تزیین چلو گوشت در دیس + ایده های بسیار زیبا از بهترین رستوران ها
مدل لباس مجلسی کلوش بلند + زیباترین لباس های مجلسی سال ۱۴۰۲ را اینجا ببین
مدل لباس مجلسی کلوش بلند مدل لباس مجلسی کلوش بلند + زیباترین لباس های مجلسی سال ۱۴۰۲ را اینجا ببین در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین جام هفت سین + زیباترین ایده ها برای تزیین جام هفت سین امسال را اینجا ببین
تزیین جام هفت سین تزیین جام هفت سین + زیباترین ایده ها برای تزیین جام هفت سین امسال را اینجا ببین در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه …
تزیین حلوا مجلسی + ایده های زیبا برای تزیین حلوا مجلسی با گل محمدی و پودر نارگیل
تزیین حلوا مجلسی تزیین حلوا مجلسی + ایده های زیبا برای تزیین حلوا مجلسی با گل محمدی و پودر نارگیل در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما …
تزیین چلو گوشت در دیس
تزیین چلو گوشت در دیس + ایده های بسیار زیبا از بهترین رستوران ها در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تزیین چلو گوشت با استفاده از ایده های شیک و ساده ای صورت می گیرد که می توانید از هنر و خلاقیت خود نیز به عنوان چاشنی این تزیین، به منظور متنوع ساختن آن بهره ببرید. دیزاین غذا عملی است که به وسیله ی آن غذا شکیل و زیبا شده و در نتیجه موجب افزایش اشتها می گردد.
پلو دارای انواع بسیاری است که هنگام دم نمودن از افزودن سایر مواد همچون لوبیا سبز، ماش، گوجه فرنگی، کشمش، هویج، عدس، لوبیا سبز استفاده می شود.
بر خلاف چلوها، پلوها را با کباب و یا خورش میل نمی شود. در عوض با خوراکی هایی مانند سبزی، پیاز خام، ترشی میل کنید. اما برای تهیه چلوها از افزودن هیچ موادی استفاده استفاده نشده و برنج به تنهایی درون دم گذاشته می شود که نتیجه برنجی سفید است. خود پخت چلو نیز به دو شکل کته (دمی) و یا آبکش ممکن است.
چلو و پلو هر دو از برنج تهیه می شوند که به دلیل خوش طعم و شیک بودن می توانید برای پذیرایی در مهمانی ها انتخاب نمایید. این غذای ایرانی ریشه در سنت ایرانی ما دارد که اغلب با استفاده از گوشت گوسفندی تهیه می گردد. مرحله ی اول در طبخ غذا خلاصه می شود، اما دیزاین آن مرحله ی دوم است که البته از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
چلو مانند پلو نیز متنوع است که از جمله ی آن می توان چلو خورشت، چلو گوشت، چلو مرغ، چلو کباب را نام برد. چلو گوشت خوشمزه و به خودی خود زیبا و شیک است که اغلب می توان برای دیزاین آن از زرشک، زعفران، ته دیگ و … استفاده نمود.
می توانید از زعفران دم شده به همراه کشمش برای تزیین نیز بهره ببرید. به این صورت که زعفران دم شده را با تکه های گوشت بر روی چلو بریزید و کشمش یا زرشک نیز در آن ترکیب نمایید.
همچنین با استفاده از پیاز و سبزیجات نیز می توانید دیزاین خود را به انجام برسانید. به این صورت که پیاز را به شکلی زیبا برش داده و در گوشه ی ظرف قرار دهید. برگ های سبزی را نیز با نظمی خاص در گوشه ظرف و در کنار برنج و گوشت بریزید.
سبزیجات و میوه ها نقش مهمی در تزیینات چه غذاها و چه دسرها و … دارند. می توانید از این اهرم زیباسازی برای دیزاین چلو گوشت نیز بهره برده و این غذای سنتی ایرانی خوشمزه را به بهترین شکل به یک غذای شیک پذیرایی برای مهمانی ها تبدیل نمایید.
