تزیین ترشی مخلوط + ایده های بسیار جذاب و خلاقانه مناسب برای تزیین سفره
تزیین انار + زیباترین مدل های تزیین انار که برای ما فرستاده اید را اینجا ببینید
تزیین انار تزیین انار + زیباترین مدل های تزیین انار که برای ما فرستاده اید را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در …
عکس پروفایل شب یلدا + زیباترین عکس های پروفایل شب یلدا ۱۴۰۳ را اینجا ببینید
عکس پروفایل شب یلدا عکس پروفایل شب یلدا + زیباترین عکس های پروفایل شب یلدا ۱۴۰۳ را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
تزیین جدول دوستی کلاس اول با ایده های جذاب و زیبا
تزیین جدول دوستی کلاس اول تزیین جدول دوستی کلاس اول با ایده های جذاب و زیبا در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای مرور …
تزیین ترشی مخلوط
تزیین ترشی مخلوط + ایده های بسیار جذاب و خلاقانه مناسب برای تزیین سفره در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تُرشی یکی از چاشنیها به ویژه در آشپزی خاورمیانه ومخصوصا ایران و بالکان است.ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آبنمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بیهوازی است.مایع ترشی همان ترکیب آب، سرکه و گاهی ادویههاست که روی سبزیجات داخل شیشه ریخته میشود. برای درست کردن ترشی از انواع سرکه و چاشنی استفاده میشود مثل سرکه سفید، سرکه قرمز، سرکه برنج، سرکه سیب و غوره. نوع سرکهای که استفاده میکنید.
بعضی از ترشیها مثل پیاز و قارچ را بدون استفاده از آب و فقط با سرکه ۵% درست میکنند.بعضی افراد این ادویهها را با هم ترکیب میکنند و در آسیاب پودر میکنند و موقع ترشی درست کردن مقداری از آن را استفاده میکنند بعضی هم ادویه را به صورت کامل استفاده میکنند و یا تنها آن را ترک میدهند تا طعم آن زودتر آزاد شود.
شما میتوانید ادویه ترشی را به صورت آماده از فروشگاههای فروش ادویه خریداری کنید و یا آنها را در خانه درست کنید.سبزیجات سالم ومرتب را انتخاب کنید. هماهنگ بودن خیلی مهم است. اگر میخواهید مثلا ترشی بادمجان درست کنید، سعی کنید اندازه آنها یکسان باشد. آنها را تمیز بشویید و خشک کنید. سبزیجات را به شکل دلخواه خود درآورید. انواع شکل حلقه حلقه، خلالی، نگینی و سایر اشکالی که دوست دارید.
در طرز تهیه انواع ترشیهای تابستانی معمولاً از میوهها و سبزیجات تازه فصل که طعم ترش و ملسی دارند، استفاده میشود. یکی از خوشمزهترین ترشیهای تابستانی خانگی، «ترشی غوره» است که به روش سادهای میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد.
ترشی غوره با مواد مختلفی تهیه میشود و شما میتوانید بر اساس مواد در دسترس و امکاناتی که دارید و همچنین بنابر ذائقه خود، به درست کردن آن اقدام کنید. برای تهیه ترشی غوره با آب غوره، غورهها را از ساقه و شاخه جدا و دانه کنید. سپس آنها را به خوبی بشویید و در آبکش بریزید تا خشک شوند. بعد از اینکه غورهها کاملاً رطوبت خود را از دست دادند، آنها را در یک بطری شیشهای تمیز و خشک بریزید.برای اطمینان از کپک نزدن ترشی غوره، آبغوره را به مدت ۵ دقیقه، روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از سرد شدن آبغوره و بعد از اینکه بطریها را پر از غوره کردید، آبغوره سرد شده را روی غورهها بریزید تا حدی که روی آنها را بپوشاند. اگر آبغورهتان شور است، نیازی به اضافه کردن نمک بیشتر نیست.
ترشی گیلاس یکی از خوشمزهترین انواع ترشیهای تابستانه خانگی و یک چاشنی عالی در کنار غذا برای مهمانیها و دورهمیها به شمار میآید. دستور پخت ترشی تابستانی گیلاس بسیار راحت است.در ابتدا برای طرز تهیه ترشی گیلاس، گیلاسهای تازه را بشویید و چوب و شاخه آنها را جدا کنید. گیلاسها را آبکش کنید و بعد از اینکه آب اضافیشان خشک شد، آنها را روی یک پارچه نخی تمیز بریزید تا هیچ گونه آبی روی گیلاسها نماند. نیازی نیست که هسته گیلاسها را بیرون بیاورید.سپس شکر، آب و سرکه را بجوشانید و به گیلاسها بیفزایید. بعد از اینکه همه مواد را با هم ترکیب کردید، درب بطری را ببندید. ترشی گیلاس برای آماده شدن به حدود ۱۵ تا ۲۰ روز زمان نیاز دارد.
ترشی آلو یکی از خوش عطرترین انواع ترشی تابستانی با میوه است که مزه آن با تمام ترشیهایی که تا به حال خوردهاید متفاوت است. این ترشی طعم خاص و متمایزی دارد و شما میتوانید آن را به روشهای مختلف و طعمهای متفاوتی درست کنید. شما میتوانید با استفاده از آلو قرمز، آلو جنگلی و آلو سبز این ترشی را آماده کنید و از طعم بینظیر این ترشی تابستانی نهایت لذت را ببرید.
برای درست کردن ترشی آلو سبز تابستانی در اولین مرحله باید آلوها را بشویید و خوب خشک کنید. سپس لیمو و کرفس را هم بشویید و با دستمال خشک کنید تا آب اضافی آن خشک شود. بعد از خشک کردن لیموها آنها را آب بگیرید و برای تهیه ترشی کنار بگذارید. سپس سرکه و نمک را ترکیب کنید و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید. آب لیموترش تازه را نیز به این ترکیب اضافه کنید. مقدار نمک مواد را بچشید تا شوری آن کم نباشد.
