترین راهها برای تزئین رولت ریختن سس شکلاتی یا گاناش روی آنها است. برای این کار فقط کافی است کمی کاکائو را بنماری کرده و روی آنها بریزید. در نهایت میتوانید تکه هایی از شکلات کاکائویی یا شیری هم روی آن بگذارید.
مهم نیست رولتان در چه اندازهای برش خورده است تنها کافی است کمی پودر پسته روی آن بپاشید و یک گل محمدی کوچک کنار آن بگذارید. در صورت نداشتن گل محمدی از برشهای میوه هم میتوانید استفاده کنید. با این تزئین راحت، میهمانی خود را پیش ببرید.