تزیین تیرامیسو + زیباترین و جالب ترین ایده مناسب برای پذیرایی از مهمان
مدل لباس زنانه + زیباترین لباس های زنانه از مزون های سراسر کشور در این مطلب
مدل لباس زنانه مدل لباس زنانه + زیباترین لباس های زنانه از مزون های سراسر کشور در این مطلب در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لباس …
مدل رنگ مو آمبره با زیباترین و جذاب ترین مدل ها و رنگ های خاص
مدل رنگ مو آمبره مدل رنگ مو آمبره با زیباترین و جذاب ترین مدل ها و رنگ های خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
مدل بلوز دامن + زیباترین مدل های بلوز دامن امسال را اینجا ببینید
مدل بلوز دامن مدل بلوز دامن + زیباترین مدل های بلوز دامن امسال را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ترکیب بلوز و دامن …
تزیین تیرامیسو
تزیین تیرامیسو + زیباترین و جالب ترین ایده مناسب برای پذیرایی از مهمان در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تیرامیسو در اصل یک دسر ایتالیایی خوشمزه و ساده است که در قرن نوزدهم میلادی در یکی از شهرهای ایتالیا توسط یک شیرینی فروش به نام روبرتو لینگوانوتو تهیه شد و سپس با عنوان تیرامیسو در سایر کشورها شناخته شد. معنای لغوی تیرامیسو در واقع “من را بکش بالا” است.
دیزایین غذاها و دسرجات نه تنها سر گرمی جالبی می باشد، بلکه به شکیل شدن میز و سفره غذا نیز بسیار کمک می کند. تزیینات غذا و سفره آرایی سبب تحریک اشتهای مخاطب می شود.اینکه با کمی ایده مواد غذایی را به اشکال مختلف بیارایید بسیار خوشمزه تر به نظر می رسند.
بعد از پشت سر گذاشتن طرز تهیه تیرامیسو نوبت به تزیینات تیرامیسو می رسد که با بسته به شکلی که این دسر را آماده کرده اید و موادی که درون آن به کار برده اید می توانید تزیینات متفاوتی برایش در نظر بگیرید. اگر تیرامیسوی شما درون جام و لیوان است و یا در قالب قرار دارد و یا بر روی دیس و ظروف اشکالی متفاوت قرار گرفته است می توانید دیزاین های جالب و جذابی برایش در نظر بگیرید. مثل تزئین با توت فرنگی و کاکائو، تزئین با سس شکلات، تزئین با پودر قند و دارچین، تزئین با تکه های شکلات.
تزیینات و سفره آرایی کلا سلیقه ای می باشد و بسته به اقلامی که در منزل موجود باشد می توان دسرها و غذا ها را دیزاین کرد. تیرامیسو یک دسر ایتالیایی قدیمی است که چند سالی است در ایران مورد اقبال قرار گرفته است و طرفداران مخصوص به خودش را دارد. این دسر را با نوعی بیسکوییت و نوعی کیک در انواع و اقسام مختلف همچون تیرامیسو شکلاتی و تیرامیسو ساده درست می کنند و به عنوان یک عصرانه لذیذ سرو می نمایند.
در طرز تهیه تیرامیسو ، پنیر خامهای و پودر قند را با همزن مخلوط کنید و پس از هم زدن مجدد با خامه شیرین قنادی، برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید. در ظرفی دیگر قهوه فوری، شکر و آب داغ را ترکیب کنید. داخل یک ظرف پیرکس را سلفون کشیده و بیسکویتها را بچینید. روی بیسکویت را با قلممو به مخلوط قهوه آغشته کرده و یک لایه مایه پنیری اضافه کنید. برای لایه بعدی بیسکویت چیده و لایه لایه ظرف را پر کرده و دسر را در یخچال بگذارید.
تیرامیسو یکی از پرکالریترین دسرهایی است که میتوانید انتخاب کنید؛ پس اگر رژیم دارید، یا بیخیال این دسر شوید یا رژیمتان را فراموش کنید. فرقی هم نمیکند تیرامیسوی شما خانگی باشد یا آن را از بیرون تهیه کرده باشید، در هر صورت این دسر کالری زیادی دارد.
پایه اصلی دسر تیرامیسو، بیسکویت پتی بور است. همچنین قهوه و خامه نیز در کنار پتی بور، بخش عمده مواد تشکیلدهنده این دسر خوشمزه ایتالیایی را تشکیل میدهند. تیرامیسو یکی از انواع دسر فوری بوده که طرز تهیه آن سخت نیست، اما برای آماده کردن این دسر باید ظرافتهای مربوط به مراحل مختلف را درنظر بگیرید.
