تزیین آش رشته با بهترین و خلاقانه ترین ایده ها برای مراسم های خاص
مدل لباس بلند دخترانه + شیک ترین مدل ها مناسب برای مراسم های خاص
مدل لباس بلند دخترانه مدل لباس بلند دخترانه + شیک ترین مدل ها مناسب برای مراسم های خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لباس …
مدل دسته گل عروس + زیباترین مدل های دسته گل عروس سال ۲۰۲۳ انتخاب شدند
مدل دسته گل عروس مدل دسته گل عروس + زیباترین مدل های دسته گل عروس سال ۲۰۲۳ انتخاب شدند در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دسته …
مدل سارافون عید ۱۴۰۳ با شیک ترین و جذاب ترین مدل های سارافون برای عید امسال
مدل سارافون عید ۱۴۰۳ مدل سارافون عید ۱۴۰۳ با شیک ترین و جذاب ترین مدل های سارافون برای عید امسال در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین آش رشته
تزیین آش رشته با بهترین و خلاقانه ترین ایده ها برای مراسم های خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
آش رشته یکی از محبوب ترین از انواع آش های ایرانی است. که در اکثر مجالس های مختلف پای ثابت سفره های ما است. با یادگیری هرکدام از این روش های تزئین آش رشته، می توانید برای انواع آش ها مانند : آش رشته، آش جو، آش ترخینه دوغ، آش گوجه، آش ترش، آش شله قلم کار، آش دوغ و آش ماست استفاده کرد.
پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ، کشک و حبوبات پخته شده موادی هستند که، می توان از آن ها برای تزئین آش استفاده کرد. برای خوش رنگ شدن آش می توانید در روغنی که نعنا را در آن سرخ می کنید، کمی زردچوبه اضافه کنید. مقدار روغنی که نعناع را با آن سرخ میکنیم نباید کم باشد، چون این روغن به شفاف شدن آش کمک می کند. همچنین با مخلوط کردن کشک با زردچوبه سرخ شده در روغن، رنگ غذا و زعفران می توانید از تنوع رنگ بیشتری در تزئین آش بهره ببرید.
ساده ترین روش تزئین آش استفاده از نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ است.میتوانید به صورت یکی در میان و دایرهای از نعنا داغ و سیر داغ بر روی آش بریزید.
استفاده از کشک زعفرانی عطر و بوی بسیار خوبی به آش رشته میدهد. علاوه بر آن رنگ زرد زعفران در کنار رنگ سبز آش، ترکیب زیبایی ایجاد میکند.
استفاده از بته جقه و نقشهای اسلیمی یکی از بهترین انتخابها برای تزئین آن است. برای سادهتر شدن تزیین آش، میتوانید از شابلون یا قیف استفاده کنید.
شما میتوانید چند دایره درون آش با نعنا داغ و کشک بکشید. برای این تزیین بهتر است که کشک و نعنا داغ مقداری رقیق باشند. سپس با استفاده از یک خلال دندان از روی شعاع دایرهها خطوط آرامی از خارج دایره به داخل آن بکشید.
یک روش زیبا و شیک برای تزیین استفاده از ماسورههای مختلف است. میتوانیم با استفاده از کشک غلیظ و ماسوره روی آش را شکوفه بزنیم.
ستفاده از شابلون های آماده گزینه ای است که ما به شما پیشنهاد می کنیم و می توانید برای دیزاین انواع حلوا، آش و دسر نیز استفاده کنید. در این بخش نیز می توانید از این ایده ساده و کاربردی برای دیزاین کردن آش های محلی و خانگی استفاده کنید.
برای داشتن یک آش دیزاین شده نیاز به مواد کمی دارید. شما می توانید تنها از چند قلم استفاده کنید. برای این دیزاین باید ماست، کشک، زردچوبه و … نیز استفاده کنید. اغلب دیزاین ها با استفاده از نعناع داغ و پیاز داغ و همچنین کشک بوده که یک گزینه و پیشنهاد عالی برای شما خواهد بود.
ظرف نقش مهمی در نتیجه نهایی غذای شما ایفا میکند. بنابراین سعی کنید ظروفتان را به دقت انتخاب کنید. و به یاد داشته باشید که، ظرف یک چهارچوب اساسی برای سرو غذا به حساب می آید. همچنین انتخاب سایز مناسب ظرف نیز، بسیار حائز اهمیت است. یکی از مدل های جدید تزئین آش رشته، استفاده از کشک رنگی هست که به شخصه خیلی نظر من رو جلب کرده.ترکیب کشک و با مقداری آب زعفران باعث زرد شدن کشک میشه و می تونید این رو رنگ برای کشیدن یک خورشید و یا گل قشنگ وسط یا گوشه ظرف آش رشته به کار ببرید.
بعضی از خانم های کدبانو آب لبو رو می گیرند و در شیشه تمیز در دار داخل یخچال نگه داری می کنند تا در مواقعی مثل تزئین آش رشته اون رو با کشک قاطی کرده و با رنگ قرمز یاقوتی قشنگنش ظرف آش رو زیباتر کنند.
الان از قیف نه تنها برای تزئین روی کیک، حلوا و دسر بلکه برای تزئین روش آش رشته هم استفاده می کنند، با این تفاوت که به جای خامه، کشک داخل قیف می ریزند.
نکته مهمی که در مورد استفاده از قیف برای تزئین آش رشته وجود داره این هست که غلظت کشک باید کمی سفت تر از حالت عادی باشه تا کشک روی آش روان نشه.
تزیین آش را میتوان به همین راحتی انجام داد : یک بعلاوه بزرگ وسط کاسه با کشک بکشید و هر قسمت را با سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ پر کنید. همان روش ساده و نوستالژیک قدیمی که همیشه کاربرد دارد. ولی اگر دوست دارید پذیرایی رنگین تری از مهمان ها داشته باشید باید مثل من چند تایی عکس و مدل تزیین آش ببینید تا ذوق و قریحه و سلیقه زنانه تان حسابی گل کند.
اگر میخواهید یک تزیین فوق العاده و مجلسی برای آشتان انجام دهید بخصوص اگر قرار است سفر سفره افطار از آن استفاده کنید حتما ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از سرو بقیه غذاها آش یا سوپ را بکشید و کنار بگذارید تا به قول قدیمی ها رویه ببندد و یک لایه سخت تر روی سوپ یا آش شکل بگیرد که در واقع همان دفتر نقاشی شما برای نقاشی و طرح زدن و تزیین آش است . چون اگر این کار را نکنید هر چقدر هم تزیین خوب و زیبایی رو آش انجام دهید با یک تکان ساده همه زحمات شما در آش غرق میشود و ظاهر به هم ریخته و شلوغ پلوغی پیدا میکند . شما که نمیخواهید هنرتان در این زمینه خراب شود.
زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.
برای دیزاین آش رشته با استفاده از کشک زعفرانی کاسه را به ۴ مثلث مساوی تقسیم کنید، سپس ۲ بخش روبروی هم را با کشک سفید پر کرده و کمی پیاز داغ و سیر داغ هم بریزید. ۲ طرف دیگر را با کمی کشک و نعنا داغ دیزاین کنید.
حبوبات را شب قبل خیس می کنیم. و اب انرا چند بار عوض می کنیم.و می گذاریم به همراه پیاز داغ کاملا بپزند. بعد از پخت حبوبات سبزی را اضافه می کنیم. سپس رشته را اضافه می کنیم. و با حرارت ملایم می گذاریم تا رشته بپزد. از روی حرارت برمیداریم. سپس در ظرف کشیده و روی آنرا با کشک , نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.