تزیین ذرت مکزیکی خانگی با ایده های بسیار جالب و قشنگ
تزیین حنا با ایده های بسیار زیبا و شیک مناسب برای مراسم حنا بندان
تزیین حنا تزیین حنا با ایده های بسیار زیبا و شیک مناسب برای مراسم حنا بندان در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مراسم حنابندان …
مدل مو مصری + زیباترین مدل های مو مصری در سراسر جهان در سال ۲۰۲۴
مدل مو مصری مدل مو مصری + زیباترین مدل های مو مصری در سراسر جهان در سال ۲۰۲۴ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی …
مدل آرایش دخترانه برای عروسی + زیباترین مدل های آرایش دخترانه برای مجالس
مدل آرایش دخترانه برای عروسی مدل آرایش دخترانه برای عروسی + زیباترین مدل های آرایش دخترانه برای مجالس در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لازم به …
تزیین ذرت مکزیکی خانگی
تزیین ذرت مکزیکی خانگی با ایده های بسیار جالب و قشنگ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ذرت مکزیکی یک میان وعده یا پیش غذای خوشمزه و مغذی و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است که منبع غنی از پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای سالم محسوب میشود. این غذای مکزیکی همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به محافظت از بدن در برابر بیماریها کمک میکند.
ذرت مکزیکی به دلیل استفاده از سس مایونز، کالباس و پنیر پیتزا یک میان وعده پرکالری محسوب می شود و باید در مقدار مصرف آن احتیاط کنید. در هر ۱۰۰ گرم از این میان وعده خوشمزه، حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ کالری وجود دارد.اگر از مواد پر کالری ذرت مکزیکی مثل سس مایونز و پنیر پیتزا استفاده نکنید تبدیل به یک غذای رژیمی و کم کالری می شود اما کمی از طعم اصلی اش فاصله می گیرد. شما می توانید با افزودن سبزیجات معطر، ادویه های خوش طعم و چکاندن آب لیمو ترش طعم بهتری به آن بدهید و خواصش را افزایش دهید.
برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی، در اولین مرحله لازم است تا قارچها را پس از شستوشو و خشک شدن به صورت حلقهای خورد کنید؛ سپس درون یک قابلمه بریزید و مقداری آب اضافه کنید. در آخر نیز ظرف را بر روی حرارت قرار دهید تا قارچها بخارپز شوند.
جهت تهیه ذرت مکزیکی میتوانید هم از بلال و هم از کنسرو ذرت استفاده کنید. اگر میخواهید از بلال استفاده کنید نیاز است تا ابتلا بلال را دون کرده و با آب و نمک بگذارید بخارپز شود. اما چنانچه صرفهجویی در زمان برای شما بسیار مهم است یک کنسرو ذرت تهیه کرده و آبکشی کنید.
برخی از افراد از ذرت یخزده یا فریز شده استفاده میکنند. این افراد باید نیم ساعت قبل از تهیه ذرت مکزیکی، مواد لازم را از فریزر خارج کنند تا یخشان آب شود. سپس ذرتهای موجود در آب کشی کنند و وارد مرحله بعد شوند.
در سومین مرحله نیاز است تا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و پس از اضافه کردن مقداری کره بر روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید که به جای کره از روغن زیتون و روغن مایع معمولی نیز میتوانید استفاده کنید.
کمی صبر کنید تا کره کاملا ذوب شود و سپس ابتدا ذرت و در نهایت قارچها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. این کار را به قدری ادامه دهید که قارچها و ذرتها کاملا ذوب شوند.
در پنجمین مرحله از تهیه ذرت مکزیکی در خانه لازم است تا مقداری سس مایونز به ترکیب ذرت و قارچ اضافه کنید. پس از مخلوط کردن سس مایونز با ذرت مکزیکی و قارچ، نمک، فلفل، آبلیمو و آویشن را اضافه کنید. در نهایت نیز حرارت را کم کرده تا ترکیبات به خوبی بخارپز شوند.
در آخرین مرحله نیاز است تا پنیر پیتزا را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن مواد با یکدیگر قابلمه را از روی حرارت بردارید. توجه داشته باشید که در این مرحله ضروری است درب قابلمه را قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود.
اگر قصد دارید ذرت مکزیکی رژیمی تهیه کنید، بهتر است به جای روغن مایع و کره از روغن زیتون استفاده نمایید. چرا که روغن زیتون نسبت به کره و روغن مایع کالری کمتری دارد و رژیم غذایی شما را به هم نمیزند. سس مایونز و پنیر پیتزا نیز کالری بالایی دارند بنابراین باید کامل حذف شوند یا از محصولات کم چرب استفاده شود.
اگر دوست دارید ذرت مکزیکی شما خوشمزهتر شود، میتواند در همان مراحل ابتدایی کالباس را نیز همراه قارچ به باقی مواد اضافه کنید. اغلب دکه ها و فروشگاه هایی که ذرت مکزیکی ارائه می کنند برای خوشمزه تر شدن آن از چند قطعه ژامپون بر روی آن نیز استفاده می کنند. شما نیز می توانید به دلخواه خود مقداری کالباس با طعم مورد نظر خود به آن اضافه کنید.
اگر دوست دارید ذرت مکزیکی را مانند خود مکزیکیها تهیه کنید، میتوانید از ادویههایی مانند پودر پیاز، آویشن و فلفل سیاه استفاده کنید. اغلب ذرت مکزیکی های بازاری و خیابانی به این طریق پخته می شوند.
فایده اصلی وجود پنیر پیتزا در ذرت مکزیکی، کشدار کردن ترکیبات است. چنانچه علاقهای به پنیر پیتزا ندارید، میتوانید این ماده اولیه را به راحتی از ترکیبات خود حذف کنید.
در صورت تمایل می توان پودر سیر، پودر پیاز و سس خردل را نیز به ترکیب آن اضافه کرد. جعفری تازه و خرد شده طعمی متفاوت به این پیش غذا می دهد، بنابراین می توان از چند برگ جعفری خرد شده در این خوراک استفاده کرد.
پخت قارچ ها امری اجباری نیست و می توان آن را به صورت تفت خورده استفاده نمود. بجز آویشن می توان از سایر سبزیجات خشک شده همچون ریحان، گشنیز و نعناع نیز استفاده کرد. از هر نوع کره اعم از کره پاستوریزه، محلی، گیاهی و حیوانی می توان در طبخ این پیش غذا استفاده نمود.
یکی از خواص ذرت مکزیکی آب پز این است که غنی از فیبر است. فیبر موجود در ذرت مکزیکی آب پز میتواند به بهبود گوارش کمک کند و مشکلات مربوط به یبوست را کاهش دهد. همچنین، فیبر میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت کمک کند.
خواص دیگر ذرت مکزیکی آب پز شامل حاوی ویتامین C است. ویتامین C یک آنتیاکسیدان قوی است که میتواند به سلامت پوست و سیستم ایمنی بدن کمک کند. همچنین، ویتامین C میتواند به جذب آهن از غذا کمک کند و به پیشگیری از کمبود آهن در بدن کمک کند.
ذرت مکزیکی آب پز همچنین حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است. پروتئینها برای ساخت و تعمیر بافتهای بدن ضروری هستند و میتوانند به رشد و تقویت عضلات کمک کنند. همچنین، پروتئینها میتوانند به افزایش اشباع و کاهش سطح قند خون کمک کنند.
چقدر زیبا دیزاین شده بودن.دلم خواست
خواهش می کنم