گرفتن تلخی بادمجان و چرا بادمجان تلخ است ؟
نکات مهم قبل از بوتاکس + تاثیر بوتاکس روی پوست
نکات مهم قبل از بوتاکس نکات مهم قبل از بوتاکس + تاثیر بوتاکس روی پوست در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. همواره، حفظ زیبایی و رفع …
گرفتن تلخی بهار نارنج و خواص دمنوش بهار نارنج برای لاغری
گرفتن تلخی بهار نارنج گرفتن تلخی بهار نارنج و خواص دمنوش بهار نارنج برای لاغری در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بهار نارنج، شاخص زیبایی درختان …
گرفتن تلخی ترشی فلفل + راه های جالب و اسان برای گرفتن تلخی ترشی فلفل
گرفتن تلخی ترشی فلفل گرفتن تلخی ترشی فلفل + راه های جالب و اسان برای گرفتن تلخی ترشی فلفل در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترشی …
گرفتن تلخی بادمجان
گرفتن تلخی بادمجان و چرا بادمجان تلخ است ؟ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مدت زیادی است که از ترس احتمال تلخ بودن بادمجانهای موجود در بازار ممکن است از خرید آنها منصرف شویم. در این مقاله به روشهایی برای کاهش تلخی بادمجان پرداخته شده است. با امید استفاده از این روشها، نگرانی از تلخی بادمجان در زمان خرید از بین برود.
نکات مربوط به انتخاب بادمجان
نکته حیاتی در خرید بادمجان، انتخاب نمودن بادمجانهای دارای تخم کم و طعم شیرین میباشد.
برای خرید بادمجان، بهتر است به بادمجانهای گوشتالو، براق، سنگین و بلند روی آوریم، زیرا این نوع بادمجانها دارای پوستی که کشیده و سفت است و هیچ آثار ضربه یا خوردگی ندارند؛ بنابراین، از لحاظ خوشمزهتر بودن، انتخاب بهتری هستند.
برای کاهش احتمال تلخ بودن بادمجان، بهتر است بادمجانهایی با شکل قلمی و بهترین حالت تازگی را انتخاب کنیم. همچنین، بادمجانهایی که دانههای ریز و یکدست در گوشت آنها قرار دارد، شیرینتر هستند. بادمجانهایی با دانههای تیره و بزرگ به احتمال زیاد دارای طعم تلختری هستند.
آشنایی با خواص پوست بادمجان
بسیاری از افراد در هنگام مصرف این سبزی، عادت دارند پوست آن را جدا کنند. اما باید دانست که پوست بادمجان حاوی رنگدانههایی است که در دیگر مواد غذایی یافت نمیشود و به آن «آنتو سیانیدین» نامیده میشود. این ترکیب دارای خواص آنتیاکسیدانی بسیار قوی است. بنابراین، اگر بادمجان با پوست مصرف شود، مانند ترشی بادمجان یا بادمجان سرخشده یا به هر شکل دیگری با پوست، برای سلامتی بسیار مفید خواهد بود
چرا بادمجان تلخ است ؟
علت تلخی برخی از بادمجانها، وجود ترکیبات شیمیایی به نام “آلکالوئیدها” در داخل سلولهای آن است. بهترین روش برای کاهش تلخی بادمجان، اضافه کردن نمک به آن میباشد.
اضافه کردن نمک باعث افزایش فشار اسمزی در خارج سلولهای بادمجان میشود و آلکالوئیدها را به سمت خارج میکشد.
این روش در اصطلاح عامیانه با نام “زهرابه” شناخته میشود، که به معنای آب تلخی است که به وسیله افزایش فشار اسمزی از بادمجان خارج میشود.
گرفتن تلخی بادمجان با روش نمک و آفتاب
پس از خرد کردن پوست بادمجانها، آنها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. در صورت وجود تخم زیاد، آن را باز کنید. سپس نمک را بر روی آنها بپاشید و آنها را بر روی یک سینی دستمال کاغذی قرار دهید و سینی را در معرض نور آفتاب قرار دهید.
بعد از گذشت یک یا دو ساعت، آنها را شسته و خشک کنید. در ادامه، بادمجانها را سرخ کنید و اطمینان حاصل کنید که دیگر تلخ نیستند.
گرفتن تلخی بادمجان با روش آبلیمو
یک کاسه بزرگ را با آب پرکنید و سپس بادمجانهای پوست کرده را درون آن قرار دهید. حدوداً دو تا سه قاشق آبلیمو نیز به آن افزوده و برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خیسانده و در آخر، بادمجانها را از آب بیرون بیاورید و با فشار دادن آنها، اضافیهای آب آنها را به دور بزنید. حال میتوانید از بادمجانهای آماده در غذای مورد نظر خود استفاده کنید.
گرفتن تلخی بادمجان با روش نمک
برای کاهش تلخی بادمجان با استفاده از نمک، کافیست بادمجانها را پوست کرده و سپس به درستی خرد یا برش داده شده را به طور کامل در نمک فرو ببرید. آنها را برای نیم ساعت قرار دهید تا به طور کامل در نمک غرق شوند و سپس آب آنها را کشیده، تا تلخی آنها از بین برود، و سپس آنها را خشک کنید. حالا میتوانید این بادمجانها را در هر غذایی که دوست دارید به کار ببرید.
گرفتن تلخی بادمجان با روش گرفتن تخم های بادمجان
اگر بادمجان دارای تخمهای بزرگ و رنگ تیره باشد، میتوانید تخمها را از گوشت جدا کنید و سپس از بادمجان در آمادهسازی غذا استفاده نمایید.
گرفتن تلخی بادمجان با روش فریزر
پوست بادمجانها را کنده و آنها را حدود ۴ الی ۵ ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند. سپس از فریزر خارج کرده و ایشان را اجازه دهید تا یخ آب شود. با فشار دادن، اضافی آب آنها را حذف کنید تا تلخی بادمجان کم شود.
رعایت حد اعتدال در مصرف بادمجان
بادمجان باید به طور کامل رسیده مصرف گردد، زیرا بادمجان نارس دارای مادهای سمی است که در افراد مبتلا به آسم تحریککننده محسوب میشود.
توصیه میشود که افرادی که مشکلات گوارشی دارند، از مصرف بادمجان خودداری نمایند.
همچنین، به دلیل وجود مادهای سمی به نام سولانین، این میوه برای افراد حساس مناسب نمیباشد، به ویژه افراد حساس به نمونههای تخمدار بادمجان. این افراد ممکن است بلافاصله پس از مصرف آن با چشم درد یا خارش پوست مواجه شوند و در موارد نادر، به کهیر مبتلا شوند.
گرفتن تلخی بادمجان بعد از پختن
بادمجان از جمله صیفیجاتی است که به دلیل داشتن طبع سرد، ممکن است در برخی افراد ایجاد نفخ و ناراحتیهای گوارشی کند. برای کاهش این عوارض، بهتر است قبل از پختن بادمجان، آن را به مدت ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید. این کار باعث میشود تا تلخی بادمجان گرفته شود و عوارض ناشی از مصرف آن کاهش یابد. همچنین میتوانید بعد از پختن بادمجان، آن را با ماست و یا دوغ مصرف کنید. این کار به هضم بهتر بادمجان کمک میکند و از ایجاد نفخ جلوگیری میکند.