تزیین ذرت بلال + زیباترین و جالب ترین ایده های تزیین بلال با لیمو و سبزیجات
تزیین جشن الفبا با بادکنک + زیباترین و خلاقانه ایده ها برای تزین جشن الفبا با بادکنک
تزیین جشن الفبا با بادکنک تزیین جشن الفبا با بادکنک + زیباترین و خلاقانه ایده ها برای تزین جشن الفبا با بادکنک در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه …
مدل آجیل شب یلدا و زیباترین تزیینات روی آجیل برای شب یلدا ۱۴۰۳
مدل آجیل شب یلدا مدل آجیل شب یلدا و زیباترین تزیینات روی آجیل برای شب یلدا ۱۴۰۲ در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شب یلدا یکی …
تزیین پشمک شب یلدا + اگه شب یلدا پشمک می خورید اینجوری تزیینش کنید
تزیین پشمک شب یلدا تزیین پشمک شب یلدا + اگه شب یلدا پشمک می خورید اینجوری تزیینش کنید در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مازندرانیها با …
تزیین ذرت بلال
تزیین ذرت بلال + زیباترین و جالب ترین ایده های تزیین بلال با لیمو و سبزیجات در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
بلال یکی از خوشمزهترین و خاطرهانگیزترین خوراکیهایی است که از دوران کودکی تا بزرگسالی طرفدار دارد و همه ما خاطرات خوشی را از کباب کردن و خوردن بلال در روزهایی خاص داریم.
بلال را به دو صورت آبپز یا کبابی میپزند و هر دو مدل آن نیز بسیار خوشطعم و لذتبخش است. اما اینکه این بلال با چه افزودنیهایی سرو میشود، به ذائقه و سلیقه افراد بستگی دارد. برخی دوست دارند با نمک و لیمو بلال را میل کنند و برخی دیگر ترجیحشان این است که روی سطح آن کره آبشده ریخته و با آویشن مزهدارش نمایند.
تقریبا همه با این روش سنتی کباب کردن بلال آشنا هستیم که آن را روی آتش و زغال کباب میکنیم؛ سپس بلال پخته را داخل سطلی از مخلوط آب و نمک میگذاریم تا مزهدار شود. این یک روش تکراری و البته خالی از هیجان است.
بلال ها را پوست بکنید و موهای ابریشمی آن را هم خوب جدا کنید و بشوئید. دقت نمائید تا دسته بلال کنده نشود و هنگامی که روی آتش است از دسته خود بلال کمک بگیرید برای برگرداندن بلال.
برای کباب کردن بلال می توانید از شعله گاز و همینطور کباب پز و یا اگر امکانش هست آتش درست کنید و بلال ها را بر روی حرارت بگذارید تا بلال ها کباب شوند. در یک پارچ و یا قابلمه آب نمک تهیه کنید و بلال های کباب شده را در آب نمک بزنید و نوش جان فرمائید.
ابتدا بلال را پوست گرفته و موهای ابریشمی اش را جدا کنید و سپس با کمک کارد آشپزخانه بلال را دان کنید. دانه های بلال را بشوئید و آبکشی نمائید.
کالباس و خیار شور را خرد کرده و به همراه ذرت در یک قابلمه قرار دهید و بر روی کتری قرار دهید. تا به صورت حرارت غیر مستقیم آماده شود.
سس و ادویه های لازم و پنیر را به ذرت اضافه کرده و هم بزنید تا همه را با هم ترکیب کنید و درب قابلمه را بگذارید تا پنیر آب شود.ذرت مکزیکی شما آماده است در ظرف مورد نظر سرو نمائیدو به همراه چیپس خلالی آن را تزئین کرده و سپس نوش جان فر مائید.
برای تهیه بلال پنیری ابتدا داخل یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. در همین حین پوست و قسمت های اضافی بلال ها را جدا می کنیم.
در این مرحله پس از اینکه آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید، کره را به همراه شیر به قابلمه اضافه می کنیم و با آب جوش مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود، سپس بلال ها را داخل آب جوش می اندازیم و ۲۰ تا ۵ دقیقه زمان می دهیم تا بپزند.
اگر بلالی که تهیه کرده ایم شیر بلال باشد بعد از ۲۰ دقیقه به طور کامل نرم می شود، البته اگر پس از ۲۵ دقیقه بلال هنوز نرم نشده بود، کمی بیشتر زمان می دهیم تا به طور کامل بپزد و نرم شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سیرها را درون فویل قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا نرم شوند. در ادامه سیرهای نرم شده را پوست می گیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
در این مرحله سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی سیر اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه پنیر پارمزان را هم داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم.
حالا بلالها را از آب جوش خارج می کنیم و در ظرف حاوی سس مایونز می غلطانیم، سپس درون پنیر پارمزان می غلطانیم و به صورت داغ سرو می کنیم. به دلیل اینکه بلال ها گرم هستند پنیر ذوب می شود و نیازی نیست در فر قرار بدهیم.
البته اگر دوست دارید پنیر روی بلال ها به طور کامل طلایی و برشته شود، بلال ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت چند دقیقه گریل را روشن نمایید تا پنیر روی بلال ها طلایی شود، سپس از فر خارج کنید و به صورت داغ سرو کنید.
فیبر موجود در ذرت، به افزایش سلامتی بدن کمک می کند و از سرطان نیز جلوگیری می کند و همچنین خطر ابتلا به یبوست و بواسیر را کاهش می دهد علاوه بر این، به تولید باکتری مفید برای مبارزه بااین وضعیت نیز کمک می کند.
ذرت سرشار از ویتامین B می باشد که برای رشد بسیار مفیداست. تیامین موجود در آن نیز به بهبود اعصاب و سلامت بدن و بهتر شدن عملکرد آن کمک می کند . همچنین به دلیل فولیک اسید موجود در آن،برای بدن بسیار مفید است که بنابراین برای خانم های باردار نیز بسیار خوب است.
ذرت برای افرادی که وزن کمی دارند و به سختی وزن اضافه می کنند ،انتخاب عالی است. این افراد برای افزایش وزن باید کالری مصرفی خود را افزایش دهند و بعلاوه حاوی کربوهیدرات و کالری بالایی است، بنابراین با مصرف درست این ماده غذایی می توانید به آسانی و سریع به هدف افزایش وزن خود دست یابید یک فنجان دانه ذرت می تواند ۱۳۰ کالری به شما بدهد.