تزیین روی کیک با ایده های بسیار زیبا و جالب مناسب برای تزیین کیک تولد
تزیین لبو شب یلدا + جدیدترین تزیینات روی لبو برای یلدای ۱۴۰۲ در سراسر جهان
تزیین لبو شب یلدا تزیین لبو شب یلدا + جدیدترین تزیینات روی لبو برای یلدای ۱۴۰۲ در سراسر جهان در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شب …
مدل لباس کوتاه زنانه + زیباترین مدل های لباس کوتاه زنانه مناسب برای مجالس خاص
مدل لباس کوتاه زنانه مدل لباس کوتاه زنانه + زیباترین مدل های لباس کوتاه زنانه مناسب برای مجالس خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین ته چین مرغ با بهترین و خلاقانه ترین ایده ها مناسب برای مهمانی
تزیین ته چین مرغ تزیین ته چین مرغ با بهترین و خلاقانه ترین ایده ها مناسب برای مهمانی در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ته …
تزیین روی کیک
تزیین روی کیک با ایده های بسیار زیبا و جالب مناسب برای تزیین کیک تولد در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
امروزه نقش کیک در مراسمات مختلف بسیار زیاد است. از اصلی ترین لوازم تولد گرفته و یا مهم ترین بخش مراسم های عروسی، برای مناسبتهای مختلف کیکهای متنوعی تهیه و تزئین میشوند. تزئینات کیک تولد ممکن است شکلهای گوناگونی داشته باشد و بر اساس سن افراد و نوع مناسبت تزئینات مختلفی بر روی آن انجام شود.
برای تزیین روی کیک از مواد مختلفی میتوان کمک گرفت. برای انجام این تزیینات بر روی کیکهای مختلف میتوان از شکلات، میوههای تازه، باتر کریم، گل خوراکی، فوندانت یا خمیر شیرینی آماده، شیرینی و نقل، شکلات قلمی، پودر قند، آجیل، نوتلا و مربا، قالب فوندانت، رویال آیسینگ، پودر شکلات قلمی، پاستیل و… استفاده کرد.
برای تزیین روی کیک ساده میتوان از مواد مختلفی مثل برشهای میوهها استفاده کرد. این روش باعث میشود طعم کیک بهتر شود و زیبایی آن نیز بیشتر شود. همچنین میتوان برای تزیین کیکهای ساده از شکلات استفاده کرد.
تزیین روی کیک تولد یکی از روشهای مخصوص برای افزایش زیبایی ظاهری کیک در مناسبتهایی مثل تولد است. بر اساس این تزیینات میتوان قالببندی کیک را تغییر داد و یا حالت سه بعدی به آن بخشید. استفاده از نمادهای مختلف در تزیینات کیک تولد بسیار رایج است.
برای انجام تزیینات مخصوص کیک تولد میتوان از ابزاری مثل فوندانت، کرم مخصوص رویال آیسینگ، استفاده از خمیر بادام شکری، استفاده از خمیرهای آدامسی، استفاده از جوهر خوراکی، قالبهای آماده مخصوص تزیینات، اجرای تصویر خاص شخص و… استفاده کرد.
یکی دیگر از ابزاری که برای تزیین روی کیک به کار میرود، خامه است. استفاده از خامه برای انجام تزیینات از سالهای بسیار گذشته کاربرد داشته است. معمولاً بر اساس مناسبتی که قصد داریم کیک را تزئین کنید، خامه مخصوص نیز استفاده کرد. مثلاً میتوان از خامه سفید یا خامههایی که با استفاده از رنگهای خوراکی به رنگ دلخواه تبدیل شدهاند، استفاده کرد.
میتوانید از ترکیب خامه با انواع محصولات دیگر مثل میوه یا شکلات و مواردی از این قبیل نیز استفاده کنید. اما به طور کلی میتوان گفت خامه از اولین تزئینات مورد استفاده بر روی کیک است که مخصوصاً برای جشنهای تولد استفاده زیادی دارد. همچنین به دلیل انعطافپذیری آن، میتوان خامه را با مواد دیگری مخلوط کرد و از تزیینات منحصر به فرد بر روی کیک استفاده کرد.
تزیین کیک با ترافل: برای انجام این نوع تزیین ابتدا بهتر است تمام قسمتهای کیکتان را با خامه یکدست کنید. می توانید در تهیه آن از وانیل استفاده کنید. بعد از انجام خامه کشی بر روی کیک، به مدت چند ساعت در یخچال نگهداری شود و سپس اطراف کیک را با استفاده از ترافلهای رنگی تزئین کنید. مثلاً میتوانید برای تزیین کیک تولد با استفاده از یک قالب عددی و ترافلهای رنگی، عدد مورد نظرتان را بر روی کیک طراحی کنید.
