نکات مهم قبل از برداشتن خال + روش های مختلف خال برداری - سایت پرشین زی
از بین بردن آفتاب سوختگی ماشین و راه های رفع افتاب سوختگی ماشین

از بین بردن آفتاب سوختگی ماشین و راه های رفع افتاب سوختگی ماشین

از بین بردن آفتاب سوختگی ماشین از بین بردن آفتاب سوختگی ماشین و راه های رفع افتاب سوختگی ماشین در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شاید …

چرا آووکادو تلخ است و نگهداری آووکادو برش خورده چگونه است

چرا آووکادو تلخ است و نگهداری آووکادو برش خورده چگونه است

چرا آووکادو تلخ است چرا آووکادو تلخ است و نگهداری آووکادو برش خورده چگونه است در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از افراد معتقدند که …

مهم ترین نکات قبل از تبلیغات پیج اینستاگرام + قبل از این کارها تبلیغ ندهید

مهم ترین نکات قبل از تبلیغات پیج اینستاگرام + قبل از این کارها تبلیغ ندهید

مهم ترین نکات قبل از تبلیغات پیج اینستاگرام مهم ترین نکات قبل از تبلیغات پیج اینستاگرام + قبل از این کارها تبلیغ ندهید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه …

نکات مهم قبل از برداشتن خال

چند روز بعد از برداشتن خال دوش بگیریم نی نی سایت عوارض برداشتن خال صورت هزینه برداشتن خال فیلم برداشتن خال با لیزر بهترین فصل برای برداشتن خال صورت عوارض برداشتن خال صورت نی نی سایت کیا خال برداشتن هزینه برداشتن خال صورت

نکات مهم قبل از برداشتن خال + روش های مختلف خال برداری در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

حذف خال‌ها یکی از روش‌های متداول در زمینه‌ی زیبایی است که بسیاری از افراد از آن بهره می‌برند. ضایعات پوستی که بر اثر حذف خال ایجاد می‌شوند، به عنوان جای جوش یا خال گزارش می‌شوند. این ضایعات پوستی از نظر ابعاد و اندازه متفاوتی بوده و در انواع مختلفی قابل دسته‌بندی می‌شوند. بسیاری از افراد به خال‌های بر روی پوست بدن خود حساسیت نشان می‌دهند و تمایل دارند آن‌ها را از بین ببرند. در ادامه، انواع روش‌های حذف خال را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.

روش های مختلف خال برداری

روش جراحی برای خال برداری

اکسیژناسیون به عنوان یک تکنیک متداول برای حذف خال‌ها شناخته می‌شود. در این روش، پس از تمیز کردن و بی‌حس کردن ناحیه مورد نظر، جراح از یک ابزار جراحی برای جدا کردن خال از باقی پوست استفاده می‌کند. اگرچه نوع خال ممکن است تغییر کند، جراح معمولاً یک حاشیه از پوست سالم را نیز برداشت می‌کند تا اطمینان حاصل شود که سلول‌های غیر معمول از ناحیه خارج شده‌اند. سپس، با استفاده از فورسپس، خال برداشته می‌شود. این عمل ممکن است با خونریزی همراه باشد و جراح ممکن است از روش کوتریزاسیون برای متوقف کردن خونریزی استفاده کند، سپس به بخیه‌زنی می‌پردازد.

روش خارج سازی کامل تراشه ای

یکی از روش‌های حذف خال، تراشیدن به جای برش است. استفاده از این روش برای برداشتن خال‌ها معمولاً به نتایج مطلوب منجر می‌شود. با این حال، برای تجزیه و تحلیل عمیق بافت پوست و بررسی دقیق تر، این روش ممکن است مناسب نباشد و توصیه می‌شود از روش جراحی جهت برداشتن خال استفاده کرد. در این روش، پزشک با استفاده از یک تیغه یا دو تیغه، ضایعات پوستی را تراش می‌کند. احتمال بازگشت خال‌هایی که با این روش حذف شده‌اند، تا حدی بیشتر از خال‌هایی است که با روش جراحی برداشته می‌شوند.

روش بیوپسی پانچ

در این روش، پزشک از یک ابزار گرد و کاتر مشابه برای ایجاد یک سوراخ در ناحیه مورد نظر پوست استفاده می‌کند و نمونه‌ای عمیق‌تر از پوست را برداشت می‌نماید. پس از استفاده از این روش، ممکن است نیاز به دراز شدن ناحیه پوست و اعمال بخیه باشد.

جراحی برشی

برای خال‌های بدخیم، به طور عموم از روش برش برای برداشتن خال استفاده می‌شود. در این روش، خال به صورت کامل برداشته می‌شود و ناحیه مورد نظر با بخیه مخصوص بسته می‌شود.

