گرفتن تلخی بادام درختی + چگونه بادام تلخ را شیرین کنیم
نکات مهم قبل از بارداری برای زنان و لزوم مراجعه به پزشک
نکات مهم قبل از بارداری برای زنان نکات مهم قبل از بارداری برای زنان و لزوم مراجعه به پزشک در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مراقبتها …
بهترین روش برای بالا آوردن و حالت تهوع دارم چیکار کنم بالا بیارم
بهترین روش برای بالا آوردن بهترین روش برای بالا آوردن و حالت تهوع دارم چیکار کنم بالا بیارم در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چگونه بالا …
هزینه سفر به آمریکا + هزینه یک مسافرت معمولی و چند روزه به امریکا چقدر است؟
هزینه سفر به آمریکا هزینه سفر به آمریکا + هزینه یک مسافرت معمولی و چند روزه به امریکا چقدر است؟ در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. …
گرفتن تلخی بادام درختی
گرفتن تلخی بادام درختی + چگونه بادام تلخ را شیرین کنیم در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از مغزهای مغذی، بادام تلخ است که از فواید درمانی بسیاری برخوردار است. این مغز به دلیل داشتن مواد شیمیایی و ترکیبات سمی، طعم تلخی را در دهان به وجود میآورد و تفاوتی بسیار با درخت بادام شیرین دارد.
بادام تلخ گرم و خشک است و قابلیت پاکسازی انواع خلطها را دارد، بنابراین برای افراد مبتلا به سودا (بیماری حاصل از افزایش خلط در بدن)، مصرف چهارده شب نصف قاشق غذاخوری روغن بادام تلخ بسیار مفید است.
علاوه بر این، استفاده از روغن بادام تلخ به همراه سرکه نیز بر روی زخمهای کهنه، اگزما و لکههای تیره تاثیرگذار است.
چگونه بادام تلخ را شیرین کنیم
ابتدا بادامها را شکسته و مغز آنها را استخراج کنید.
سپس مغزها را به مدت نیم ساعت در آب جوشانده و مواظب باشید که به مدت ده روز در آب سرد قرار گیرند. توصیه میشود هر روز آب بادامها را با آب سرد تعویض دهید تا به حالت نپوسنده تبدیل نشوند.
پس از گذشت چند روز، پوست مغزها به تدریج جدا میشود و شما باید آنها را از آب خارج کرده و پس از ده روز، بادامهای شما به خوبی شیرین خواهند شد. در این مرحله میتوانید به میزان دلخواه نمک اضافه کرده و سپس آنها را داخل صافی قرار داده تا آب آنها را جذب کند.
برای تسریع در خشک شدن بادامها، میتوانید آنها را روی سماور یا بخاری قرار دهید.
خواص بادام تلخ برای دیابت
بادام تلخ، به عنوان یک منبع مغذی، به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت، اثرات مفیدی دارد.
تحقیقات نشان داده است که مصرف بادام تلخ ممکن است منجر به کاهش گلوکز (قند خون) و سطح انسولین پس از وعده غذایی شود. در یک مطالعه منتشر شده در مجله متابولیسم، مشاهده شده که مصرف ۲ اونس بادام (حدود ۴۵ گرم) باعث کاهش سطوح انسولین و گلوکز خون ناشتا میشود.
این مقدار حاوی ۳۴۰ کالری است، همچنین در یک تحقیق دیگر که در مجله کالج آمریکایی تغذیه منتشر شده، شواهد نشان میدهد که مصرف بادام میتواند به افزایش حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به پیشدیابت منجر شود.
خواص بادام تلخ برای مو
استفاده از روغن بادام تلخ به عنوان یک درمان مو، میتواند شکنندگی و آسیب پذیری مو را بهبود بخشیده و براقیت آن را افزایش دهد.
با آماده کردن چند قطره از روغن بادام تلخ و استفاده از آن بر روی پوست سر و انجام ماساژ، میتوان به تقویت موها و درمان ریزش آنها کمک کرد.
روغن بادام تلخ که در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی برای ابرو، مژه، ریش و سبیل استفاده میشود، میتواند بهبودی مؤثری در این زمینهها ایجاد کند.
خواص بادام تلخ برای یبوست و معده
یبوست ممکن است ناشی از نقص تراوشهای کبدی، لوزالمعده و روده باشد.
استفاده از روغن بادام تلخ میتواند باعث رفع یبوست شده و به دلیل ویژگیهای مسهل و روانکنندهاش، میتواند مشکلات سفتی شکم را درمان کند.
در مواقعی که یبوست به شدت حاکم است، میتوانید مخلوطی از روغن بادام شیرین و عسل را با نسبت ۵ به ۲ تهیه کنید و روزانه دو قاشق از این ترکیب را مصرف نمایید.
خواص بادام تلخ برای لاغری
مصرف آجیل، علاوه بر اینکه وزن را افزایش نمیدهد، باعث کاهش وزن میشود و همچنین موثر در ازبین بردن چربی شکم است.
بادام تلخ نه تنها به کاهش وزن کمک میکند بلکه منبع خوبی از تغذیه نیز محسوب میشود، این انتخاب به دلیل بالا بودن میزان آنتیاکسیدانها، فیبر و پروتئین در بادام توجیه میشود.