تزیین آش برای ماه رمضان + زیباترین و جالب ترین ایده ها برای تزیین آش
مدل آرایش + مهم ترین تکنیک های آرایشی دنیا شما را زیباترین می کند
مدل آرایش مدل آرایش + مهم ترین تکنیک های آرایشی دنیا شما را زیباترین می کند در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر می خواهید یک …
مدل لباس دخترانه ۸ ساله + زیباترین و قشنگ ترین مدل های لباس دخترانه ۸ ساله
مدل لباس دخترانه ۸ ساله مدل لباس دخترانه ۸ ساله + زیباترین و قشنگ ترین مدل های لباس دخترانه ۸ ساله در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه …
مدل آرایش عروس + زیباترین مدل های آرایش عروس سال ۱۴۰۲ به انتخاب شما
مدل آرایش عروس مدل آرایش عروس + زیباترین مدل های آرایش عروس سال ۱۴۰۲ به انتخاب شما در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از نکات …
تزیین آش برای ماه رمضان
تزیین آش برای ماه رمضان + زیباترین و جالب ترین ایده ها برای تزیین آش در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تزیین و آرایش آش رشته چه آش رشته نذری باشد چه ظرف آش سر میز و سفره غذا کاری است رایج که همه بسته به سلیقه خود آن را با مواد اصلی تزئین آش رشته انجام میدهند.
یکی از اصلیترین مواد برای تزئین آش رشته درست مثل همه آشهای دیگر پیاز داغ است. تهیه آن بسته به سلیقه شما دارد و بسته به نوع تزیین مدنظرتان میتوانید از پیاز داغ چیپسی، پیاز داغ نگینی و حتی پیاز داغ عسلی استفاده کنید. اما معمولا بهترین گزینه پیاز داغ چیپسی است.
نعنا هم از آن دسته سبزیجاتی است که در آش رشته برای وجود طعم و بویش به صورت خشک و البته در قالب نعناع داغ تهیه و استفاده میشود. عدهای مقداری زردچوبه هم به نعناع داغ اضافه میکنند و بعد آن را روی آش میریزند.
درست مثل پیاز داغ، سیر داغ هم یکی از تزئینات آش است که البته باب طبع همه نیست بنابراین معمولا از آن کمتر استفاده میشود اما سرخ کردن آن به شکل چیپسی یکی از رایجترین روشها برای استفاده به عنوان تزئین آش رشته است.
اصلیترین و مهمترین وسیله و اجزا تزیینی آش رشته قطعا کشک است معمولا کشک را با مقداری آب داغ مخلوط میکنند تا کمی شل شود و یا به شکل کلی روی آش میریزند یا حتی از نوع سفت آن برای ریختن در ماسوره و درست کردن شکوفه آن برای تزئین استفاده میشود.
یکی از گزینههای جذاب که معمولا برای تزئین آش رشته از آن استفاده میشود زعفران دم شده است که معمولا برای دادن رنگ به کشک از آن استفاده میشود اما میتوان آن را هم به صورت جدا استفاده کرد.
خیلی وقتها تنها کاری که میتوان انجام داد ریختن مواد تزیین به شکل ساده است که گاهی خطی و گاهی به شکل دایره است و یکی از رایجترین انواع تزئین آش معمولا همان ضربدری ریختن کشک و پر کردن قسمتها با باقی مواد مثل پیاز داغ، سیر داغ و غیره است. این شیوه تزئین معمولا برای آش نذری که نمیتوان زمان زیادی برای تزیین گذاشت استفاده میشود.
یکی از کارهایی که میتوان برای تزیین آش رشته استفاده کرد تزیین آن با کشک زیاد به اشکال مختلف است اما قطعا یکی از خلاقانهترین کارها این است که کشک را با کمک رنگهای طبیعی مثلا ریختن زعفران در کشک یا حتی رنگهای دیگری که از مواد دیگر به دست میآید تزیین کرد. یادتان باشد ریختن کشک به شکل شکوفه با کمک ماسوره کار بسیار راحت اما خلاقانهای برای تزیین است.