همانطور که می دانید گوشت و برنج یکی از اصلی ترین ترکیبات این غذا به شمار می روند که می توانید از این دو مواد به عنوان پایه استفاده کرده و با موادی دیگر همچون زعفران، زرشک، ته دیگ، سبزیجات، برش های میوه مانند لیمو، گوجه فرنگی و … کار خود را تکمیل کرده و به پایان برسانید. گاهی نیز می توانید از خود برنج و گوشت برای دیزاین استفاده کنید. تنها با شکلی زیبا و خاص آنها را در کنار یکدیگر دیزاین نمایید.
گوشت گردن یا گوشت گوسفندی بهترین نوع گوشت برای تهیه این غذا می باشد، اما در صورتی که گوشت تازه گوساله نیز استفاده شود، می تواند طعم چلوگوشت را لذیذ و خوشمزه کند، زیرا در صورتی که گوشت گوساله تازه نباشد، چلوگوشت بعد از پختن کمی سفت خواهد بود، همچنین در صورت تهیه چلوگوشت با گوشت گوساله از گوشت سردست استفاده نمایید.
وشت و برنج یکی از اصلی ترین ترکیبات این غذا به شمار می روند که می توانید از این دو مواد به عنوان پایه استفاده کرده و با موادی دیگر همچون زعفران، زرشک، ته دیگ، سبزیجات، برش های میوه مانند لیمو، گوجه فرنگی و … کار خود را تکمیل کرده و به پایان برسانید. گاهی نیز می توانید از خود برنج و گوشت برای دیزاین استفاده کنید. تنها با شکلی زیبا و خاص آنها را در کنار یکدیگر دیزاین نمایید.
در برخی مناطق تهیه چلو گوشت لای برنج رایج است. گوشت را لابه لای برنج آبکش دم میگذارند و دو سه ساعتی صبر میکنند تا گوشت روی حرارت خیلی ملایم بپزد.ولی برای تهیه چلو گوشت مجلسی بهتر است گوشت و برنج را به صورت جداگانه پخت و پس از کشیدن برنج در دیس، گوشت را کنار آن گذاشت یا در بشقاب کشید.
در ظرف سرو برنج، گوشت و ته دیگ سیبزمینی را قرار داده و با برنج زعفرانیشده، خلال بادام و پسته و زرشک آن را تزیین کنید. همچنین یادتان باشد قدری از آب گوشت را به همراه پیاز روی گوشت ریخته و در ظرف کوچکی دوباره عصاره غلیظ شده گوشت را سرو نمایید.
از مهمترین ویژگیهای یک چلوگوشت خوشمزه، مقدار زیاد پیاز بکار رفته در آن است؛ بنابراین در استفاده از پیاز سرخشده صرفهجویی نکرده و در صورت تمایل از پیاز بیشتری استفاده نمایید.
از رازهای طبخ چلوگوشت مجلسی و جاافتاده، قرار دادن آن روی حرارت ملایم است؛ بنابراین به هیچ وجه برای پخت این غذا تعجیل نکرده و حتما زمان دهید تا رفته رفته غذای شما پخته شده و جابیفتد.
نباید آب گوشت یا گردن در قابلمه به مقدار فراوان و بصورت رقیق باقی بماند. در واقع آب گوشت باید بصورت سس غلیظی درآید که وقتی آن را روی گوشت میریزید مقداری از آن روی گوشت باقی بماند.
دستور پخت چلو گوشت، به هیچ وجه به جای زعفران از گزینههای دیگری مانند پودر زعفران ناخالص یا پودرهای رنگی مصنوعی استفاده نکنید. همین موضوع را در طرز تهیه کباب تابهای یا هر غذای دیگری که به زعفران نیاز دارد نیز حتما رعایت کنید.
اگر تعداد مهمان های شما کم است میتوانید به جای آوردن دیس برنج برای هر نفر یک برنج قالبی سرو کنید. برای این کار کف یک قابلمه کوچک مقداری برنج زعفرانی بریزید، قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و بعد روی آن برنج سفید بریزید. اجازه دهید تهدیگ کمی ترد شود، حالا قابلمه تکنفره را داخل بشقاب سرو برگردانید. این کار را به تعداد مهمانها تکرار کنید. البته سرعت عمل در این روش بسیار اهمیت دارد و بهتر است از چند قابلمه به برای انجام این کار استفاده کنید تا پلو قالبی تمام مهمانها همزمان آماده سرو باشد.