کرایو برای برداشتن خال

در صورتی که خال بدون ریشه عمیق و غیر سرطانی باشد، پزشک متخصص ممکن است از تکنیک کرایوتراپی یا فریز کردن استفاده کند. در این روش، مقدار معینی از نیتروژن مایع بر روی خال ریخته می‌شود. این شوک سرمایی باعث توقف فعالیت خونرسانی می‌شود و به پزشک این امکان را می‌دهد که خال را برداشت کند. این روش عمدتاً برای حذف خال‌های صورت به کار می‌رود. یکی از مشکلات این روش این است که احتمال آسیب به سلول‌های سالم پوست وجود دارد.

برداشتن خال گوشتی به روش خانگی

برای انجام هر یک از این روش‌های خانگی برای برداشتن خال، حتماً بهتر است با یک پزشک مشورت کنید، زیرا این اقدامات ممکن است باعث آسیب به پوست و احتمال ایجاد عفونت شوند. در زیر چندین روش معمول برای برداشتن خال در خانه آورده شده‌اند:

برداشتن خال با استفاده از ید: یکی از روش‌های کاربردی و مؤثر برای برداشتن خال گوشتی است. استفاده از ید با غلظت خاص به مدت چند هفته می‌تواند خال را کوچک کند و در نهایت آن را از بین ببرد. اما مهم است که ید را به هیچ وجه روی پوست آسیب دیده بمالید.

برداشتن خال با سیر: استفاده از سیر می‌تواند به کوچکتر شدن و نهایتاً از بین رفتن خال منجر شود. سیر می‌تواند با آنزیم‌های موجود در خود، خوشه‌های سلولی که خال را ایجاد کرده‌اند را حل کرده و آن را از بین ببرد. در هنگام استفاده از سیر، ممکن است احساس سوزش در پوست را تجربه کنید.

مخلوط جوش شیرین و روغن کرچک: این مخلوط می‌تواند به عنوان یک پماد قوی برای برداشتن خال‌ها موثر باشد. استفاده منظم از این پماد ممکن است خال را از بین ببرد. طب سنتی باور دارد که جوش شیرین خال را از بین می‌برد و روغن کرچک کمک به ترمیم آن می‌کند.

برداشتن خال با آب لیمو: این روش برای برداشتن خال‌های سطحی مؤثر است. استفاده مرتب از آب لیمو باعث سفیدتر شدن خال می‌شود و زمانی به مرور از بین می‌رود.

برداشتن خال با روغن پونه کوهی: این روغن می‌تواند برای برداشتن خال‌های صورت و سایر اندام‌های بدن موثر باشد. استفاده طولانی‌مدت ممکن است خال را از بین ببرد. حتماً به یاد داشته باشید که پونه به دلیل ساختار زبر و خشک باید با روغنی نرم‌تر مانند کرچک مخلوط شود.

نکات مهم قبل از برداشتن خال

قبل از اقدام به برداشتن خال، ضروری است از نوع خال (خوش خیم یا بدخیم بودن) مطلع شوید. بهترین روش برای برداشتن خال را می‌توان با مشاوره پزشک متخصص انتخاب کرد تا روش مناسب برای نوع پوست شما تعیین گردد. پزشک ممکن است به جای استفاده از روش لیزر، تصمیم به اجرای یک روش جراحی بگیرد تا نمونه خال به منظور انجام آزمایش به آزمایشگاه ارسال شود. مهمترین نکته در این فرآیند نگه‌داری از جای اسکار روی پوست است. به کمک روش‌ها و تکنیک‌های جدید، این امکان وجود دارد که ماندگاری اثر خال بسیار کاهش یابد.

بهترین پماد بعد از برداشتن خال

انتخاب بهترین پماد بعد از برداشتن خال به عوامل مختلفی مانند نوع خال، روش برداشتن، و نوع پوست شما بستگی دارد. با این حال، برخی از پمادهای موضعی که معمولا توسط پزشکان توصیه می‌شوند عبارتند از:

پمادهای آنتی بیوتیک: مانند موپیروسین یا باسیتراسین، برای جلوگیری از عفونت استفاده می‌شوند.

پمادهای ترمیم کننده: مانند سیلیکون ژل یا پماد ویتامین E، به بهبود زخم و کاهش اسکار کمک می‌کنند.

کرم‌های ضد آفتاب: برای محافظت از پوست در برابر آفتاب و جلوگیری از تیره شدن اسکار ضروری هستند.

مهم است که قبل از استفاده از هر گونه پمادی با پزشک خود مشورت کنید. پزشک شما می‌تواند بهترین پماد را برای شما توصیه کند و دستورالعمل‌های مناسب برای استفاده از آن را به شما ارائه دهد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پرشین زی و لینک مستقیم بلا مانع است.