از روشهای دیگر مورد علاقه افراد برای تزئین روی کیک استفاده از شکلات است. مثلاً میتوان آن را با خامه مخلوط کرد و یا با استفاده از پودر کاکائو، رنگ خامه را شبیه به شکلات کرد. برای استفاده از شکلات بر روی تزیین کیک، ابتدا شکلات را بر روی حرارت کم بگذارید تا آب شود که به اصطلاح به آن بن ماری گفته میشود. میتوانید از شکلات نیز برای تزیین کیک استفاده کنید.
یک سبک جدید برای تزیین کیکهای مختلف استفاده از میوهها است. با توجه به تنوع زیاد میوهها، میتوانید از انواع مختلف آن برای انجام تزیینات روی کیک استفاده کنید. مثلاً در فصل تابستان میتوان از انواع توتها استفاده کرد. همچنین در فصل زمستان نیز میتواند میوههای خشک یا طرحهای زمستانی برای تزیین کیک استفاده کرد. هنگام تزیین کیک با استفاده از میوه باید دقت کنید که آن را در ساعات آخر برش کیک، بر روی آن قرار دهید. چرا که ممکن است میوه خیس باشد و باعث حرکت خامه از روی کیک شود.
از روشهای دیگری که برای تزیین کیک میتوانید از آن استفاده کنید، درست کردن باتر کریم است. محتویات باتر کریم شامل کره، طعم دهنده، شیر و پودر قند است. باترکریم از محبوبترین روشها برای استفاده در تزیینات کیک است و میتوان آن را در تمام رنگهای مختلف درست کرد. اگر باتر کریمی که برای تزیین کیک درست کردید شل بود، مقداری پودر قند به آن اضافه کنید یا اینکه قبل از استفاده از باتر کریم در روی تزیین کیک، آن را در یخچال قرار دهید تا سفتتر شود.
برای انجام تزیینات متفاوت بر روی کیک میتوان از گلبرگهای رز، گل محمدی یا اسطوخودوس بر روی کیک استفاده کرد. این گلها زیبایی کیک را دو چندان میکند و میتوانید آن را بر اساس سلیقه خودتان بر روی کیک بچینید.البته بهتر است دقت کنید تا قبل از خوردن کیک این گلها را جدا کنید اما اگر از محل تهیه آن اطمینان دارید و گلها را به عنوان گل خوراکی خریداری کردهاید، میتوان آنها را خورد.
فوندانت ها به عنوان اولین گزینه برای تزیینات کیک هستند. فوندانت یا خمیرهای شیرینی آماده در تمام مغازههای محصولات تزئین کیک قابل خریداری است. یکی از ویژگیهای فوندانت ها استفاده بسیار آسان از آن است و برای استند کیک یک گزینه ایدهآل به شمار میرود.
فوندانت ها دارای رنگ و طرحهای مختلف هستند. البته میتوانید فوندانت سفید را خریداری کنید و با اضافه کردن رنگ به آن، طرح مورد نظرتان را داشته باشید. بهتر است دقت کنید قبل از استفاده از فوندانت، سطح مورد نظرتان را کاملاً تمیز کنید. استفاده از وردنه تمیز و پاشیدن پودر قند بر روی سطح کار، مانع از چسبیدن فوندانت به کیک میشود.
یکی از سادهترین روشها برای تزیین کیک، مخصوصاً تزیین کیکهای ساده استفاده از پودر قند است. با استفاده از پودر قند میتوانید طرحهای مختلف را بر روی کیک ایجاد کنید. روش دیگر استفاده از پودر قند آن است که مقداری طعم دهنده و آب به پودر اضافه کنید تا یک خمیر درست شود. از این خمیر میتوانید بر روی تزیین کیکهای نسبتاً بزرگتر و کاپ کیکها استفاده کنید. بهتر است قبل از استفاده از پودر قند بر روی سطح، کیک را کاملاً خنک کنید. چرا که کیک گرم میتواند پودر قند را آب کند.
کیک پاپیونی: یک کیک شکلاتی تهیه کنید. بهتر است کیکتان را در قالب مربعی ساده بپزید. با کاغذ، طرح یک پاپیون را ببرید و روی کیک قرار دهید. کیک را با پودر قند بپوشانید و الگو را از روی آن بردارید. جای الگو تیره مانده و اطراف آن با پودر قند سفید میشود.
کیک داژه: میتوانید از آبنبات یا دراژههای رنگی برای تزیین کیک تولد استفاده کنید. خودتان را مقید به یک الگوی خاص نکنید. به خلاقیتتان رجوع کنید و طرح مورد علاقهتان را روی کیک پیاده کنید.
کیک بادکنکی: کیک ساده را با خامه وانیلی خامهکشی کنید. بهتر است خامه را کمی نامرتب روی کیک بمالید. چند سیخ چوبی بردارید و بادکنکهای کوچک را پس از باد کردن به بالای چوبها گره بزنید. سپس آنها را در کیک فرو کنید.