تزیین خورشت مرغ + زیباترین ایده های خانگی برای تزیین خورشت مرغ برای مهمانی
تزیین تولد پسرانه + ساده ترین و جذاب ترین ایده های جدید سال
تزیین تولد پسرانه تزیین تولد پسرانه + ساده ترین و جذاب ترین ایده های جدید سال در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جمعیت زیادی …
مدل لباس دخترانه شیک + زیباترین و بروزترین مدل ها مناسب برای مجالس خاص
مدل لباس دخترانه شیک مدل لباس دخترانه شیک + زیباترین و بروزترین مدل ها مناسب برای مجالس خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. هنگامی …
تزیین پول با ایده های بسیار زیبا و خلاقانه مناسب برای کادو
تزیین پول تزیین پول با ایده های بسیار زیبا و خلاقانه مناسب برای کادو در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گاهی مواقع قصد تهیه یک …
تزیین خورشت مرغ
تزیین خورشت مرغ + زیباترین ایده های خانگی برای تزیین خورشت مرغ برای مهمانی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
خورش مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه از خورش های مجلسی محسوب می شود که معمولا برای مجالس و مهمانی ها در کنار پلوهایی مثل زرشک پلو یا باقالی پلو سرو می شود.
روش های مختلفی برای تزیین خورشت وجود دارد و شما می توانید با استفاده از مواد غذایی به کاربرده شده در خورشت مرغ و یا از دیگر مواد برای انجام این تزیینات استفاده نمایید. در این میان سیب زمینی می تواند از جمله بهترین گزینه ها برای تزیین سطح خورش باشد.
ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن مایع داخل قابلمه ای که برای تهیه خورشت در نظر گرفته اید بریزید و خوب تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند.
در مرحله بعدی قطعات مرغ را که از قبل تمیز کرده اید را به قابلمه اضافه کنید و هر دو سمت مرغ ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. حدود هر سمت قطعات مرغ را باید ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
پس از اینکه سرخ کردن مرغ ها به پایان رسید هویج ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. هویج را هم به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگش باز شود.
نکته مهم در مورد رب گوجه فرنگی این است که باید آنرا کمی تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود. ضمنا تفت دادن رب باعث می شود خورش خوش رنگ تر شود. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه روی مواد خورش بپاشید.
سپس ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب با سرعت بیشتری به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا مرغ بپزد. برای پخت مرغ با حرارت ملایم حدود یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم است.
اضافه کردن زعفران به این خورش اختیاری است اما ما توصیه می کنیم اگر می خواهید خورش خوش رنگ تر با عطر زعفران داشته باشید زعفران را به خورش اضافه کنید. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت مرغ زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید.
در حین پختن مرغ سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کنید سپس با سرد بشویید تا نشاسته های آن به طور کامل از بین برود. نشاسته های روی سیب زمینی باعث می شود که طعم سیب زمینی ها خوب نشود ، ضمنا در هنگام سرخ کردن هم باعث چسبیدن سیب زمینی ها به یکدیگر می شود.
سیب زمینی را در روغن فراوان سرخ کنید و برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی ها می توانید در هنگام سرخ کردن کمی فلفل سیاه و زردچوبه روی آنها بپاشید. توصیه می کنیم روغن اضافی سیب زمینی ها را با استفاده از دستمال حوله ای یا توری فلزی بگیرید.
اینکار باعث می شود سیب زمینی های ترد تری داشته باشید. در صورت تمایل می توانید چند عدد گوجه فرنگی هم به همراه سیب زمینی ها سرخ کنید و برای تزیین خورش استفاده کنید. اگر می خواهید خورش غلیظ باشد اجازه دهید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا آب اضافی آن تبخیر شود.
البته توصیه می کنیم خورش را بیش از حد غلیظ نکنید که دیگر هیچ آبی درون قابلمه باقی نماند. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا در خورش خوری بکشید و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید ، سپس به سلیقه خود به همراه زرشک پلو ، باقالی پلو یا برنج ساده سرو کنید.
در صورت استفاده از بادمجان در پخت خورش، باید مراقب باشید که آنها را بیش از حد سرخ نکنید، زیرا ممکن است در خورش له شوند. برای جلوگیری از له شدن بادمجان، میتوانید کلاهکش را از بادمجان جدا نکنید.
در فرآیند سرخ کردن موادی که در خورش استفاده میشوند، بهتر است از روغنهای گیاهی سالم مانند روغن زیتون استفاده کنید. این روغنها به خورش طعم و عطر مطلوبی میبخشند.
خورش مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در کنار زرشک پلو سرو می شود و با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. این خورش خوشمزه از غذاهایی محسوب می شود که اگر خوب پخته شود تقریبا همه آنرا می پسندند.
برای افزایش خوشمزگی خورش مرغ، سیر و پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و درون ماهیتابه یا ماهیتاج کمی تفت دهید. این کار باعث میشود که سیر و پیاز طعم و عطر خود را به خورش منتقل کنند و به خورش مرغ یک طعم عالی و خوشمزه ببخشند.
خورش مرغ بدون آلو تهیه میشود، اما اگر دوست دارید، میتوانید از آلوهای برقانی، آلو بخارا و غیره در طبخ مرغ استفاده کنید. باید توجه داشت که آلو برقانی میتواند به خورش مزه خوبی بدهد، اما ممکن است روی رنگ آن تأثیر منفی داشته باشد.
اگر دوست دارید خورش مرغ شما کمی ترش مزه شود، هنگام پخت آن کمی قرقروت یا آبلیمو به آن اضافه نمایید، البته اگر طعم مرغ برایتان مهم تر از رنگ آن است زیرا ممکن است این مواد روی رنگ خورش اثر بگذارند.