گرفتن تلخی پیاز + راه های جالب برای گرفتن تلخی پیاز
تمیز کردن اتو + ۶ روش جالب و راحت برای تمیز کردن سریع اتو
تمیز کردن اتو تمیز کردن اتو + ۶ روش جالب و راحت برای تمیز کردن سریع اتو در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اتو یک وسیله …
چگونه جذاب باشیم + راه هایی که به راحتی می تواند به شما کمک کند تا جذاب به نظر برسید
چگونه جذاب باشیم چگونه جذاب باشیم + راه هایی که به راحتی می تواند به شما کمک کند تا جذاب به نظر برسید در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه …
راههای آزاد شدن تخمک و برای آزاد شدن تخمک چه بخوریم
راههای آزاد شدن تخمک راههای آزاد شدن تخمک و برای آزاد شدن تخمک چه بخوریم در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تخمک گذاری بخشی از چرخه …
گرفتن تلخی پیاز
گرفتن تلخی پیاز + راه های جالب برای گرفتن تلخی پیاز در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ممکن است شما نیز تجربه کرده باشید که در زمان سرخ کردن پیاز برای تهیه پیاز داغ خانگی، گاهی پیاز سرخ شده تلخ میشود. اگر به دنبال دلیل تلخ شدن پیاز داغ و راههای رفع این مشکل هستید، در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.
پیاز به عنوان یکی از سبزیجات پرکاربرد در آشپزی ایرانی شناخته میشود و نقش مهمی در طعمدهی به غذاها دارد. برخی خانمها برای صرفهجویی در وقت، مقدار زیادی پیاز داغ را تهیه و برای مدت طولانی نگهداری میکنند.
نگهداری پیاز به مدت طولانی به دلیل مشکلاتی مانند فساد و ریشه کردن، دشوار است؛ اما تهیه پیاز داغ مدت زمان نگهداری آن را افزایش میدهد. اگر تهیه و نگهداری پیاز داغ به شیوهای بهداشتی و اصولی صورت پذیرد، طعم و رنگ آن برای مدتها حفظ میشود و میتوانید برای مدت طولانی از پیاز سرخ شده استفاده کنید.
با این حال، گاهی اوقات، حتی با رعایت تمامی نکات، پیاز داغ پس از گذشت زمان تلخ میشود و این تلخی بر طعم غذا تأثیر میگذارد.
علت تلخی پیاز داغ
دلایل احتمالی برای تلخ شدن پیاز داغ عبارتند از:
استفاده از روغنی که کیفیت پایینی دارد برای سرخ کردن پیازها.
نگه داشتن پیاز روی حرارت بیش از حد لازم، به طوری که رنگ پیاز به سمت سیاهی متمایل شود.
گرچه تلخ شدن پیاز داغ موردی نادر است، اما توصیه میشود که در صورت تغییر طعم پیاز داغ، از آن در تهیه غذا استفاده نکنید. پیاز داغی که طعم آن تغییر کرده است، نه تنها مفید نیست، بلکه ممکن است ترکیبات مضر و حتی سرطانزا ایجاد کند. این مشکل به خاطر وجود ترکیبات گوگردی در پیاز است.
روش های پیشگیری پیاز داغ
برای پیشگیری از تلخ شدن پیاز سرخ شده، یکی از روشها این است که پیاز را قبل از خرد کردن برای چند دقیقه در آب ولرم بگذارید و سپس آن را به سرعت در آب سرد قرار دهید. مدت زمانی که پیاز در آب ولرم است نباید آنقدر طولانی باشد که پیاز نرم شود و شکل و بافت خود را از دست بدهد.
پس از خارج کردن پیاز از آب سرد، آن را خرد کنید.
یک جایگزین دیگر برای این روش، قرار دادن پیاز در فریزر برای مدت کوتاهی قبل از خرد کردن آن است.
روش حذف تلخی پیاز برای سالاد
در این مورد، حفظ شکل و ساختار پیاز اهمیت دارد. بنابراین، برای سالادهای بهاری و تابستانی، نه جوشاندن و نه سرخ کردن پیاز مناسب نیست. در سالادهای زمستانی، استفاده از پیاز نرم تر میتواند مناسب باشد، زیرا معمولاً مزه آن در میان سایر ترکیبات سالاد پنهان میشود.
پیاز ترشی گزینهای مناسب برای سالادهای تازه میتواند باشد، اما نه همه علاقهمند به طعم و بوی سرکه هستند. برای از بین بردن تلخی پیاز، نمک میتواند مفید باشد. پیاز خرد شده را میتوان در آب نمک ضعیفی خیسانده و سپس آبکشی کرد، یا میتوانید قطعات پیاز را با نمک پوشانده، نیم ساعت صبر کنید و سپس آنها را در آبکش با آب سرد بشویید.
چگونه می توان تلخی پیاز را از بین برد
ریختن آب جوش روی پیاز یکی از شیوههای رایج در بین خانهداران برای رفع تلخی پیاز است. اما، این روش میتواند برخی از مواد مغذی را از بین ببرد و همچنین پیاز ممکن است طعم خاصی بگیرد که مورد پسند همگان نیست.
اگر این روش برای شما موثر نبود، میتوانید روشهای زیر را امتحان کنید:
سرخ کردن: پیازهای خرد شده را در کمی روغن سرخ کنید.
خیس کردن در آب نمک: به ازای هر لیتر آب سرد، یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. پیاز خرد شده را حدود ۲۰ دقیقه در این محلول نگه دارید.
مارینه کردن: به ازای هر لیوان سرکه ۳ درصد، نیم قاشق غذاخوری شکر، نمک و روغن آفتابگردان اضافه کنید. حلقههای پیاز را در این ترکیب ریخته و حدود نیم ساعت نگه دارید.
پخت و پز: این روش سادهترین است، اما پیاز طعم اصلی خود را از دست میدهد و قوامی نرم و ممکن است ناخوشایند پیدا کند – این روش معمولاً برای تهیه غذاهای اولیه استفاده میشود و غالباً پیاز پخته شده دور ریخته میشود و به آبگوشت عطری دلپذیر میبخشد.
این روشها ساده بوده و زمان زیادی از شما نمیگیرند.