گرفتن تلخی پرتقال + روش های جالب برای گرفتن تلخی پرتقال و آب پرتقال - سایت پرشین زی
نکات مهم قبل از بیهوشی و انواع بیهوشی برای جراحی

نکات مهم قبل از بیهوشی و انواع بیهوشی برای جراحی

نکات مهم قبل از بیهوشی نکات مهم قبل از بیهوشی و انواع بیهوشی برای جراحی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سه مفهوم بی حواسی، بی …

تمیز کردن آهن گاز و آشنایی با کارهای قبل از تمیز کردن گاز

تمیز کردن آهن گاز و آشنایی با کارهای قبل از تمیز کردن گاز

تمیز کردن آهن گاز تمیز کردن آهن گاز و آشنایی با کارهای قبل از تمیز کردن گاز در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. حتی اگر …

گرفتن تلخی اسفناج و مدل های مختلف پختن اسفناج

گرفتن تلخی اسفناج و مدل های مختلف پختن اسفناج

گرفتن تلخی اسفناج گرفتن تلخی اسفناج و مدل های مختلف پختن اسفناج در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. متاسفانه، اسفناج معمولاً در حاشیه‌های آشپزخانه جا می‌گیرد، …

گرفتن تلخی پرتقال

گرفتن تلخی پوست پرتقال نی نی سایت گرفتن تلخی پرتقال خشک گرفتن تلخی پوست پرتقال خانم گلاور گرفتن تلخی پوست پرتقال برای قیمه نثار زست گیر پرتقال طرز تهیه خلال پرتقال برای شیرین پلو طرز تهیه خلال پوست پرتقال برای قیمه نثار خلال پوست پرتقال آماده

گرفتن تلخی پرتقال + روش های جالب برای گرفتن تلخی پرتقال و آب پرتقال در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر شما هم تجربه تهیه شربت یا آب پرتقال طبیعی و مواجه شدن با تلخی ناخوشایند آن را داشته‌اید، راه‌هایی برای از بین بردن این تلخی وجود دارد تا بتوانید از یک آب پرتقال لذیذ و مغذی لذت ببرید. البته آب پرتقال‌های صنعتی موجود در بازار به روش‌های خاصی از تلخی آن‌ها کاسته می‌شود. اما در خانه چگونه می‌توانید تلخی آب پرتقال را کاهش دهید؟

گاهی اوقات، برخی از ارقام پرتقال ممکن است کمی تلخی داشته باشند یا در فرآیند آب‌گیری تلخی‌شان افزایش یابد. با شناسایی و رفع این دلایل، می‌توانید از تلخ شدن آب پرتقال خود جلوگیری کنید.

یکی از عوامل اصلی تلخی آب پرتقال، پوست‌های سفید میوه است. پس قبل از آب‌گیری، حتماً قسمت‌های سفید را از میوه جدا کنید.

استفاده از آبمیوه‌گیری برقی ممکن است باعث تلخی آب پرتقال شود. بنابراین، توصیه می‌شود از آب‌پرتقال‌گیری دستی استفاده کنید و آب پرتقال را از صافی عبور دهید تا بدون تفاله و تلخی باشد.

آب پرتقال تازه را بهتر است سریعاً مصرف کنید چرا که با گذشت زمان تلخ می‌شود.

اگر قصد دارید آب پرتقال را برای مدتی طولانی‌تر نگه دارید، آن را در ظروف شیشه‌ای با درب محکم بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا کمتر در معرض هوا باشد.

استفاده از عسل

اضافه کردن عسل به آب پرتقال می‌تواند تلخی آن را به خوبی کاهش دهد و در عین حال، شیرینی لذت‌بخشی به نوشیدنی شما اضافه کند. شما می‌توانید به هر لیوان آب پرتقال یا مخلوط آب پرتقال با کمی آب نارنگی، یک قاشق چای‌خوری عسل بیفزایید. پس از اضافه کردن عسل، نوشیدنی را در یخچال قرار دهید و برای لذت بیشتر، آن را با تکه‌های یخ سرو کنید. این روش همچنین برای تهیه شربت پرتقال خانگی مفید است.

استفاده از هل و گلاب

استفاده از گلاب در آب پرتقال نه تنها به کاهش تلخی آن کمک می‌کند، بلکه عطر و طعمی دلپذیر به نوشیدنی اضافه می‌کند. افزودن هل نیز همین تأثیرات را دارد و به ارتقاء مزه آب پرتقال کمک می‌کند. این ترکیبات، علاوه بر افزایش خواص تغذیه‌ای، طبع نوشیدنی را نیز متعادل می‌کنند.

نکته قابل توجه این است که چون طبع پرتقال و نارنگی به طور معمول «سرد» است، افزودن عسل، هل و گلاب به عنوان مصلح عمل می‌کند. این افزودنی‌ها، علاوه بر رفع تلخی آب پرتقال، طبع آن را معتدل می‌کنند.

چرا مرکبات تلخ می شوند؟

تلخی موجود در آب برخی مرکبات نظیر پرتقال و گریپ‌فروت به دلیل وجود لیمونوئیدهاست. دو ترکیب اصلی این دسته، لیمونین و نومیلین، دارای طعم تلخ هستند. بالا بودن سطح این ترکیبات، به خصوص لیمونین، در آب پرتقال و کنستانتره‌های آن، باعث ایجاد پدیده‌ای به نام تلخی تأخیری (dylayed bitterness) می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پرشین زی و لینک مستقیم بلا مانع است.