تزیین خورشت قیمه با ایده های بسیار ساده و خلاقانه مناسب برای مهمانی
مدل مانتو کتی جدید با مدل های بسیار شیک و قشنگ مناسب مهمانی ها
مدل مانتو کتی جدید مدل مانتو کتی جدید با مدل های بسیار شیک و قشنگ مناسب مهمانی ها در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
تزیین حلوای مجلسی با ایده های بسیار قشنگ و جالب مناسب برای مراسم های خاص
تزیین حلوای مجلسی تزیین حلوای مجلسی با ایده های بسیار قشنگ و جالب مناسب برای مراسم های خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل بلوز اسپرت مجلسی زنانه + مدل های زیبا و شیک برای افراد خوش سلیقه
مدل بلوز اسپرت مجلسی زنانه مدل بلوز اسپرت مجلسی زنانه + مدل های زیبا و شیک برای افراد خوش سلیقه در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما …
تزیین خورشت قیمه
تزیین خورشت قیمه با ایده های بسیار ساده و خلاقانه مناسب برای مهمانی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
خورشت قیمه غذایی محبوب و پرطرفدار که یکی از گزینه های انتخابی برای مهمان ها، دورهمی ها و یا حتی وعده های غذایی ناهار و شام در یک روز به یاد مادنی برای خانواده به شمار می رود.
خورشت قیمه یکی از خورش های خوش طعم و محبوب در میان خورش های ایرانی به شمار می رود که جهت پخت آن از پیاز، رب گوجه فرنگی، گوشت قرمز، لپه، سیب زمینی و همچنین لیموی عمانی خشک استفاده می گردد؛ افزودن چاشنی هایی مانند دارچین، پودر گل محمدی یا گلاب، و زیره سبز در صورت تمایل شما می تواند انجام گیرد.
روش های متنوعی برای تزئین خورشت وجود دارد که هر یک می توانند زیبایی بخش ظرف خورش ما برای مهمانی ها و مجالس باشند. همانگونه که می دانید خورش یکی از غذاهای اصلی ایرانی است که تنوع بالایی نیز دارد و در اغلب مهمانی ها در کنار پلو سرو می گردد. پس برای همه کدبانوها مهم است که علاوه بر تزیین پلو به تزیینات خورش نیز توجه نمایند و سعی کنند از این طریق چیدمان سفره و یا میز غذای زیبایی داشته باشند.
برای تزیین خورشت می توان از سیب زمینی سرخ شده، بادمجان، حبوبات داخل خورشت و…. استفاده نمود و زیبایی و جلوه بیشتری به خورشت بخشید. اگر تصمیم دارید سفره ایی زیبا و خاص بچینید بهتر است تمامی غذاهای سفره را تزیین کنید تا در کنار یکدیگر زینت بخش چیدمان سفره شما باشند و هنر و سلیقه زیبای شما عزیزان را در سفره آرایی به نمایش بگذارند.
یکی دیگر از ایده های بسیار زیبا و جالب در این زمینه تزیین سیب زمینی به شکل گل رز و قرار دادن آن روی خورشت قیمه است. شما با کمی دقت و توجه می توانید با ورق های نازک سیب زمینی، گل رز زیبایی ساخته و آن را در روغن سرخ کنید و سپس بر تزیین روی خورشت مورد استفاده قرار دهید. از این روش برای تزیین خورشت مرغ نیز می توانید استفاده کنید.
از بین غذاهای اصیل ایرانی ، خورشت قیمه جزو غذاهای محبوب و پرطرفداری است که در بیشتر نذری ها از این خورشت استفاده می کنند که معمولاً خورشت قیمه در کنار برنج سرو می شود و همان طور که گفته شد در مراسم های مذهبی مختلف از این خورشت استفاده میکنند .
این خورشت به دو صورت می تواند مورد استفاده قرار بگیرد ؛ یعنی هم خورشت قیمه با سیب زمینی سرو می شود و هم به جای سیب زمینی می توانید از بادمجون سرخ شده برای سرو خورشت قیمه استفاده نمایید . استفاده از هر کدام از آنها وابسته به ذائقه و سلیقه شما دارد .
