تزیین پیازچه سبزی خوردن + ایده های بسیار زیبا و خلاقانه مناسب برای مهمانی
تزیین برنامه هفتگی + ایده های بسیار زیبا و جذاب برای تزیین برنامه هفتگی
تزیین برنامه هفتگی تزیین برنامه هفتگی + ایده های بسیار زیبا و جذاب برای تزیین برنامه هفتگی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. طرح برنامه …
مدل مانتو ۱۴۰۳ + زیباترین و شیک ترین ترند های امسال را اینجا ببینید
مدل مانتو ۱۴۰۳ مدل مانتو ۱۴۰۳ + زیباترین و شیک ترین ترند های امسال را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مانتو …
مدل آرایش دخترانه برای عروسی + زیباترین مدل های آرایش دخترانه برای مجالس
مدل آرایش دخترانه برای عروسی مدل آرایش دخترانه برای عروسی + زیباترین مدل های آرایش دخترانه برای مجالس در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لازم به …
تزیین پیازچه سبزی خوردن
تزیین پیازچه سبزی خوردن + ایده های بسیار زیبا و خلاقانه مناسب برای مهمانی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
پیازچه از جمله سبزیجات مقوی و مفیدی محسوب می گردد که افراد زیادی طعم و مزه آن را می پسندد و ترجیح می دهند از آن در ظرف سبزی خوردن استفاده نمایند. حال آنکه شما دوستان با سلیقه که چنین قصدی دارید می توانید با تزیین پیازچه زیبایی بیشتری به سبزی های خود ببخشید.
ظرف سبزی خوردن را می توان از جمله اجزا اصلی سفره های ایرانی دانست، خصوصا زمانی که سعی می کنیم از غذاهای اصیل ایرانی همچون آبگوشت، کباب کوبیده، کوفته تبریزی، تاس کباب، پلو و خورشت و… استفاده کنیم. همین امر باعث شده است خانم های کدبانو و باسلیقه به دنبال ایده هایی برای سبزی آرایی باشند. در این میان تزیین پیازچه و تربچه از اهمیت بیشتری برخوردار است.
در سفره های ما ایرانیها سبزی خوردن پایه ثابت دورچین غذا است خیلی ها برای از پیازچه و تربچه برای زینت دادن به سبزی خوردن استفاده می کنند.
وقتی روی سفره غذا یک ظرف پر از سبزیهای تازه و باطراوات میگذارید، نه تنها کسانی که دور سفره نشستهاند اشتهای بیشتری پیدا میکنند بلکه با رنگ سبز و قرمز سبزی خوردن هم ظاهر بسیار زیبایی به سفره غذا میبخشید. البته، اگر فقط چند دقیقهای وقت بگذارید و سبزیها را زیباتر داخل ظرف بچینید، بدون شک میز و سفرهای زیباتر هم خواهید داشت.
برای این کار میتوانید پیازچه و تربچهها را به شکلی دیگر تزئین کنید و داخل ظرف قرار دهید؛ میتوانید قسمت سفید رنگ پیازچههایی را که شسته و پاک کردهاید، به کمک یک چاقوی تیز، شش برش بزنید؛ برای این کار بهتر است نوک چاقو را داخل ساقه پیازچه فرو کنید و به سمت بالا بکشید. سپس آنها را درون ظرفی پر از آب بگذارید تا بعد از مدتی پرهای پیازچه باز شده و ظاهری مانند گل مریم پیدا کند.
یکی دیگر از شیوههای تزئین این است که سر و ته تربچه را بکنید و چهار طرف آن را برش دهید؛ به طوریکه قسمت وسط ترب، به شکل مربع دربیاید. پس از ایجاد این برشها هم باید تربچه را داخل ظرف آب بگذارید تا کاملا از هم باز شود.اگر فقط چند دقیقهای وقت بگذارید و سبزیها را زیباتر داخل ظرف بچینید، بدون شک میز و سفرهای زیباتر هم خواهید داشت.
اگر دوست داشته باشید تربچهها را به شکل موش درآورید، نباید دم تربچهها را هنگام پاک کردن بکنید و دور بریزید؛ چراکه موشتان باید دم داشته باشد! حالا از یک تربچه دیگر، دو حلقه خیلی نازک برای گوش موش برش دهید و جدا کنید. دو برش هم بالای تربچهای که قرار است شبیه موش شود، بزنید. سپس، گوشها را داخل این برشها قرار دهید تا موشتان کامل شود. برای درست کردن چشمهای موش هم میتوانید پوست روی تربچه را به اندازه یک دایره کوچک بکنید تا دایره سفید، چشمهای موشتان شود.
