تزیین سفره افطار برای مهمان + ساده ترین و زیباترین ایده ها برای تزیین سفره افطار
تزیین خیار برای سالاد + زیباترین و جالب ترین تزیینات خیار را اینجا ببنید
تزیین خیار برای سالاد تزیین خیار برای سالاد + زیباترین و جالب ترین تزیینات خیار را اینجا ببنید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد …
تزیین چمدان عروس با ایده های بسیار زیبا و شیک برای تزیین چمدان عروس
تزیین چمدان عروس تزیین چمدان عروس با ایده های بسیار زیبا و شیک برای تزیین چمدان عروس در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تزئین …
مدل لباس خواب ساتن + زیباترین مدل لباس خواب های ساتن امسال به انتخاب شما
مدل لباس خواب ساتن مدل لباس خواب ساتن + زیباترین مدل لباس خواب های ساتن امسال به انتخاب شما در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین سفره افطار برای مهمان
تزیین سفره افطار برای مهمان + ساده ترین و زیباترین ایده ها برای تزیین سفره افطار در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ماه رمضان یکی از پر برکت ترین ماه های مسلمانان است که خداوند در این ماه به بندگان خود برکت و روزی فراوان می دهد. در این ماه جشن های زیادی برای افطار و با هم بودن برگزار می شود که ثواب زیادی نیز دارد. اگر شما نیز قصد برگزاری یک مهمانی زیبا در ماه رمضان را دارید ابتدا باید به دنبال یک تم یا الگوی خاص برای سفره خود باشید.
شود ابتدا یک تم یا الگو برای سفره خود انتخاب کنید. مثلا اگر می خواهید فقط از ظروف گرد استفاده کنید، تمام ظرف های خود را گرد استفاده کنید و یا تم را روی رنگ مناسبی انتخاب کنید. سپس می توانید عناصر سفره را به صورت جداگانه تزیین نمایید. حلیم، حلوا، شله زرد، شیر برنج، آش و … از عناصری هستند که باید جداگانه تزیین شوند. بشقاب های پلو خوری را برای هر نفر جلوی او قرار داده، ظروف سوپ خوری(که برای آش، حلیم، سوپ، شله زرد و … استفاده می شود) را روی آن قرار دهید و قاشق و چنگال را در دو طرف بشفاب قرار دهید. حتما در سفره از دستمال سفره استفاده نمایید زیرا ضمن احترام به میهمانان سفره را زیباتر می کند.
بهتر است میز افطاری جداگانه ای پر از خوراکی های خوشمزه ماه رمضات مثل خرما، قهوه، چای و بشقاب زولبیا و بامیه داشته باشید. این میز می تواند میز قهوه خانه شما یا هر میز کوچکی که دارید باشد. تنها چیزی که نیاز دارید این است که چند قطعه مرکزی با مضمون ماه رمضان، تزئینات دیواری و کوسن هایی در اطراف آن اضافه کنید. به یاد داشته باشید که تزیین یک سفره شیک و زیبا همیشه به معنای تجملات و تشریفات زیاد نیست و همچنین نیازی به درست کردن چندین مدل غذا هم نمی باشد.
اگر دوست دارید یک افطاری شیک و لاکچری بدهید حتما غذاهای متعددی را باید روی سفره قرار دهید و به همین دلیل بهتر است از ظروف ست با رنگ روشن استفاده کنید تا بهتر دیده شوند. همچنین یکی از جذاب ترین کارهایی که می توان برای دیزاین سفره افطار مجلسی انجام داد، استفاده از ظروف غذای چند قسمتی است که با داشتن این ظرف ها دیگر مشکل کمبود جا نخواهید داشت و به عنوان مثال می توانید پنیر، زولبیا و بامیه، گردو و خرما را در قسمت های مختلف این ظروف بگذارید.
با چیدمان زیبای سینی های غذای ماه رمضان از خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید. می توانید آن سینی ها را با خرماهای ساده و با روکش شکلاتی، آجیل، شیرینی های شرقی مانند کناف یا قطایف و میوه های خشک پر کنید و یک سفره افطاری لاکچری دیزاین نمایید. همچنین بهتر است همواره روی سفره تان یک پارچ آب خنک به همراه یک ظرف هندوانه و چای و نبات هم داشته باشید زیرا برخی افراد در موقع افطار عطش زیادی دارند و بدن شان نیاز به مایعات بیشتری خواهد داشت.
