تزیین برنج + زیباترین و جالب ترین ایده های تزیین برنج توسط سر آشپز ها برای مهمانی
مدل مانتو کوتاه زنانه بسیار شیک و لاکچری مناسب برای افراد خوش استایل
مدل مانتو کوتاه مدل مانتو کوتاه زنانه بسیار شیک و لاکچری مناسب برای افراد خوش استایل در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از …
مدل چادر + زیباترین چادرهای سال ۱۴۰۲ را اینجا ببینید
مدل چادر مدل چادر + زیباترین چادرهای سال ۱۴۰۲ را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چادر مشکی نوعی پوشش رسمی است که از …
مدل لباس کوتاه مجلسی + زیباترین مدل های لباس کوتاه مخصوص مجالس دیماه ۱۴۰۲
مدل لباس کوتاه مجلسی مدل لباس کوتاه مجلسی + زیباترین مدل های لباس کوتاه مخصوص مجالس دیماه ۱۴۰۲ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پیراهن مجلسی …
تزیین برنج
تزیین برنج + زیباترین و جالب ترین ایده های تزیین برنج توسط سر آشپز ها برای مهمانی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
برنج یکی از اصلی ترین عذاها در سفره ایرانی است که در کنار انواع خورشت ها و گوشت و مرغ سرو می شود تزیین غذا باعث می شود سفره رنگین تر و زیباتری داشته باشید.
تزیین برنج مجلسی به صورت قالبی بسیار ساده تر از آن است که به نظر می رسد فقط یک سری نکات ریز اما مهم دارد که با رعایت آن ها، می توانید خیلی راحت پلو قالبی تهیه کنید. برنجی که قرار است داخل قالب ریخته و تزیین کنید نباید خیلی داغ باشد. دمای برنج باید به اندازه ای باشد که دست را نسوزاند ولی سرد هم نباشد.
جنس قالب هیچ فرقی ندارد، شما با هر مدل و هر جنس قالب می توانید برنج قالبی تهیه کنید. حتی نیاز به نایلون انداختن کف قالب یا چرب کردن آن نیز نیست. تنها کاری که باید بکنید این است که برنج را با قاشق داخل قالب بریزید و کمی با پشت قاشق روی هر لایه برنج که می ریزید، فشار دهید. نیازی نیست خیلی فشار بدهید، فقط در حد پر کردن هوا بین دانه های برنج کافی است.
در برگزاری مهمانی های خودمانی و ضیافت های مختلف یکی از مهم ترین مسائل بعد از پخت انواع غذا به بهترین شکل ممکن، نحوه تزئین غذا است. در واقع سفره آرایی هنر سرآشپز و یا کدبانو در ارائه غذایی لذیذ با تزیینی خیره کننده و اشتها برانگیز می باشد.
برای تزئین پلو، سبزی پلو، عدس پلو و … به صورت قالبی می توانید، از قالب های ژله ، کیک و … استفاده کنید. برای انجام این کار کافی است پس از دم کشیدن برنج، آن را داخل قالب بریزید و قالب را به آرامی داخل دیس برگردانید.
برای تنوع بیشتر می توانید، نیمی از پلو را با کمی زعفران و یا رنگ های خوراکی مخلوط کنید و به صورت لایه لایه پلو زعفرانی و برنج بی رنگ را درون قالب بریزید. سپس با پشت قاشق و یا با دست برنج را کامل فشار دهید، تا برنج فرم قالب را به خود بگیرد.
برای تزئین سطح روی برنج می توانید از زرشک ، خلال بسته و … استفاده کنید. که می توانید بعد از خارج کردن برنج از درون قالب این کار را انجام دهید و یا از همان ابتدا این مواد را درون قالب بریزید و بعد برنج را اضافه کنید.
برنج یکی از غذاهای اصلی ما ایرانیان است که همراه با کباب و انواع خورشت سرو میشود. کدبانوهای ایرانی برای دلپذیر نمودن غذا و تحریک کردن اشتهای اعضای خانواده و زیباتر کردن سفره، همیشه برنج را تزئین کرده و هنر و سلیقه زن ایرانی را به رخ میکشند.