قیمه در زبان ترکی به معنای گوشت خرد شده است و منظور از خورش قیمه هر نوع خورشی است که با گوشت خرد شده درست شود، بنابراین نام قیمه بر روی خورشهایی که ظاهرشان هیچ شباهتی به قیمههای رایج ندارند، نباید تعجب برانگیز باشد.
برای تهیه خورش قیمه ابتدا باید تلخی لیمو عمانی ها را بگیرید، بدین منظور ابتدا لیمو عمانی ها را با کمک یک چنگال سوراخ کنید سپس لیمو عمانی های سوراخ شده را در یک ظرف حاوی آب جوش بیندازید تا تلخی آن گرفته شود.
یک عدد پیاز بزرگ را شسته پوست بگیرید سپس پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. اگر شما دوست ندارید که پیاز ها به صورت نگینی باشند و در غذا دیده شوند بهتر است که پیاز ها را رنده کنید و سپس تفت دهید این کار کاملا سلیقه ای می باشد. پیاز های نگینی خرد شده را در قابلمه خورشت بریزید و با مقداری روغن تفت دهید تا پیاز ها نرم و سبک شود.
گوشت هایی را که از قبل تمیز کرده و به صورت خورشتی خرد کرده اید را به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید و دوباره شروع به تفت دادن کنید تا رنگ گوشت ها کمی تغییر کند. کمی زردچوبه به مواد گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ زردچوبه قالب مواد شود.
لپه ها را از دو ساعت قبل بخیسانید در این دو ساعت یکبار آب لپه را عوض کنید. پس از گذشت دو ساعت لپه ها را آبکش کنید و به مواد گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
حال زمان افزودن رب گوجه فرنگی می باشد رب گوجه فرنگی را به مواد خورشت اضافه کنید و تفت دهید تا با تمام مواد ترکیب کنید تا با رب کمی سرخ شود و رنگ رب غالب شود.حال فلفل سیاه را نیز به مواد خورش اضافه کرده و تفت دهید تا فلفل به خورد مواد برود.
مقدار مناسبی آب ولرم را به مواد خورشت اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب داخل قابلمه به جوش آید پس از این که آب جوش آمدن حرارت گاز را کم کنید و بگذارید تا خورش بپزد.
در ادامه لیمو عمانی هایی را که از قبل تلخی آن را گرفته اید را به خورش اضافه کنید. شما میتوانید لیمو ها را بخیسانید و به جای اینکار لیمو ها را پاک کنید و درون خورش بریزید. زعفران را نیز با یخ دم کرده و به خورش قیمه تان اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا زعفران به خورد مواد برود.زعفران عطر و طعم بی نظیری به غذای شما می دهد.
در یک ظرف مناسب مقداری آب بریزید سپس هل و دارچین را در آن بریزید و بگذارید تا بجوشد. دارچین و هل عطر و طعم فوقالعاده ای به خورش قیمه می دهد. گلاب را نیز به خورش اضافه کنید سپس هم بزنید. میزان گلاب بستگی به ذائقه شما دارید اگر عطر و طعم گلاب را دوست نداشته باشید می توانید آن را از مواد اولیه حذف کنید.
نمک را متناسب با ذائقه غذایی تان به خورش اضافه کنید و هم بزنید. هل و دارچین را که از قبل جوشانده اید را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید. هم اکنون باید به میزان دلخواهتان سیب زمینی را شسته سپس پوست بگیرد. و در آخر با مقداری روغن، نمک و زردچوبه سرخ کنید.
در صورتی که خورش قیمه تلخ شده است می توانید با اضافه کردن سیب زمینی تلخی آن را تا حد زیادی بگیرید. هر چه بیشتر در خورش خود زعفران استفاده کنید خورش قیمه شما خوشرنگ تر و مجلسی تر می شود.