تزیین سفره افطار به سلیقه و میزان خلاقیت شما بستگی دارد اما فراموش نکنید که هدف اصلی، ایجاد یک فضای صمیمی و دلنشین برای افراد خانواده و میهمانان است و لازم نیست حتما به دنبال چیزهای خیلی لاکچری و شیک باشید.
ظرف هایی که رنگ روشنی مانند سفید، نقرهای و طلایی دارند، میتوانند به سفره شما زیبایی بیشتری بدهند. همچنین این ظرف ها اشتهای انسان را نسبت به غذا بیشتر می کنند. استفاده از ظروف زیبا و جذاب مانند بشقابهای بزرگ، ظروف کریستالی و قاشقها و چنگالهای طلا و نقرهای به سفره شما جلوهی متفاوتی بخشیده و احساس لوکسی را به شما القا میکند.
قرار دادن گلها بر روی سفره، به آن زیبایی و شادابی بیشتری میبخشد. شما میتوانید از گلهای طبیعی یا مصنوعی استفاده کنید. همچنین قرار دادن شمعهای عطردار و زیبا بر روی سفره، به آن جلوهای دلنشین و آرامش بخش میدهد.
اگر می خواهید فقط از ظروف گرد استفاده کنید، تمام ظروف خود را گرد انتخاب کنید و یا تم را روی رنگ مناسبی انتخاب کنید. سپس می توانید عناصر سفره را به صورت جداگانه تزیین نمایید.
در ماه رمضان، پذیرایی از میهمانان خیلی مهم است. بهتر است در سفره افطار، مواد غذایی متنوع و خوشمزهای برای میهمانان قرار دهید. بهترین مواد غذایی برای سفره افطار شعله زرد، آش رشته، خورشت با پلو، خرما و چای می باشد.
قرار دادن سبزیجات و میوههای تازه و زیبا بر روی سفره، آن را زیباتر و شادابتر میکند و همچنین میتواند برای سلامتی میهمانان نیز مفید باشد. خیلی از میزبان ها طبق عادتی که دارند بر روی میز غذاخوری فقط شام و دورچین های آن را قرار می دهند اما در ماه رمضان میوهها و سبزیجات با رنگهای زیبا و جذابشان، میتوانند گزینه مناسبی برای تزیین سفره افطاری باشند.
اگر به دنبال یک سفره افطاری مدرن و شیک هستید، حتما از لوازمی مانند دستمالهای دکوراتیو، ظروف برنزی یا چینی، و… در تزیین سفره خود استفاده کنید. به عنوان مثال شما می توانید چای را در سینی رست قرار دهید. سینی های رست از جنس چوب می باشند و ظاهر بسیار شیک و زیبایی دارند.
یک سرو سنتی برای وعده افطار می تواند برای روزه داران لذت بخش باشد. برای مثال تصور کنید در گوشه میز یک سماور قدیمی قرار گرفته که در حال جوشیدن است و استکان های چای کمر باریک مدام برای مهمانان پر می شوند.
رومیزی ها و سفره ها می توانند تاثیر بسیاری در سفره افطار داشته باشند. پارچه های قلمکاری شده، پارچه های ترمه و طرح های سنتی کاشی کاری ها که این روزها بر روی پارچه ها چاپ می شوند، همگی می توانند انتخاب های خوبی برای چیدمان سفره افطار باشند.
نان و پنیر و مخلفات آن مانند سبزی، خیار، گوجه و گردو برای سفره افطار انتخاب بی نقصی هستند. این خوراکی ها، با رنگ ها و شکل زیبایشان در کنار طعم نوستالژیک و خوشمزه ای که دارند، یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره افطار شده اند.
خرما جزء جدایی ناپذیر سفره افطار است. در میان مسلمانان این رسم متداول است که روزه را با خرما باز می کنند. به همین دلیل امکان ندارد در سفره افطار ایرانی ها خرما را نبینید. می توانید با تزئینات و چیدمان های مختلف خرماهایتان را تزئین کنید.
شله زرد با برنج، شکر، زعفران، هل و بادام پخته می شود و به همین خاطر با ذائقه ایرانی ها هماهنگی کامل دارد؛ برای همین افراد کمی را می بینید که شله زرد دوست نداشته باشند.
مصرف گروه های غذایی لبنی مانند شیر و ماست و پنیر، میوه و سبزی، نان و غلات مانند برنج و نان، شیر گرم، فرنی و شیر برنج هنگام افطار مناسب است. استفاده از سبزی و میوه هنگام افطار و همچنین در فاصله بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از آب و فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید بوده و مانع بروز یبوست می شود.