زغال اخته یکی از محبوبترین میوههای ترش مزه است که بسیاری افراد از آن برای تهیه ترشیهای تابستانی نیز استفاده میکنند. طعم لذیذ و ظاهر جذاب این ترشی تابستانی موجب میشود تا هر کسی از خوردن آن لذت ببرد. شما میتوانید ترشی زغال اخته را به روشهای مختلفی آماده کنید.
در یکی از روشهای طرز تهیه ترشی ذغال اخته تابستانه باید ابتدا ساقه و برگ زغال اختهها را جدا و تمیز کنید. سپس آنها را کاملاً بشویید و روی یک پارچه نخی تمیز بریزید تا کاملاً آب خود را از دست بدهند و خشک شوند. بطریهای شیشهای خشک، تمیز و کوچک را انتخاب کنید. مقداری از زغال اخته را در آنها بریزید و لابهلای زغال اختهها نمک بپاشید. همه زغال اختهها را در بطری بریزید و نمک را به آنها اضافه کنید. روی زغال اختهها را تخم گشنیز و گلپر بپاشید.
ترشی اسپانیایی که در ایران هم بسیار محبوب است یکی از انواع ترشی تابستانی مخلوط است که به خاطر استفاده از سبزیجات مختلف، ترکیب رنگ اشتهاآوری دارد. برای تهیه این ترشی از ترکیب سبزیجات مختلی مثل زیتون، ذرت، قارچ، فلفل دلمهای، هویج به همراه طعمدهندههای متنوع استفاده میشود و از همین رو این ترشی طعم بسیار متفاوتی دارد.
در اولین مرحله از طرز تهیه ترشی اسپانیایی مخلوط باید هویجها را بشویید و به همراه دانههای ذرت بخارپز کنید. سپس هویجها را به صورت نگینی خرد کنید. بعد از خرد کردن، صبر کنید تا آب خود را از دست بدهند و خشک شوند. برای آماده کردن قارچها بهتر است آنها را بلانچ کنید. در این روش، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. در این فاصله در یک کاسه دیگر تکههای یخ بریزید و کنار بگذارید. سپس قارچهای شسته و تمیز شده را در آب بریزید و صبر کنید تا ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد و قل بخورد.
تزیین ترشی به ۲ صورت انجام می شود، تزیین مواد و مخلفات داخل ترشی که باید زمان تهیه ترشی شکل بگیرد و دوم اینکه تزیین شیشه ترشی که می توان با استفاده از تور، گونی و سایر لوازم کاربردی زینت بخش که می توان برای این منظور مورد استفاده قرار داد، به خلاقیت خود بهره ببرید. ترشی گل کلم و کلم، ترشی بادمجان، ترشی مخلوط، ترشی لیته، ترشی بندری و …. از جمله ترشی های خوشمزه می باشند که می توانید به آسانی تهیه کنید.
در قدیم ترشی ها را از میوه ها و خوراکی ها تهیه می کردند و برای نگهداری طولانی مدت میوه ها، آنها را داخل محلول غلیظ شکر و آب می گذاشتند و ادویه هاتی مثل دارچین را به آن می افزودند، اما امروزه ترشی ها از انواع سبزیجات و صیفی جات تهیه می شوند، ترشی بندری، ترشی لیته، ترشی انبه و ترشی سیر برخی از ترشی های معروف ایرانی هستند که می توانید آنها را به راحتی در منزل تهیه کرده و به عنوان چاشنی در کنار غذا های خوشمزه و لذیذ سرو نمایید.
یکی از نکات مهم برای تهیه ترشی خوب این است که شما نسبت آب به سرکه را بدانید و پس از آن بتوانید با رعایت نسبت ها ترشی بهتری تهیه کنید. نکته ای که باید در مورد ترشی انداختن بدانید این است که ریختن آب داخل ترشی باعث میشود خیلی زود کپک بزند و خراب شود؛ به همین دلیل ریختن آب داخل ترشی خیلی کار درستی نیست.
خیلی از افراد برای بهتر شدن ترشی حتی سعی می کنند سرکه خالص داخل ترشی بریزند. در صورتی که بخواهید ترشی را از ترکیب آب و سرکه تهیه کنید باید نصف ظرف را با آب نمک با شوری متوسط بگذارید و نصف دیگر را به سرکه اختصاص دهید، زیرا ترشی هایی که با سرکه خالص تهیه میشوند و هیچ آبی داخل آنها نیست گاهی اوقات باعث اذیت شدن معده میشوند و در نهایت باید تصمیم بگیرید که از کدام روش می خواهید ترشی تهیه کنید.
در مورد تاریخچه ترشی در ایران باید گفت که قدمت آن به زمان قوم ماد بر میگردد، در حالی که از عمر ترشی صنعتی در ایران ۷۰ سال میگذرد. ترشیها از جمله چاشنیهایی هستند که در بیشتر کشورهای آسیایی از آنها استفاده میشود. ترشیها دسته ای از مواد غذایی هستند که در سرکه نگهداری میشوند یعنی بخش اصلی در ترکیبات ترشی، سرکه است.
ترشی مخلوط یکی از پرطرفدارترین انواع ترشی است که رنگوبوی آن حسابی اشتهابرانگیز است و هر کسی را برای چشیدنش وسوسه میکند. جالب است بدانید که به این ترشی، ترشی گل کلم مخلوط هم میگویند و تقریبا مشابه ترشی هفت بیجار است؛ چراکه میتوانید آن را با مواد گوناگون و دلخواه درست کنید و دستتان در انتخاب مواد اولیه باز است.