کلم برگ قرمز را بشویید و خرد کنید. کلم برگ را در ظرفی ریخته و با ریختن مقدار کمی آب روی حرارت بگذارید. با حرارت دادن، رنگ بنفش به دست میآید. مقداری برنج دم کشیده را با آب کلم قرمز مخلوط نمایید تا برنج رنگی بنفش به دست آید.
برای تهیه برنج رنگی سبز: چند برگ اسفناج تازه را بشویید و کمی خرد کنید. اسفناجها را درون ظرفی ریخته و مقداری آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب کمی ته ظرف باقی ماند و آب اسفناج غلیظ شد، برای تزیین و رنگ آمیزی آب به دست آمده را با برنج دم کشیده مخلوط کنید و برای تزئین از آن استفاده نمایید.
برای تهیه برنج رنگی نارنجی: یک هویج را بشویید و خرد کنید. درون ظرفی مقداری آب ریخته و هویج را در آن بریزید و شعله گاز را روشن کنید. پس از مدتی رنگ نارنجی به دست میآید. آب غلیظ شده هویج را با مقداری برنج دم کشیده مخلوط کنید.
برای تزئین برنج میتوانید از رنگهای مختلف خوراکی استفاده کنید. در کنار تزیینات دیگر میتوانید از خلال بادام، خلال پسته استفاده نمایید. برای دیزاین برنج میتوانید از قالبهای مختلف استفاده کنید.
می توانید قبل از پخت با استفاده از کاتر و قالب دلخواهتان سیبزمینی را با طرح دلخواه قالب زده در کف ظرف بچینید و پس از پخت روی دیس برنج را با کمک ته دیگ های قالبی تزیین کنید. امیدوارم این تزیین های زیبای برنج به کارتان بیاید.
برای دیزایین برنج با زعفران نیازی به استفاده از ابزار خاصی نیست و تنها با مقداری زعفران دم کرده و همچنین با کمی خلاقیت و ابتکار می توانید بهترین و زیباترین تزیینات را داشته باشید.
استفاده از زعفران، برای تزیینات برنج به دلایل زیادی بسیار مرسوم است و تنها در دوره های مختلف شکل و فرم ظاهری آن تغییر نموده است و افراد مختلف با سلیقه های متفاوت برنج را با طرح های زیبا و متنوع تزئین نموده اند و تزیین غذای ساده و زیبایی ارائه داده اند.
سفره آرایی و تزیین غذا اهمیت زیادی در بین ایرانیان دارد و از جمله هنر کدبانو های خوش سلیقه ایرانی می باشد، تزیینات غذا های مختلف و سفره آرایی علاوه بر اینکه موجب زیبایی و شکیل شدن سفره و میز غذا می شود، تاثیر زیادی نیز در افزایش اشتها و میل به غذا خوردن به خصوص در بین کودکان و افراد بد اشتها دارد، انواع تزیین کوکو، تزیین ماکارونی، تزیین سالاد و … نمونه هایی از تزیینات شکیل غذا های ایرانی می باشند.
پلو تقریبا غذای اصلی سفره همه ایرانیان در مجالس و مهمانی ها می باشد که اغلب با زعفران و زرشک تزیین می شود و ایده های مختلفی برای این کار وجود دارد، حال در صورتی که قصد دارید، در مهمانی ها و مجالس خود، مهمان هایتان را با سفره آرایی و تزیینات زیبای غذای خود سورپرایز کرده و تحسین آنها را برانگیزید.
یکی از مواد غذایی که در کنار زعفران میتواند به زیبایی پلو مجلسی شما بیفزاید، استفاده از زرشک میشود. چرا که استفاده از زعفران در کنار زرشک، به علت ترکیب رنگ جذاب آن، میتواند به زیبایی برنج مجلسی شما میپردازد. همچنین بد نیست در صورت تمایل در کنار زرشک خود، از خلال بادام نیز استفاده کنید. چرا که رنگ سبز آن در کنار زردی زعفران و قرمزی زرشک، هارمونی جذابی را به وجود میآورد.