تزیین ذرت مکزیکی با پنیر و سبزیجات + زیباترین و جالب ترین ایده ها
برای عید چی بخریم + زیباترین و جدیدترین مدل های لباس برای عید ۱۴۰۳
برای عید چی بخریم برای عید چی بخریم + زیباترین و جدیدترین مدل های لباس برای عید ۱۴۰۳در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. عید نوروز، …
مدل لباس بلند زنانه + مدل های بسیار زیبا مناسب برای مجالس های خاص
مدل لباس بلند زنانه مدل لباس بلند زنانه + مدل های بسیار زیبا مناسب برای مجالس های خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شما …
تزیین پول برای کادو + زیباترین و جذاب ترین ایده برای تزیین پول برای عروس خانم
تزیین پول برای کادو تزیین پول برای کادو + زیباترین و جذاب ترین ایده برای تزیین پول برای عروس خانم در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین ذرت مکزیکی
تزیین ذرت مکزیکی با پنیر و سبزیجات + زیباترین و جالب ترین ایده ها در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، البته ذرت مکزیکی که در مکزیک تهیه می شود با ذرت مکزیکی که در ایران تهیه می شود بسیار متفاوت است.
ذرت مکزیکی یک میان وعده یا پیش غذای خوشمزه و مغذی و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است که منبع غنی از پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای سالم محسوب میشود. این غذای مکزیکی همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به محافظت از بدن در برابر بیماریها کمک میکند.
برای تهیه ذرت مکزیکی، ابتدا دانه های ذرت را از آب درون کنسرو خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه کره ذوب شد ذرت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ذرت نرم شود.
در ادامه قارچ ها را پس از شستشو به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم سپس به قابلمه حاوی ذرت اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب قارچ ها خارج شود سپس کمی آبلیمو اضافه می کنیم. آبلیمو باعث می شود رنگ قارچ ها تیره نشود.
در این مرحله حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و ۵ دقیقه درب قابلمه را می گذاریم تا قارچ ها نرم شوند. پس از گذشت ۵ دقیقه مجداد قارچ و ذرت را تفت می دهیم تا جایی که آبی که قارچ ها انداخته اند به طور کامل تبخیر شود.
پس از اینکه آب موجود در قابلمه تبخیر شد سس مایونز را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه پنیر پیتزا را نیز اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم.
پس از اضافه کردن پنیر پیتزا درب قابلمه را قرار می دهیم و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود. پس از گذشت ۲ دقیقه درب قابلمه را برداشته و ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان سرو می کنیم.
نتیجه ترکیب کالباس با ذرت طعم بسیار خوبی می سازد و به همین دلیل بیشتر دکه های فروش ذرت مکزیکی به ذرت خود کالباس یا ژامبون نیز اضافه می کنند. بسته به ذائقه خود می توانید از انواع کالباس با طعم های مورد سلیقه خود استفاده کنید.
اگر شما هم مایلید به ذرت مکزیکی خود کالباس اضافه کنید می توانید برای مقدار مواد دستور بالا حدود ۱۰۰ گرم کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کنید و پس از اینکه آب قارچ تبخیر شد به قابلمه اضافه کنید. کالباس را حدود ۲ دقیقه در کره تفت دهید سپس باقی مراحل را مانند دستور ادامه دهید.
همانطور که می دانید غذاهای مکزیکی به تندی معروف هستند و به همین دلیل اصلی ترین ادویه های ذرت مکزیکی فلفل سیاه و فلفل قرمز هستند. البته یکی از مهم ترین ادویه هایی که باعث خوشمزه تر شدن ذرت مکزیکی می شود آویشن است. در کشور مکزیک برای طعم دهی به ذرت مکزیکی از پودر پیاز خشک شده و نوعی چای مکزیکی نیز استفاده می شود.
در صورتی که در منزل ذرت خام دارید و نمی خواهید از کنسرو ذرت استفاده کنید ، ذرت ها را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید ، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید و پس از اینکه آب داخل قابلمه به جوش امد حرارت را کم کنید تا ذرت ها به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزند. برای بهتر شدن طعم ذرت ها بهتر است مقداری نمک نیز در آب در حال جوش بریزید.
اگر قصد دارید ذرت مکزیکی رژیمی تهیه کنید، بهتر است به جای روغن مایع و کره از روغن زیتون استفاده نمایید. چرا که روغن زیتون نسبت به کره و روغن مایع کالری کمتری دارد و رژیم غذایی شما را به هم نمیزند. سس مایونز و پنیر پیتزا نیز کالری بالایی دارند بنابراین باید کامل حذف شوند یا از محصولات کم چرب استفاده شود.
فایده اصلی وجود پنیر پیتزا در ذرت مکزیکی، کشدار کردن ترکیبات است. چنانچه علاقهای به پنیر پیتزا ندارید، میتوانید این ماده اولیه را به راحتی از ترکیبات خود حذف کنید.
خواص ذرت به دلیل فیبر بالا، ویتامینها و آنتی اکسیدانهای آن است که سلامت چشم و دستگاه گوارش را بهبود میبخشد. همچنین ذرت به دلیل شاخص گلیسمی پایینی که دارد قند خون را به سرعت بالا نمیبرد و به هضم آهسته غذا و احساس سیری طولانی مدت کمک میکند.
فیبر موجود در ذرت باعث برطرف شدن یبوست شده و باکتریهای مفید موجود در آن باعث بهبود وضعیت یبوست و بواسیر میشوند. ویتامین c، لیکوپن و آنتی اکسیدانهای مفید موجود در ذرت به استحکام تارهای مو کمک فراوانی میکنند. همچنین ویتامینهای خاص موجود در ذرت برای کاهش ریزش مو نیز مفید میباشد.
ذرت یک غذای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ است و به همین دلیل میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد. همچنین روغن ذرت دارای ترکیبات مفیدی مانند ویتامین e، اسید لینولئیک و فیتواسترول میباشد که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داده و از آسیب اکسیداتیو به قلب و عروق که ناشی از رادیکالهای آزاد اضافی میباشند، جلوگیری میکند.
ذرت به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان بالا در بافت خود میتواند باعث کاهش خطر بروز برخی از بیماریهای سرطانی مثل سرطان پروستات و روده شود.
از دیگر خواص ذرت به وجود پتاسیم آن میتوان اشاره کرد. پتاسیم موجود در ذرت به کاهش فشار خون کمک کرده و باعث تعادل سطح آن میشود. همچنین پتاسیم به تنظیم سطح هیدراتاسیون بدن، ارسال سیگنال های عصبی و محافظت از استخوانها نیز کمک میکند.