تزیین حلوا با پودر نارگیل + زیباترین و خلاقانه ترین ایده ها برای تزیین حلوا
تزیین ژله شب یلدا + خفن ترین مدل های تزیین ژله شب یلدا امسال
تزیین ژله شب یلدا تزیین ژله شب یلدا + خفن ترین مدل های تزیین ژله شب یلدا امسال در سایت پرشین زی . ایمدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شب یلدا …
تزیین خرما برای ماه رمضان + ایده های بسیار زیبا و خلاقانه برای تزیین خرما
تزیین خرما برای ماه رمضان تزیین خرما برای ماه رمضان + ایده های بسیار زیبا و خلاقانه برای تزیین خرما در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما …
مدل بلوز دامن خانگی جدید با زیباترین و جذاب ترین مدل ها برای افراد شیک پوش
مدل بلوز دامن خانگی جدید مدل بلوز دامن خانگی جدید با زیباترین و جذاب ترین مدل ها برای افراد شیک پوش در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه …
تزیین حلوا با پودر نارگیل
تزیین حلوا با پودر نارگیل + زیباترین و خلاقانه ترین ایده ها برای تزیین حلوا در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تزیین حلوا با پودر نارگیل یکی از رایج ترین انواع تزیین حلوا است. شما عزیزان می توانید به کمک چاقو و یا قاشق روی حلوای خود را شکل هایی ایجاد کرده و سپس با پودر نارگیل آن را تزیین کنید.
همچنین می توانید با استفاده از پودر نارگیل، روی حلوا مدل های مختلف ایجاد کرده و چشم ها را خیره کنید. البته تزیین حلوا بر اساس مناسبت های مختلف تعیین می شود.
حلوا غذای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی ها است که در مهمانی ها، مراسم ترحیم و حتی سفره های ماه رمضان مورد استفاده می گیرد. تزیین حلوا می تواند به جذاب تر شدن این غذای خوش طعم ظاهری عالی بدهد.
یکی از روش های تزیین حلوا شیک و مجلسی استفاده از قیف است که بسیار ساده است . برای تزیین حلوا با قیف باید مقدار روغن حلوا مناسب باشد تا حلوا راحت شکل بگیرد و از قیف خارج شود و روی آن ترک نخورد.
بعد از آماده شدن و سرد شدن حلوا با گذاشتن گل محمدی روی حلوا به شکل ها ی مختلف حلوای زیبا و دلچسبی خواهید داشت.
تزیین حلوا رولی: برای تهیه رولت شما به نان های مخصوص نیاز دارید هرچند میتوانید به سادگی از نان لواش های ماشینی استفاده کنید اما نان های مخصوص شیرینی فروشی هم میتواند مفید باشد. مثل هر نوع رولت دیگر کافی است روی نان با ضخامت کم حلوا بمالید، نان را با دقت بپیچید و رولت نان و حلوای خود را ببرید.
تزیین با پودر نارگیل رنگی: مثلا فقط با پودر نارگیل میتوان یک تزیین خیلی خوب انجام داد. همچنین تزیین حلوا با خلال بادام و پسته جلوه ی بی نظیری به حلوای شما می دهد.
برای تزیین حلوا می توانید از نان های آماده مانند نان لعاب دار استفاده کنید و حلوا را به اندازه لقمه برش دهید. در این صورت خوردن حلوا نسبت به سایر روش ها بسیار راحت تر خواهد بود. رول بستنی قیفی شکل یا رول پای یا رول بستنی گرد را می توانید از آبنبات فروشی ها تهیه کنید.
تزیین حلوا چهارخانه: برای این روش باید دو رنگ حلوا درست کنید (حلوا زعفرانی، حلوای شیری، حلوای هویجی، حلوای لبو، حلوای سنتی و …) هر کدام رنگ زیبای خود را دارند و می توانید دو رنگ متفاوت را انتخاب کنید. یک وردنه تا زمانی که قطر آنها حدود یک سانتی متر شود. سپس آنها را به صورت نوارهای نازک یک سانتی متری برش دهید. رنگ های متضاد را کنار هم قرار دهید تا به تدریج شکل شطرنجی ایجاد کنید. سپس حلوا را با دقت با چاقو برش دهید.
حلوا به دلیل ماهیت غلیظ و خمیری کاملاً بافت ژله ای و محکمی دارد، بنابراین می توانید از هر نوع قالب (قالب پخت، قالب ژله ای یا قالب های تکی و کوچک) حلوا را به شکل های دلخواه در آورید. مثلا می تونید داخل ژله بریزید مثل گل حلوا مقدار زیادی ژله بریزید و فشار بدید و با احتیاط دوباره داخل بشقاب بریزید و دورش رو خیلی ساده و زیبا تزئین کنید.
به طور کلی مرسوم است که از انواع آجیل( خلال بادام، خلال پسته، پودر گردو) و همچنین کنجد، گلاب، پودر نارگیل و … برای تزیین استفاده شود. برای تزیین حلوا مخصوصاً وقتی دوست داریم حلوا را در سینی یا ظرف بزرگ تزیین کنیم، نه تکه های لقمه ای یا تکی، در این صورت به سادگی حلوا را در سینی صاف کرده و با رنگ های زیبای خلال ها، آجیل تزئین کنید. آجیل، دانه های نارگیل و کنجد، گل رز، نقش های زیبایی بر روی آنها ایجاد کنید.
برای تهیه حلوای ساده و خوشمزه ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه آب را به آرامی با یک قاشق چوبی هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود.
پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، عرق هل را به همراه گلاب اضافه می کنیم. اضافه کردن زعفران دم کرده اختیاری است، سپس زعفران دم کرده و نیز به شربت اضافه کنید.
در این مرحله پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، حرارت زیر آنرا خاموش می کنیم. در ادامه آرد را داخل یک تابه مناسب الک می کنیم. در ادامه کره و روغن را درون یک ظرف می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود.
حالا تابه حاوی آرد روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آرد را تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و خامی اش به طور کامل گرفته شود. حالا آرد را مجددا یک بار دیگر الک می کنیم و به تابه باز می گردانیم.
پس از آماده شدن آرد، ترکیب روغن و کره را به تابه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از گذشت ۱۰ دقیقه، شربت را کم کم به تابه اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم.
در این مرحله باید حلوا را به اندازه ای هم بزنیم که منسجم شود و حالت آبکی نداشته باشد. هر زمانی بتوانیم حلوا را به صورت گهواره ای درون تابه تکان دهیم که به طور کامل از دیواره های تابه جدا شود، حلوای ما آماده است.
اگر پس از اینکه پخت حلوا تمام شد، متوجه شدید که بافت حلوایتان سفت شده است، مجددا آنرا درون تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس مقداری کره یا روغن مایع اضافه کنید و کمی هم بزنید تا بافت حلوا نرم تر و لطیف تر شود.