تزیین خورشت بادمجان با ایده های بسیار زیبا و خلاقانه برای مهمانی ها
مدل آشپزخانه پنجره دار + قشنگ ترین و بهترین دکوراسیون های روز
مدل آشپزخانه پنجره دار مدل آشپزخانه پنجره دار + قشنگ ترین و بهترین دکوراسیون های روز در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آشپزخانه های با …
تزیین پوره سیب زمینی + بهترین و خلاقانه ترین ایده برای تزیین پوره سیب زمینی
تزیین پوره سیب زمینی تزیین پوره سیب زمینی + بهترین و خلاقانه ترین ایده برای تزیین پوره سیب زمینی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل بلوز دامن خانگی + جذاب ترین و شیک ترین مدل ها مناسب برای افراد خوش استایل
مدل بلوز دامن خانگی مدل بلوز دامن خانگی + جذاب ترین و شیک ترین مدل ها مناسب برای افراد خوش استایل در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه …
تزیین خورشت بادمجان
تزیین خورشت بادمجان با ایده های بسیار زیبا و خلاقانه برای مهمانی ها در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
خورشت بادمجان یکی از انواع خورش های خوشمزه خانگی است که شما می توانید به شیوه های مختلفی تهیه کنید. در صورتی که این خورش را برای مجالس تهیه می کنید، می توانید از ایده های تزیین خورش بادمجان نیز استفاده نمایید.
برای تزیین خورشت می توان از سیب زمینی سرخ شده، بادمجان، حبوبات داخل خورشت و…. استفاده نمود و زیبایی و جلوه بیشتری به خورشت بخشید. اگر تصمیم دارید سفره ایی زیبا و خاص بچینید بهتر است تمامی غذاهای سفره را تزیین کنید تا در کنار یکدیگر زینت بخش چیدمان سفره شما باشند و هنر و سلیقه زیبای شما عزیزان را در سفره آرایی به نمایش بگذارند.
خورشت بادمجان غذای محبوب همه کسانی است که عاشق انواع خورشت های ایرانی هستند. طرز تهیه خورشت بادمجان یه ترکیب شگفت انگیز از گوشت، بادمجان، گوجه و طعم دهنده های بی نظیر می باشد.
پیاز را خرد و ریز کنید. یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و داخل آن روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله سیر هم تفت داده و با پیاز مخلوط کنید.
حالا باید زردچوبه، فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را به قابلمه اضافه کنید. گوشت گوسفندی یا گوساله که مخصوص خورشت است را در قابلمه بریزید و با پیازها تفت دهید.
هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد، آب را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید گوشت به مدت حدوداً دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.
در این مرحله از تهیه خورشت بادمجان نوبت به آماده کردن بادمجان ها میرسد. در حالی که گوشت می پزد، بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس به شکل دلخواه برش بزنید و در مخلوط آب نمک قرار دهید هم چنین میتوانید روی آن ها را نمک بپاشید. اجازه دهید بادمجان ها به مدت ۳۰ دقیقه الی یک ساعت در مخلوط نمکی بماند تا تلخی آن ها گرفته شود.
حالا بادمجان ها را آب کشی کرده و روی یک حوله کاغذی تمیز بگذارید تا آبشان گرفته شود.مقداری روغن در ماهیتابه دیگری بریزید و بادمجان ها را سرخ کنید. بادمجان ها نباید زیاد از حد نرم شده و نباید خیلی تیره شوند. همین که کمی طلایی مایل به قهوه ای شدند، آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و روی حوله کاغذی تمیزی بگذارید تا روغن آن ها گرفته شود.
حالا که گوشت خورش بادمجان تقریبا آماده شده، میتوانید رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنید. کمی نمک در خورشت بریزید و بعد بادمجان های سرخ شده را به آن بیافزایید.
اگر آب خورشت خیلی کم باشد میتوانید در این مرحله کمی آن را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید خورش بادمجان نیم ساعت دیگر بپزد. خورش را در ظرف سرو بکشید و به همراه پلو زعفرانی، ترشی زیتون، سبزی تازه و سالاد فصل نوش جان کنید.
خورشت بادمجان با گوجه فرنگی تازه هم تهیه می شود. میتوانید گوجه ها را با روغن کمی تفت دهید و بعد به همراه بادمجان به خورش اضافه کنید. در این روش میتوان از گوجه گیلاسی برای تزیین خورشت بادمجان مجلسی استفاده کرد.
طرز تهیه خورشت بادمجان شمالی با رب انار است. رب انار را به میزانی که با ذائقه تان تناسب دارد، به همراه بادمجان و قبل از جا افتادن خورشت، اضافه کنید.
ادویه هایی که برای این خورش استفاده می شود معمولا دارچین، ادویه کاری، آویشن، فلفل سیاه و پودر سیر است. برای کم کردن مصرف روغن میتوانید گوشت و پیاز را به جای تفت دادن، از ابتدا با مقداری آب بپزید. هم چنین میتوانید خورشت بادمجان با بادمجان کبابی تهیه کنید که غذای شما کاملاً رژیمی باشد.
برخی این خوراک خوشمزه را با طعم ترش می پسندند. در این صورت میتوانید به همراه بادمجان، آب لیمو و یا گوجه سبز به خورش اضافه کنید. البته خورشت بادمجان با غوره یا آبغوره هم محبوبیت بسیاری دارد. این خورش با گوشت قلقلی، گوشت ماهیچه و گوشت چرخ کرده هم قابل تهیه کردن است.
برای آنکه بادمجان هنگام سرخ شدن به روغن کمتری احتیاج داشته باشد، پس از آنکه بادمجانها را پوست گرفتید و میان آنها را شکاف بزنید، نمک بزنید و چند ساعت به حال خود بگذارید. برای سرخ کردن بادمجان شعله را زیاد نکنید زیرا بادمجان زود میسوزد و تلخ میشود. سعی کنید بادمجانها را با روغن کم سرخ کنید.
بعضی از خانمها از بادمجان دلمهای برای خورش بادمجان استفاده میکنند. بادمجانهای دلمهای بزرگ بوده و باید پس از پوست کندن و گرفتن تلخی، آنها را باریک برش دهید و سرخ کنید. اما بادمجان معمولی بهتر است.
اگر میخواهید ازبادمجان کبابی استفاده کنید برای این کار بادمجانها را شسته و آنها را با پوست به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم نگهدارید، مراقب باشید که حرارت کم باشد زیرا شما بادمجان کبابی نمیخواهید و فقط وقتی که پوست آن کمی جمع شد، کافیست.
ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.