گرفتن تلخی باقالی + طرز تهیه باقالی برای از بین بردن تلخی آن
خبر مهم برای متقاضیان مسکن ملی و کل مبلغ واریزی مسکن ملی ۱۴۰۳
خبر مهم برای متقاضیان مسکن ملی خبر مهم برای متقاضیان مسکن ملی و کل مبلغ واریزی مسکن ملی ۱۴۰۲ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در …
تمیز کردن آدامس روی لباس با استفاده از سرما و گرما و اتو
تمیز کردن آدامس روی لباس تمیز کردن آدامس روی لباس با استفاده از سرما و گرما و اتو در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تقریباً همهی …
نکات مهم قبل از تاتو بدن و مراقبت های قبل و بعد از تاتو بدن
نکات مهم قبل از تاتو بدن نکات مهم قبل از تاتو بدن و مراقبت های قبل و بعد از تاتو بدن در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
گرفتن تلخی باقالی
گرفتن تلخی باقالی + طرز تهیه باقالی برای از بین بردن تلخی آن در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
زمانی که فصل زمستان فرا رسیده و در خیابانها و بعضی از فروشگاههای غذایی باقلای پخته شده عرضه میشود، برخی افراد این وعده را به عنوان صبحانه یا عصرانه انتخاب میکنند. در ابتدا، اهمیت طبخ باقلای خوش طعم و دلچسب از آنجاست که به خوبی پخته شود، و در مرحله بعد، اهمیت دارد که باقالی درشت و با رنگ قهوهای کرمی باشد.
مواد لازم برای تهیه باقالی
باقالی تازه ۴ کیلو با پوست
نعنای خشک به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
نمک،فلفل سیاه به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم
طرز تهیه باقالی برای از بین بردن تلخی آن
ابتدا ۴ کیلو باقالی تازه را از پوست خارج کنید. در صورت خشک بودن باقالی، آن را به مدت یک روز در آب سرد خیسانید. به یاد داشته باشید که مقدار آب برای خیساندن باقالی ها کافی باشد تا در زمان خیس خوردن، آب نخورد.
بعد از شستن باقالی، آن را در یک قابلمه بزرگ قرار داده و آب زیادی را بر روی آن ریخته و قابلمه را بپوشانید. سپس قابلمه را روی اجاق با شعله متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید. در این مرحله، مراقب باشید که تا جوش آمدن آب، باقالی ها بالا سطح آب باقی بمانند، زیرا این باعث جلوگیری از سرریز شدن آب از ظرف میشود.
هنگامی که آب باقالی جوشید، شعله گاز را تا حد متوسط کاهش دهید تا آب داخل ظرف بیرون نریزد. اجازه دهید باقالی ها به خوبی بپزند. زمان پخت باقالی بستگی به نوع آن دارد.
در مراحل آخر، نمک را روی باقالی ها بریزید. اگر نمک را در ابتدا بریزید، باعث دیرپز شدن باقالی ها میشود. وقتی باقالی به خوبی پخته شد، مقداری از آب آن را دور بریزید تا آب و باقالی تقریباً هم سطح شوند.
سپس مقداری سرکه و فلفل را برحسب سلیقه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خوب مخلوط شوند. اگر باقالی بی نمک است، نمک را به مواد افزایید تا به میزان مورد نظر نمکی شود. سعی کنید از افزودن زیاد نمک خودداری کنید تا خوراک شور نشود.
حالا باقالی آماده شده و اگر همه مواد درست ریخته شده باشد، دیگر نیازی به ریختن نمک و سرکه روی باقالی ندارید، مگر مقداری سماق یا گلپر به سلیقه خود که سلیقه ای است، اضافه کنید. اما مواظب باشید که شعله زیر ظرف پس از ریختن سبزی معطر زیاد نباشد، زیرا حرارت زیاد باعث چسبیدن سبزی معطر به کنارههای ظرف میشود.
خواص شگفت انگیز باقالی
دم کردن گل باقالی دارای خاصیت ضد تشنج و ادرارآور است.
گل باقالی دمشده کمک به دفع سنگ کلیه میکند و برای مشکلات قولنجی کلیه مفید است.
جوشانده باقالی به عنوان یک راه حل موثر برای ورم مثانه شناخته میشود.
مصرف باقالی برای درمان مشکلات مربوط به رماتیسم، درد مفاصل، و سیاتیک مفید است.
استفاده از جوشانده باقالی میتواند در درمان نقرس مؤثر باشد.
خوردن باقالی آبپز با سرکه و آب میتواند به درمان اسهال مزمن کمک کند.
حاوی فسفر، باقالی به تقویت بهرهوری ذهنی کمک میکند.
مخلوط باقالی با روغن بادام و قند، میتواند به رفع گرفتگی صدا و تصفیه ریه کمک کند.
ضماد حاصل از باقالی با شنبلیله و عسل، برای نرم کردن دمل و ورمهای زیر چشم و بناگوش مفید است.
باقالی، هرچند برای کمخونی مفید است، اما افراد حساس به آن باید از مصرف آن خودداری کنند.
ضماد باقالی میتواند جوش و کورک را برطرف سازد و چرک را از بین ببرد.
درمان تکرر ادرار با استفاده از جوشانده ریشه باقالی توصیه میشود.
جوشانده سر شاخههای باقالی مستی مشروبات الکلی را از بین میبرد.
برای کاهش التهاب و درد نوک انگشتان و ناخن، یک مشت برگ باقالی را با نیم لیتر آب بجوشانید.
افراد لاغر میتوانند به تقویت خود با خوردن باقلا بپردازند.
باعث کاهش ورم پروستات میشود.
خود دارای هضم سریع است.
برای از بین بردن لکههای پوست، باقلا را پخته له کنید و به عنوان ماسک روی پوست بگذارید.
فوت و فن پخت باقالی
برای پخت باقالی خوشمزه و جا افتاده، ابتدا ۵۰۰ گرم باقالی تازه یا خشک را پاک کرده و بشویید. اگر از باقالی خشک استفاده میکنید، آن را از شب قبل در آب خیس کنید. سپس باقالیها را همراه با ۲ قاشق غذاخوری روغن و ۱ عدد پیاز خرد شده در یک قابلمه بریزید و تفت دهید. پس از آن، ۳ حبه سیر له شده و ۱ قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کرده و مجددا تفت دهید. در این مرحله، ۲ لیوان آب و نمک و فلفل به میزان لازم به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید باقالیها با حرارت ملایم به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزند تا کاملا نرم شوند. در اواخر پخت، ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک و ۱/۲ قاشق چایخوری زعفران دم کرده به باقالی اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بپزد تا آب آن کمی غلیظ شود و باقالی جا بیفتد. در صورت تمایل میتوانید به جای شوید خشک از شوید تازه خرد شده استفاده کنید. باقالی پخته را میتوانید با برنج یا نان سرو کنید.