تزیین حلیم برای ماه رمضان + با ایده های بسیار زیبا برای تزیین حلیم
مدل خانه + زیباترین مدل خانه های لاکچری و ویلایی و دوبلکس را اینجا ببینید
مدل خانه مدل خانه + زیباترین مدل خانه های لاکچری و ویلایی و دوبلکس را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دکوراسیون خانه زمانی …
مدل لباس گیپور کوتاه + بهترین و جدیدترین مدل های لباس گیپور سال را اینجا ببین
مدل لباس گیپور کوتاه مدل لباس گیپور کوتاه + بهترین و جدیدترین مدل های لباس گیپور سال را اینجا ببین در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
مدل مانتو دانشجویی + زیباترین مدل های مانتو دانشجویی سل ۱۴۰۲ را اینجا ببینید
مدل مانتو دانشجویی مدل مانتو دانشجویی + زیباترین مدل های مانتو دانشجویی سل ۱۴۰۲ را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در وضعیت اقتصادی …
تزیین حلیم برای ماه رمضان
تزیین حلیم برای ماه رمضان + با ایده های بسیار زیبا برای تزیین حلیم در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
برای تهیه حلیم بهتر است از گندم پوست کنده استفاده نمایید، اما در صورتی که این نوع گندم را در دسترس نداشتید می توانید گندم ها را بعد از جوشاندن از صافی رد نمایید تا پوست آن جدا شود. در اولین مرحله از تهیه حلیم، گندم را به مدت ۶ یا ۷ ساعت در آب خیس کنید. سپس گوشت را به همراه دو لیوان آب و یک پیاز تکه شده و همچنین مقداری زردچوبه در قابلمه ایی ریخته و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد و سپس آن را ریش ریش یا خرد نمایید.
حال گندم را با یک لیتر آب با شعله ملایم بچوشانید، توجه داشته باشید که گندم باید آنقدر بجوشد تا کاملا له شود. البته لازم است که هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
گندمی را که کاملا نرم شده است و به صورت پوره در آمده با گوشتی که از قبل آماده نموده اید مخلوط کنید و اجازه دهید که با حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود. در این فاصله آن را هم بزنید و مراقب باشید که ته نگیرد وقتی به غلظت کافی رسید آن را از روی حرارت بردارید.
حلیم را هم میتوانید با گوشت هم بدون گوشت بپزید اما اگر خواستید گوشت استفاده کنید، میتوانید هم گوشت قرمز استفاده کنید هم گوشت مرغ. اما مرغ یا بوقلمون هم گزینههای خوبی هستند.
یکی از مهمترین رازهای خوشمزه شدن حلیم بوقلمون این است که بوقلمون را خوب بپزید طوری که بوی زهم آن کاملا گرفته شود. برای این کار مزهدار کردن درست و پخت کامل آن مهمترین مسئله است. حتما برای پخت بوقلمون از پیاز و البته برگ بو استفاده کنید تا بوی آن کاملا از بین برود و مزهدار شود.
حلیم گندم را میتوانید با مواد مختلفی از جمله دارچین، کنجد، شکر، روغن و حتی میوه تزیین کنید. کافی است کمی سلیقه به خرج دهید و با ایجاد اشکال مختلف آن را تزیین کنید. مثلا عدهای برای حلیم نذری از شابلون استفاده میکنند.
برای پخت حلیم باید یک روز قبل از پخت گندمها را خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. پروسه خیس کردن گندمها بهتر است با آب ولرم انجام شود. پس از ۲۴ ساعت خیس خوردن گندمها را درون دیگ بریزید و با آب سرد بگذارید تا به جوش آید.
هم زدن حلیم بهتر است به صورت هفت و هشتی آغاز شود. همزدن باید مرتب انجام شود تا ته قابلمه نگیرد. همچنین بهتر است شعله گاز بسیار ملایم باشد. پس از پختن گندمها نوبت به اضافه کردن گوشت گوسفندی است. در ادامه تمام نکات برای تهیه یک حلیم خوشمزه به شما گفته شده است.
مدت زمان پخت حلیم گندم هرچه آرامتر و طولانیتر باشد، نتیجه نهایی شما محشر میشود. با توجه به حجم مواد بهتر است میزان شعله را تنظیم کنید. هرچه زمان پخت بیشتر باشد، گندمها نرمتر شده و پوست آنها جدا خواهد شد. پخت حلیم بهصورت میانگین به حدود ۶ ساعت زمان نیاز دارد.
از فوتوفنهای مهم درست کردن یک حلیم خوشمزه گوشت آن است. گوشت گوسفندی بدون شک انتخاب بهتر است، شما میتوانید از گوشت گردن، سر سینه یا دنده گوسفندی استفاده کنید. میزان گوشت به کشدار شدن و خوشمزهتر شدن حلیم ربط دارد و هرچه بیشتر باشد، حلیم خوشمزهتر خواهد شد.
حلیم یکی از غذاهایی است که هیچ ادویه خاصی ندارد. چاشنی و ادویههای که میتوانند طعم حلیم را جذابتر کنند شامل چوب دارچین، پودر دارچین، شکر، شیره انگور، روغن، کنجد و کره هستند.
برای آنکه حلیم شما ته نگیرد بهتر است آن را مدام هم بزنید و این کار از سوختن حلیم جلوگیری میکند. شعله گاز را کم کنید و هر ۵ دقیقه یکبار فرایند همزدن حلیم انجام دهید.
علت ترش حلیم گندم میتواند به نوع گندم شما ربط داشته باشد. همچنین خیساندن گندم بیش از اندازه درون آب ممکن است، طعم ترش آن را ایجاد کند. به منظور درست کردن حلیم همیشه از گندم مرغوب و تازه استفاده کنید.
حلیم خوراکی سرشار از گندم است که علاوه بر خاصیت سیرکنندگی بالا، منبع بسیار خوب روی، منیزیم، آهن و نیاسین است. معمولا برای تهیه آن، از گندم سبوسدار استفاده میکنند که به دستگاه گوارش کمک زیادی میکند.
اگر فرزندتان بدغذاست و کمبود وزن دارد و به سرعت سیر میشود، برای او کاسهای کوچک از حلیم را به همراه دو قاشق مرباخوری کره، کمی کنجد و پودر گردو و برای شیرین کردن آن، از عسل استفاده کنید. این غذا انتخاب مناسبی برای صبحانه کودکان است.
حلیم به علت داشتن گندم و گوشت، منبع خوب آهن است و برای زنان، دختران جوان و افرادی که در معرض کمخونی هستند، توصیه میشود.
افزودن شکر موجب افزایش وزن و چاقیتان میشود. به علاوه مصرف شکر یا مواد شیرین به مقدار زیاد موجب بالا رفتن تریگلیسیرید خون شده و به سلامت قلب و عروق لطمه میزند. همچنین شکر و مواد شیرین باعث پوسیدگی و خرابی دندانها میشوند، بنابراین حواستان به میزان مصرف آنها باشد.
کره و روغن را فراموش کنید. اگر حلیم را از بیرون تهیه میکنید، نگذارید روی آن روغن اضافی بریزند زیرا در این صورت میزان کلسترول دریافتیتان افزایش مییابد که اگر چربی خون بالا داشته باشید، بسیار مضر است. هرگز پودر نارگیل نیز به حلیم اضافه نکنید زیرا بر خلاف تصور، مملو از اسیدهای چرب اشباع است و میتواند چربی خونتان را بالا ببرد.