گرفتن تلخی آبلیمو + راه حلی های ساده و دم دستی برای رفع تلخی آبلیمو - سایت پرشین زی
گرفتن تلخی اسفناج و مدل های مختلف پختن اسفناج

گرفتن تلخی اسفناج و مدل های مختلف پختن اسفناج

گرفتن تلخی اسفناج گرفتن تلخی اسفناج و مدل های مختلف پختن اسفناج در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. متاسفانه، اسفناج معمولاً در حاشیه‌های آشپزخانه جا می‌گیرد، …

گرفتن تلخی بهار نارنج و خواص دمنوش بهار نارنج برای لاغری

گرفتن تلخی بهار نارنج و خواص دمنوش بهار نارنج برای لاغری

گرفتن تلخی بهار نارنج گرفتن تلخی بهار نارنج و خواص دمنوش بهار نارنج برای لاغری در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بهار نارنج، شاخص زیبایی درختان …

گرفتن تلخی پرتقال + روش های جالب برای گرفتن تلخی پرتقال و آب پرتقال

گرفتن تلخی پرتقال + روش های جالب برای گرفتن تلخی پرتقال و آب پرتقال

گرفتن تلخی پرتقال گرفتن تلخی پرتقال + روش های جالب برای گرفتن تلخی پرتقال و آب پرتقال در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر شما هم …

گرفتن تلخی آبلیمو

گرفتن تلخی آبلیمو با نخود گرفتن تلخی آبلیمو با نخود نی نی سایت گرفتن تلخی آبلیمو با هویج گرفتن تلخی آبلیمو با نمک گرفتن تلخی آبلیمو با سیب زمینی گرفتن تلخی آبلیمو به روشی ساده و کاربردی گرفتن تلخی آبلیمو با نمک نی نی سایت راز تلخ نشدن آبلیمو

گرفتن تلخی آبلیمو + راه حلی های ساده و دم دستی برای رفع تلخی آبلیمو در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

توصیه همیشگی این است که در هر فصل، از مواد خاص و تازه مربوط به آن فصل استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید در فصلی مانند تابستان، از آب غوره، آب انار و آبلیموی تازه استفاده کنید. در گذشته، عموماً آبلیمو را با دست از لیمو ترش گرفته و در منزل آن را تهیه می‌کردند. خانم‌های باسلیقه لیمو ترش‌ها را به خوبی شسته و پس از جدا کردن هسته‌ها، آبلیمو را استخراج می‌کردند. امروزه، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند آبلیمو را به صورت بسته‌بندی شده از فروشگاه‌هایی که آب لیمو طبیعی را عرضه می‌کنند، خریداری کنند. این نکته را در نظر بگیرید که برای مقدار زیاد، ممکن است مجبور شوید از دستگاه‌های مکانیکی استفاده کنید. با توجه به قدرت این دستگاه‌ها، هسته‌های لیمو نیز به آنها اضافه می‌شود و ممکن است باعث تلخی آبلیمو شود. حالا چه راه حلی وجود دارد؟

هویج راه حل گرفتن تلخی آبلیمو

شاید باورتان نشود، اما هویج می‌تواند به راحتی این مشکل را حل کند! تنها کافی است آبلیموها را در یک قابلمه تمیز و خشک قرار داده و هویج درسته را پس از پوست کندن داخل آن بریزید. بهتر است به آن اجازه دهید یک شبانه روز استراحت کند. سپس می‌توانید آن را از طریق یک صافی رد کنید. پالپ‌های لیمو را دور نریزید. این تکه‌های ترش و خوشمزه می‌توانند به عنوان چاشنی بی‌نظیری برای خورش‌ها شما عمل کنند. حتی می‌توانید آن را در فریزر منجمد کنید.

محل نگهداری

یکی از مسائل مهم در نگهداری مواد غذایی، استفاده از ظروف مناسب و نگهداری آنها در شرایط ایده‌آل است. در گذشته، آب لیمو را عموماً در زیرزمین نگهداری می‌کردند. این کار باعث جلوگیری از کدر شدن رنگ آب لیمو می‌شد، به دلیل قرار گرفتن آن در فضای تاریک. اما اکنون که زیرزمین به کار نمی‌رود، می‌توانید روی بطری‌های آب لیمو را با یک پوشش پلاستیک تیره بپوشانید و آنها را در داخل کابینت نگهداری کنید.

استفاده از بطری شیشه ای

در نظر داشته باشید که در فروشگاه‌ها، آب لیمو ترش و دیگر چاشنی‌های ترش مانند آب غوره، آب انار و آب نارنج عموماً در بطری‌های پلاستیکی به فروش می‌رسند. اما باید به خاطر داشته باشید که این ظروف پلاستیکی بدترین گزینه برای نگهداری این چاشنی‌ها هستند. بهتر است از بطری‌ها و ظروف شیشه‌ای برای نگهداری آن‌ها استفاده کنید. این انتخاب به دلیل وجود اسید در این چاشنی‌هاست که می‌تواند باعث اکسید شدن و تشکیل سم شود. این مسئله می‌تواند برای سلامتی شما بسیار خطرناک باشد.

استفاده از تفاله لیمو

در هنگام پرکردن بطری‌ها، بهتر است یک قاشق آب لیمو را خالی نگه داشته و روی آب لیمو، به ازای هر لیتر، یک قاشق مرباخوری نمک بریزید. این کار علاوه بر رفع تلخی آب لیمو، باعث ماندگاری بیشتر آن می‌شود. سپس درب بطری را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود.

برای استفاده طولانی‌مدت از آب لیمو، پس از ریختن آب لیموها در بطری، چند عدد سیاه‌دانه را در بطری بریزید. این کار ماندگاری آب لیمو را بیشتر کرده و از خراب شدن آن جلوگیری می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پرشین زی و لینک مستقیم بلا مانع است.