تیرامیسو انواع مختلفی دارد که انتخاب یکی از آنها، به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. پایه اصلی اغلب انواع تیرامیسو یکسان بوده و تنها در برخی مواد با یکدیگر تفاوت دارند.همچنین در برخی از روشهای دستور تهیه تیرامیسو از تخم مرغ استفاده شده و برخی دیگر بدون تخم مرغ درست میشوند.
مرحله اول: برای تهیه تیرامیسو شکلاتی کافی است تا نصف پیمانه شکلات را رنده کنید. شما میتوانید برای این دسر شکلات ۶۰ درصد به کار ببرید. مرحله دوم: نصف پیمانه فندق را نیز اندکی خرد کنید. قطعات فندق باید نسبتا درشت بوده و به راحتی توسط دندان احساس شود؛ البته این مسئله به سلیقه شما بستگی دارد.
مرحله سوم: تیرامیسو را از یخچال بیرون بیاورید و سلفون روی آن را بردارید. پس از ۵ ساعت تا یک روز، تیرامیسو باید کاملا سفت شده باشد. اطراف سلفون ظرف را گرفته و دسر را به آرامی بیرون بیاورید. بهتر است دو گوشه سلفون را بگیرید و آن را روی سینی منتقل کنید. مرحله چهارم: حدود دو سوم شکلات را به صورت یکنواخت روی تیرامیسو بریزید. سپس فندق را نیز به همین ترتیب روی آن اضافه کرده و باقی مانده شکلات رنده شده را نیز بیفزایید. در این مرحله، تیرامیسو شما آماده است.
در ابتدا تیرامیسو فقط در کشور ایتالیا استفاده میشد ولی پس از گذشت چند سال این میان وعده توانست در کل جهان بسیار محبوب بشه و تنوع زیادی پیدا کنه، اما در این بین تیرامیسو کلاسیک هنوز بهترین گزینه است. این دسر در ترکیب خود خامه، قهوه، شکر، وانیل و بیسکویت دارد و به همین دلیل بسیار خوش عطر و طعم است.
با توجه به اینکه درون این دسر شکر استفاده می شود ممکن است بعضی از افراد دوست داشته باشند که آن را تغییر دهند،استفاده از عسل و خاک قند از رایجترین این انتخابات می باشد.
شما میتوانید بر اساس ذائقه خودتان این دسر بسیار زیبا و خوشمزه را تزیین کنید. اما اغلب برای تزیین تیرامیسو از شکلات،عسل،قهوه،میوه ها مانند موز،توت قرنگی،تمشک،انبه،و….استفاده میکنند.
اگر طرفدار ژله هستید و میخواهید آن را به دسر خود اضافه کنید، ابتدا باید تیرامیسو ساده را مطابق دستورعمل گفته شده، تهیه کنید. دقت داشته باشید که تمامی حجم ظرف پر نشود تا جا برای اضافه کردن ژله نیز باقی بماند. پودر ژله موردنظر را با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا تمامی دانههای پودر در آب حل شوند. سپس آب سرد را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. ژله را برای مدت کوتاهی داخل یخچال بگذارید تا خنک شود اما ژله نباید سفت شود. حالا مایه ژله را به آرامی روی دسر تیرامیسو بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. در صورت تمایل میتوانید داخل مایه ژله، تکههای میوه ریخته و سپس روی تیرامیسو اضافه کنید.
برای تزئین تیرامیسو با خامه و گردو ابتدا سطح تیرامیسو را با همان خامه شیرین قنادی که تهیه کردهاید، بپوشانید. سپس قطعات کوچک و خرد شده گردو را روی آن بپاشید. میتوانید گردو را در ۲ نوع خرد کنید. بخشی از آن را پودر کرده و بخشی دیگر را در قطعات درشت خرد نمایید. ترکیب پودر گردو و قطعات گردو باعث میشود که طعم و ظاهر تیرامیسو بسیار زیبا و متفاوت شود.
می توانید برای تزئین تیرامیسو از چند نوع آجیل استفاده کنید. گردو، فندق، پسته و بادام بهترین گزینهها هستند. برای اینکه آجیلها به خوبی روی تیرامیسو بنشینند.
سیب نیز گزینه مناسبی برای تزیین کار است. البته باید برای درون تیرامیسو یا تزئین آن از کمپوت سیب استفاده کنید. میوههایی که درون این دسر استفاده میشوند، همگی باید نرم بوده و به سادگی توسط دندان له شوند. توت فرنگی، گیلاس، آلبالو، انواع توت و تمشک نیز گزینههای ایدهآلی هستند؛ بخصوص آلبالو و تمشک که طعم ترش و شیرینی به دسر شما خواهند داد.
یک راهکار دیگر نیز استفاده از کمپوت نارگیل است. برای داخل تیرامیسو و تزئین آن میتوانید از قطعات نارگیل استفاده کنید. پودر نارگیل نیز برای تزئین روی تیرامیسو قابل استفاده خواهد بود.