آش یک غذای مقوی است که بسیار مناسب تغذیه کودکان است اما بعضی وقتها کودکان نسبت به خوردن آش مقاومت دارند. در این حالت تزئین بهترین کار است. با کمک کشک میتوانید طرحهای حیوانات یا عروسکهایی که کودکان را مجذوب میکند، روی آش اجرا کنید.
تزئین آش رشته باید زمانی انجام شود که مقداری سرد شده باشد. حتما یک ربع قبل از سرو غذاها، آش را بکشید و کنار بگذارید. وقتی سطح آش کمی خنک میشود یک لایه (مانند سرشیر) روی آن ایجاد میشود که روند تزیین آش را راحتتر میکند. اگر این کار را نکنید هرچقدر هم تزیین زیبایی روی آش انجام دهید، با یک تکان کوچک تمام تزیینات شما در آش غرق میشود.
ساده ترین روش تزئین آش استفاده از نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ است. با خطوط فرضی شروع کنید. میتوانید به صورت یکی در میان و دایرهای از نعنا داغ و سیر داغ بر روی آش بریزید.
استفاده از کشک زعفرانی عطر و بوی بسیار خوبی به آش رشته میدهد. علاوه بر آن رنگ زرد زعفران در کنار رنگ سبز آش، ترکیب زیبایی ایجاد میکند.
از آنجایی که آش رشته یکی از غذاهای سنتی است، استفاده از بته جقه و نقشهای اسلیمی یکی از بهترین انتخابها برای تزئین آن است. برای سادهتر شدن تزیین آش، میتوانید از شابلون یا قیف استفاده کنید.
یکی دیگر از راههای تزئین آش استفاده از نخود و لوبیا است. هنگامی که بُنشن (حبوبات مثل نخود و عدس و ماش و لوبیا و باقلا و… ) کاملا پختند، مقداری از نخود و لوبیاهایی که وا نرفته را کنار بگذارید. شما میتوانید با استفاده از نخود و لوبیا روی آش طرحهای متفاوتی مانند گل، بته جقه و نقش و نگارهای متفاوت خلق کنید.
اغلب ظرفهایی که آش رشته در آن سرو میشود دایره شکل است. شما میتوانید چند دایره درون آش با نعنا داغ و کشک بکشید. برای این تزیین بهتر است که کشک و نعنا داغ مقداری رقیق باشند. سپس با استفاده از یک خلال دندان از روی شعاع دایرهها خطوط آرامی از خارج دایره به داخل آن بکشید. در روش بعدی همین کار را بکنید ولی این بار خطوط را یکی در میان یکی از داخل دایره به خارج و یکی از خارج به داخل بکشید. با این کار طرح زیبایی مانند گل خواهید داشت.
تزیین آش با قسمت بندی مربعی،این تزیین بسیار ساده و شیک است. به این صورت که با کشک خطهای موازی افقی و عمودی میکشیم تا قسمت بندیهای مربعی روی سطح ایجاد شود. سپس داخل مربعها را با نعناع داغ، پیاز داغ، کشک رنگی و بُنشن تزیین میکنیم.
ایده دیگر برای تزیین استفاده از کشک است. کشک را درون یک قیف بریزید و توسط آن طرح مورد علاقه خود را خلق کنید. اگر به قیف دسترسی ندارید، کشک را درون ظرف سس یا کیسه فریزر بریزید. با استفاده از این روش میتوانید طرحهای بسیار متنوع و خاص را به راحتی روی آش بکشید.
یک روش زیبا و شیک برای تزیین استفاده از ماسورههای مختلف است. میتوانیم با استفاده از کشک غلیظ و ماسوره روی آش را شکوفه بزنیم و یا گلهای بزرگ و کوچک بزنیم.