پیازچه از سبزیجات تقریبا ثابت در در بین سبزی خوردن است و به همراه پیاز، جزئی ثابت از مواد غذایی مورد نیاز روزانه محسوب می شود، در واقع کمتر غذایی هست که برای تهیه و خوش طمع شدن آن نیاز به پیاز و پیازچه نباشد.
پیازچهها در واقع همان پیازی است که قبل از رسیدن کامل، برداشت شده است. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایمتر و تراکم مواد مغذی در پیازچهها بیشتر است.
خواص پیازچه بسیار شبیه به خواص پیاز و البته تا حدودی خواص تره است، همچنین خاصیت ضد میکروب، ضد سرطان، ضد چربی، ضد فشار خون و ضد التهاب دارد.
مصرف پیازچه تاثیری چشمگیر در جلوگیری و کاهش چربی، قند و فشار خون دارد و به دلیل دارا بودن مواد آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ موثر است.
پیازچههای واقعی، بومی سیبری هستند و غده تولید نمیکنند و قسمت خوراکی آنها در برگ به ویژه قسمت سفید انتهایی برگها قرار گرفته است. پیازچهها، پیازهایی جوان هستند که قبل از رسیدن برداشت شده اند و از نظر گیاه شناسی گیاهانی دائمی هستند یعنی چند فصل رشد مداوم میتوانند زنده مانده و گل دهند.
ابتدا پیازچه ها را بدون برش زدن خوب بشویید. برای این که خوب فر بخورد. داخل ریشه پیاز چه را خالی می کنیم.با چاقو برشهای موازی بر روی پیازچه ایجاد می کنیم.اگه بخواهیم دو طرف فر بخورد. طرف دیگر پیازچه را هم برش های موازی می دهیم.در انتها پیازچه ها را در آب می ریزیم تا از هم باز شود و به خوبی فر بخورد.
پیازچه منبع بسیار خوب ویتامین ث، کروم، فیبر غذایی و منبع خوبی برای منگنز، مولیبدن، ویتامین ب. ۶، اسید فولیک، پتاسیم و فسفر است. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در پیازچه ترکیبات سولفیدی شامل سیستئین، سولفوکسید و فلاونوئیدها، ساپونینها و ایزوتیوسیاناتها است.
در اغلب ظرف های سبزی خوردن، تربچه و پیازچه مشاهده می شود که برای زیبایی بیشتر سفره می توانید آنها را دیزایین کنید و با استفاده از هنر سبزی آرایی تزیینات زیبایی ارائه دهید. برای اینکار بعد از برش زدن تربچه و پیازچه ها آنها را داخل آب سرد قرار دهید تا فرم زیبایی بیابند و بعد برای انجام تزیینات مختلف از آنها استفاده نمایید.
سفره انداختن یکی از رسوم و سنت های زیبای ایرانیان است که برای مراسم ها و مناسبت های مختلفی چیده می شود؛ سفره عقد، سفره هفت سین، سفره شب یلدا و یا بسیاری از سفره های مذهبی مانند سفره حضرت رقیه (س)، سفره حضرت ابوالفضل (ع) و … از جمله این رسوم زیبا می باشند که در برخی از آنها استفاده از نون، پنیر، سبزی رایج بوده و نماد برکت و رزق و روزی است و معمولا با تزیینات شکیل و زیبایی انجام می گیرد.
تزیین سبزی خوردن برای سفره افطار ماه رمضان یکی از بهترین آیتم ها برای سفره آرایی سفره افطار ماه رمضان است. سبزی خوردن یکی از اجزای جدا نشدنی سفره افطار ماه رمضان است. پس با تزیین سبزی خوردن میتوانید سفره ی خود را بسیار زیبا و جذاب کنید.
اگر می خواهید سبزی خوردن را تزیین کنید، می توانید اجزای آن را به صورت جدا جدا تزیین کنید. تربچه و پیازچه اجزایی هستند که به شکل های متنوع و زیبا تزیین می شوند.