گرفتن تلخی بالنگ و مزه میوه بالنگ و خواص بالنگ برای خوشبویی دهان
از بین بردن آب زیر پوست و نشانه های جمع شدن آب زیر پوست
از بین بردن آب زیر پوست از بین بردن آب زیر پوست و نشانه های جمع شدن آب زیر پوست در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
نکات مهم قبل از تاتو بدن و مراقبت های قبل و بعد از تاتو بدن
نکات مهم قبل از تاتو بدن نکات مهم قبل از تاتو بدن و مراقبت های قبل و بعد از تاتو بدن در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
نکات مهم قبل از بازی فوتبال و غذای مناسب برای تغذیه فوتبال
نکات مهم قبل از بازی فوتبال نکات مهم قبل از بازی فوتبال و غذای مناسب برای تغذیه فوتبال در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ورزشکاران برای …
گرفتن تلخی بالنگ
گرفتن تلخی بالنگ و مزه میوه بالنگ و خواص بالنگ برای خوشبویی دهان در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
بالنگ، که به نامهای اترنج، بادرنگ و اترج کبیر نیز شناخته میشود، یک میوه بزرگ و بومی هند است. این میوه دارای پوست ضخیم و چرمی به رنگهای سبز، زرد یا نارنجی است. برگهای آن سبز و چرمی هستند و بوی مطبوعی دارد که به لیمو شباهت دارد. مختلف از دیگر مرکبات، این میوه کمآب و گوشت آن بیشتر خشک میباشد.
بالنگ به عنوان یکی از قدیمیترین درختان از گروه مرکبات شناخته میشود و تاریخ کشت آن به ۱۷۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بازمیگردد. این درخت در ناحیه شوش نیز در ایران باستان وجود داشته است. از نظر گیاهشناسی، بالنگ و بادرنگ در گروهی به نام “Citrus medica” قرار دارند. این گونه از درختچهها شکل نامنظمی دارد و میوه آن با پوسته ضخیم، پوست زرد و گوشت سفید داخل پوست را فرا گرفته است. اغلب از گوشت ترش غیرخوراکی در میانهٔ میوه استفاده میشود، بهعنوان مثال در تهیهٔ مربا.
مزه میوه بالنگ
ترنج (Citrus bergamia Risso) یک گیاه از خانوادهٔ مرکبات است که میوهای به اندازهٔ پرتقال و با رنگ زرد لیمویی دارد، علاوه بر این، دارای بوی خوش و عطر میباشد. مزهٔ میوه ترنج اندکی تلختر از گریپفروت است، اما ترشی آن کمتر از لیمو است.
بالنگ برای خوشبو کننده دهان
حضور ویتامین C در بالنگ به بهبود سلامت دهان و لثه کمک کرده و اجزای مختلف این میوه مانند پالپ، آب عصاره، و دانههای آن به دلیل حاوی عطر قوی، در کاهش بوی نامطبوع دهان مؤثر میباشند. لازم به ذکر است که تاحدی خوشبو کردن دهان با استفاده از بالنگ اثر موقتی دارد.
گرفتن تلخی مربای بالنگ
برای تهیه مربای بالنگ با بافت لطیف و نرم، ابتدا پوست زرد رنگ بلنگ را با چاقو جدا کرده و بالنگها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، پردههای داخلی را خارج نمایید. سپس پوست سفید باقیمانده را به صورت مکعبی و درشت خرد کنید.
پوستهای خرد شده را بر روی ترازو قرار داده و با اندازه وزن آنها، شکر را آماده کنید. بالنگهای خرد شده را درون قابلمه ریخته و آب سرد اضافه کنید، سپس روی حرارت ملایم اجاق قرار داده و تا آب شروع به جوشیدن کند، اجازه دهید برای ۵ دقیقه جوش بخورند. سپس آنها را آبکش کرده و پوستها را با آب سرد بشویید. این مرحله را دو تا سه بار انجام دهید تا تلخی پوست بالنگ کاهش یابد. پس از این کار، پوستها را آبکش کرده و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
در مرحله بعد، شکر را همراه با آب و آب بالنگها را روی حرارت ملایم اجاق قرار داده و اجازه دهید شکر در آب حل شود. سپس بالنگها را به آن اضافه کرده و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه بجوشند.
پس از آنکه مربای شما غلیظ و بلند شد، در ۱۰ دقیقه آخر پخت، گلاب را به مربا اضافه کنید. پس از خاموش کردن اجاق، اجازه دهید تا مربا در دمای محیط خنک شود. سپس مربا را درون شیشه ریخته و درب آن را ببندید.
توجه داشته باشید از شیشههای تمیز و استریل استفاده کنید. پس از ریختن مربا در شیشه، آن را چند بار بر روی سطح صاف و محکم بکوبید تا حبابهای هوا از بین بروند. سپس درب ظرف را باز کنید تا هوای اضافی خارج شود، دوباره شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید.
گرفتن تلخی مربا بعد از پخت
گاهی اوقات با وجود رعایت تمام نکات، مربای ما پس از پخت تلخ میشود. این تلخی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله استفاده از میوههای نارس یا بیش از حد رسیده، سوختن شکر در حین پخت، و یا حتی نوع میوه. برای رفع تلخی مربا میتوانید از چند روش استفاده کنید. یکی از رایجترین روشها اضافه کردن مقداری آبلیمو یا جوهر لیمو به مربا است. اسید موجود در آبلیمو میتواند تلخی مربا را خنثی کند. روش دیگر استفاده از میوههای شیرین مانند سیب یا گلابی است. میتوانید مقداری از این میوهها را رنده کرده و به مربای در حال پخت اضافه کنید. شیرینی این میوهها میتواند تلخی مربا را کاهش دهد. در برخی موارد، میتوانید از مقدار کمی نمک نیز برای رفع تلخی مربا استفاده کنید. نمک میتواند طعمها را متعادل کرده و تلخی را کاهش دهد. اگر هیچکدام از این روشها موثر نبود، میتوانید مربا را با مقدار کمی آب رقیق کنید. این کار باعث کاهش غلظت مربا و در نتیجه کاهش تلخی آن میشود.