تمیز کردن اسپیکر گوشی + راه های جالب برای تمیز کردن اسپیکر گوشی
نکات مهم قبل از پاکسازی پوست + چیدن موهای صورت قبل پاکسازی پوست
نکات مهم قبل از پاکسازی پوست نکات مهم قبل از پاکسازی پوست + چیدن موهای صورت قبل پاکسازی پوست در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آمادهسازی …
گرفتن تلخی آلوئه ورا + راه های آسان و جالب برای گرفتن تلخی آلوئه ورا
گرفتن تلخی آلوئه ورا گرفتن تلخی آلوئه ورا + راه های آسان و جالب برای گرفتن تلخی آلوئه ورا در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمانی …
هزینه سفر به آمریکا + هزینه یک مسافرت معمولی و چند روزه به امریکا چقدر است؟
هزینه سفر به آمریکا هزینه سفر به آمریکا + هزینه یک مسافرت معمولی و چند روزه به امریکا چقدر است؟ در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
تمیز کردن اسپیکر گوشی
تمیز کردن اسپیکر گوشی + راه های جالب برای تمیز کردن اسپیکر گوشی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
گوشی شما که اغلب در دست، جیب، یا نزدیک صورتتان قرار دارد، به طور طبیعی گرد و خاک و آلودگی را به خود جلب میکند. تمیز کردن صفحه نمایش نسبتاً ساده است، اما برای پاک کردن اسپیکرهای گوشی باید دقت بیشتری به خرج دهید. در این مقاله، روش صحیح انجام این کار را بیان میکنیم. با ما همراه باشید تا با روشهای موثر تمیزکردن بلندگوهای گوشی آشنا شوید.
برای پاکسازی بلندگوهای گوشی، روشها و تکنیکهای متفاوتی وجود دارد، اما نکته مهم این است که برخی از راههای پیشنهادی ممکن است بیتأثیر یا حتی زیانآور باشند. در ادامه به نکات مهمی که باید هنگام تمیز کردن بلندگوی گوشی به آنها توجه داشته باشید اشاره میکنیم.
مکان اسپیکر گوشی
یکی از اسپیکرهای گوشی در بالای صفحه نمایش قرار دارد که در زمان تماس تلفنی، گوش شما نزدیک آن است و دارای یک شکاف باریک به اندازه ضخامت یک ناخن است. اسپیکر دیگر معمولاً در قسمت پایین گوشی، زیر نمایشگر و نزدیک به پورت شارژ قرار گرفته است، که شامل چند توری دایرهای ریز بریده شده بر روی بدنه گوشی است.
پرهیزات
مایعات: ریختن مایعات روی گوشی یک انتخاب خردمندانه نمیباشد. این اقدام میتواند منجر به ایجاد اتصال کوتاه یا آسیب به قطعات داخلی شود و همچنین موجب ابطال گارانتی گوشی شما میگردد.
اشیاء تیز: از استفاده وسایل تیز مانند گیره کاغذ خمیده، سوزن، سنجاق یا هر وسیله تیز دیگر برای تمیز کردن گوشی خودداری کنید. استفاده از این اشیاء ممکن است به سطح یا قطعات داخلی حساس گوشی آسیب برساند.
هوای فشرده: استفاده از هوای فشرده ممکن است فریبنده باشد، اما این کار میتواند آلودگیها را به عمق بیشتری در گوشی پراکنده کند.
پاککنندههای شیمیایی یا ساینده: بهکارگیری مواد شیمیایی یا مواد ساینده زبر ممکن است به گوشی شما آسیبهای دائمی وارد کند.
گوشپاککن: استفاده از گوشپاککن برای تمیز کردن گوشی توصیه نمیشود، چرا که ممکن است پرزهای آن در توری بلندگو گیر کند.
استفاده از الکل مجاز است
اگرچه میتوانید برای پاکسازی قسمتهای خارجی گوشی خود از دستمالهای آغشته به الکل استفاده کنید، اما بهتر است از بهکاربردن الکل در نزدیکی قطعات داخلی گوشی پرهیز کنید. الکل نه تنها یک مایع است، بلکه استفاده از محلولهای غلیظ الکلی میتواند میزان مقاومت گوشی شما در برابر نفوذ آب را کاهش دهد.
روش های تمیز کردن بلندگوی گوشی
اکنون که میدانید چه مواردی را باید هنگام تمیز کردن بلندگوهای گوشی اجتناب کنید، بیایید به آموزش گام به گام تمیزکردن صحیح بلندگوهای گوشی بپردازیم. اول از همه، گوشی را خاموش کنید و سپس این مراحل را دنبال کنید:
با استفاده از یک مسواک نرم و تمیز یا قلممو، بلندگوهای گوشی را به آرامی پاک کنید. به یک زاویه برس بزنید تا گرد و خاک را از بین ببرید، ولی از فشار زیاد به داخل اجتناب کنید.
هرگونه کثیفی باقیمانده را با استفاده از دمنده دستی پاک کنید. دمنده دستی نرمتر از هوای فشرده است و اطمینان حاصل کنید که گرد و غبار را از بلندگو دور میکند و به داخل گوشی نفوذ نمیکند.
ممکن است لازم باشد این مراحل را چند بار تکرار کنید تا بلندگوها کاملاً تمیز شوند. به یاد داشته باشید که هر کاری انجام میدهید باید به آرامی و بدون وارد کردن فشار زیاد باشد.
اگر هنوز کثیفی باقی مانده باشد، میتوانید از این وسایل کمکی استفاده کنید:
گوشپاککن: اگرچه توصیه نکردیم، اما ممکن است گاهی به عنوان یک وسیله کمکی مفید باشد. فقط مراقب باشید که پرزها گیر نکند و به آرامی روی سطح توری بلندگو استفاده کنید.
اسفنج تمیزکننده: اسفنجهای مختلفی برای تمیزکردن وجود دارند که میتوانید انتخاب کنید.
برسهای تمیزکننده: مشابه اسفنجها، برسهای تمیزکننده به اندازهای سفت هستند که کثیفی را بدون ایجاد خراش پاک میکنند.
اگر مشکل حل نشد چه کنیم
پس از انجام تمیزکاری به شیوه صحیح، امید است که مشکل صدای کم یا خفه شده باشد. با این حال، اگر همچنان با مشکل صدا مواجه هستید یا اصلاً صدایی نمیشنوید، حتی با بلندگوهایی که تمیز شدهاند، ممکن است دلیلی پیچیدهتر وجود داشته باشد.
علتهای متعددی برای این مشکلات صوتی ممکن است وجود داشته باشد، که بدون داشتن ابزارهای مناسب، مانند آسیبهای ناشی از آب علیرغم داشتن گواهینامه IP، تشخیص آنها دشوار است. در چنین مواقعی، بهترین گزینه مراجعه به یک فروشگاه یا مرکز خدمات معتبر است؛ زیرا ممکن است گوشی به تعمیرات جدی نیاز داشته باشد.