تزیین چلو گوشت مجلسی + زیباترین تزیینات روی چلو گوشت از بهترین رستوران ها
مدل لباس کوتاه شیک + زیباترین مدل های زنانه و دخترانه کوتاه بهمن ماه را اینجا ببینید
مدل لباس کوتاه شیک مدل لباس کوتاه شیک + زیباترین مدل های زنانه و دخترانه کوتاه بهمن ماه را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
مدل بلوز + زیباترین مدل های بلوز سال را اینجا ببینید در ۲۰ طرح
مدل بلوز مدل بلوز + زیباترین مدل های بلوز سال را اینجا ببینید در ۲۰ طرح در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. خرید یک مدل بلوز …
مدل لباس خواب حریر کوتاه با مدل های بسیار شیک و زیبا
مدل لباس خواب حریر کوتاه مدل لباس خواب حریر کوتاه با مدل های بسیار شیک و زیبا در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. انواع …
تزیین چلو گوشت مجلسی
تزیین چلو گوشت مجلسی + زیباترین تزیینات روی چلو گوشت از بهترین رستوران ها در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.
گوشت گردن یا گوشت گوسفندی بهترین نوع گوشت برای تهیه این غذا می باشد، اما در صورتی که گوشت تازه گوساله نیز استفاده شود، می تواند طعم چلوگوشت را لذیذ و خوشمزه کند، زیرا در صورتی که گوشت گوساله تازه نباشد، چلوگوشت بعد از پختن کمی سفت خواهد بود، همچنین در صورت تهیه چلوگوشت با گوشت گوساله از گوشت سردست استفاده نمایید.
تزیین چلو گوشت مجلسی اغلب با سبزیجات مختلف، لیمو، گوجه و پیاز انجام می گیرد اما با توجه به ذائقه و تمایلات خود می توان از خوراکی های مختلف برای تزیین استفاده نمود.
این غذای ایرانی ریشه در سنت ایرانی ما دارد که اغلب با استفاده از گوشت گوسفندی تهیه می گردد. مرحله ی اول در طبخ غذا خلاصه می شود، اما دیزاین آن مرحله ی دوم است که البته از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
می توانید از زعفران دم شده به همراه کشمش برای تزیین چلو گوشت نیز بهره ببرید. به این صورت که زعفران دم شده را با تکه های گوشت بر روی چلو بریزید و کشمش یا زرشک نیز در آن ترکیب نمایید.
همچنین با استفاده از پیاز و سبزیجات نیز می توانید دیزاین خود را به انجام برسانید. به این صورت که پیاز را به شکلی زیبا برش داده و در گوشه ی ظرف قرار دهید. برگ های سبزی را نیز با نظمی خاص در گوشه ظرف و در کنار برنج و گوشت بریزید.
سبزیجات و میوه ها نقش مهمی در تزیینات چه غذاها و چه دسرها و … دارند. می توانید از این اهرم زیباسازی برای دیزاین چلو گوشت نیز بهره برده و این غذای سنتی ایرانی خوشمزه را به بهترین شکل به یک غذای شیک پذیرایی برای مهمانی ها تبدیل نمایید.
در برخی مناطق تهیه چلو گوشت لای برنج رایج است. گوشت را لابه لای برنج آبکش دم میگذارند و دو سه ساعتی صبر میکنند تا گوشت روی حرارت خیلی ملایم بپزد.ولی برای تهیه چلو گوشت مجلسی بهتر است گوشت و برنج را به صورت جداگانه پخت و پس از کشیدن برنج در دیس، گوشت را کنار آن گذاشت یا در بشقاب کشید.
از مهمترین ویژگیهای یک چلوگوشت خوشمزه، مقدار زیاد پیاز بکار رفته در آن است؛ بنابراین در استفاده از پیاز سرخشده صرفهجویی نکرده و در صورت تمایل از پیاز بیشتری استفاده نمایید.
از رازهای طبخ چلوگوشت مجلسی و جاافتاده، قرار دادن آن روی حرارت ملایم است؛ بنابراین به هیچ وجه برای پخت این غذا تعجیل نکرده و حتما زمان دهید تا رفته رفته غذای شما پخته شده و جابیفتد.
چلو گوشت معمولاً با گوشت گردن گوسفندی و یا ماهیچه گوسفندی درست میشود. البته که میتوان آن را با فیله گوساله هم آماده کرد. در پخت پلو هم دستتان باز است شما میتوانید در کنار چلو گوشت انواع پلو ایرانی مانند پلو ساده، پلو زعفرانی، زرشکپلو یا شوید پلو را برای مهمانانتان آماده کنید؛ اما خوب است که در هر صورت برای پخت پلو از برنج خوش عطر ایرانی استفاده شود.
برنج چلو گوشت میتواند به شیوههای مختلف درست شود. مثلا بعضیها آن را با ادویههای خاص درست میکنند. ولی اصولا برنج چلو گوشت ساده درست میشود و فقط برای تزیین و مجلسیتر شدنش روی آن را با زرشک و زعفران و یا حتی کشمش تزیین میکنند تا هم طعم بهتری داشته باشد و هم خوشگل شود.
یک قابلمه را نیمه پر از آب کنید و کمی نمک در آن بریزید و بگذارید بر روی اجاق گاز تا به جوش بیاید. سپس برنجی را که با نمک و آب خیس داده بودید را بشویید و به قابلمه اضافه کنید و با یک کفگیر هم بزنید تا برنج ها پخش شوند. در اینجا آب برنج را مزه کنید و اگر لازم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید. بعد از گذشت حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که برنج با حرارت بالا جوشید آن را امتحان کنید و ببینید که آیا پخته است. همین که برنج اطراف آن پخته باشد و وسطش سفت باشد برای آبکشی مناسب است.
برنج را آبکش کنید و قابلمه را با آب خالی بشویید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس در کف قابلمه مقداری روغن بریزید و در صورت تمایل ته دیگ برنج یا سیب زمینی درست کنید و سپس بر روی آن ها چلو را بریزید.
بعد از ریختن چلو در قابلمه چند سوراخ بر روی برنج ها ایجاد کنید تا بهتر دم بکشد. سپس در قابلمه را بگذارید و ابتدا حرارت را افزایش دهید تا بخار در قابلمه بپیچد، سپس حرارت را کم کنید تا برنج به آرامی بپزد. در صورت تمایل می توانید مقداری کره یا روغن کرمانشاهی بر روی برنج بریزید تا طعم و عطر آن را بی نظیر کند.
گوشت مناسب چلو گوشت مجلسی، گوشتی است که دارای چربی و بافت مناسب باشد و به خوبی طعمدار شود. بهترین گوشت برای تهیه این غذا، گوشت گوسفندی است. گوشت گوسفندی به دلیل داشتن چربی بیشتر، طعم و مزه لذیذتری به چلو گوشت میبخشد. همچنین، گوشت گوسفندی دارای بافت نرم و لطیفی است که به راحتی پخته میشود.
غذای چلو گوشت نقش موثري در تقويت عمومي و سيستم ايمني بدن، استخوانها، اندامها، بينايي، اعصاب، مغز و حافظه دارد.
چلو گوشت انرژي بدن را افزايش ميدهد و تاثير چشمگيري در بهبود آرتروز و پوکي استخوان دارد؛ اين غذا از پوسته پوسته شدن پوست هم جلوگيري مي کند.