تزیین روی حلوا با مغزیجات و گل محمدی + ایده های بسیار زیبا و قشنگ
تزیین شله زرد برای ماه رمضان با زیباترین و قشنگ ترین ایده ها برای تزیین شله زرد
تزیین شله زرد برای ماه رمضان تزیین شله زرد برای ماه رمضان با زیباترین و قشنگ ترین ایده ها برای تزیین شله زرد در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب …
مدل آرایش دخترانه برای عروسی + زیباترین مدل های آرایش دخترانه برای مجالس
مدل آرایش دخترانه برای عروسی مدل آرایش دخترانه برای عروسی + زیباترین مدل های آرایش دخترانه برای مجالس در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لازم به …
مدل لباس بلند حریر با مدل های بسیار زیبا و شیک سال
مدل لباس بلند حریر مدل لباس بلند حریر با مدل های بسیار زیبا و شیک سال در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در طراحی و …
تزیین روی حلوا
تزیین روی حلوا با مغزیجات و گل محمدی + ایده های بسیار زیبا و قشنگ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
حلوا غذای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی ها است که در مهمانی ها، مراسم ترحیم و حتی سفره های ماه رمضان مورد استفاده می گیرد. تزیین حلوا می تواند به جذاب تر شدن این غذای خوش طعم ظاهری عالی بدهد.
حلوا از آن دسته دسرها و یا شیرینی های نرم و لطیف است که محبوبیت و معروفیت خاصی دارد و به عنوان یک خوراکی مقوی برای پذیرایی مجالس ختم و ماه محرم استفاده می شود. البته که این دسر خوشمزه برای سفرهای افطاری ماه رمضان هم خیلی پر طرفدار است. پس سعی کنید آن را با بهترین و شیک ترین تزئین ، مجلسی تر کنید.
مرحله اول درست کردن حلوا آماده کردن شهد یا همان شربت حلوا می باشد. برای این منظور یک قابلمه مناسب را روی حرات زیاد قرار دهید، سپس دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید. در ادامه شکر را به همراه پودر هل و گلاب به آب اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
در این مرحله پس از اینکه آب جوش آمد، شکر را خوب هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود، سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید و زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به قوام و غلظت کافی برسد.
در این مرحله آرد را دو تا سه بار با الک ریز الک کنید تا کاملا صاف و نرم شود. در ادامه یک تابه مناسب را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و روغن مایع را داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن مایع به مرور زمان به طور کامل داغ شود.
در حین داغ شدن روغن مایع یک تابه دیگر روی حرارت قرار دهید و آرد الک شده را به آن اضافه کنید. در این مرحله باید آرد را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن کمی کِرِمی شود. آرد را باید متداوم هم بزنید تا نسوزد چون آرد در صورتی که روی حرارت تفت داده نشود خیلی سریع می سوزد.
پس از اینکه رنگ آرد کرمی رنگ شد روغن مایعی که روی حرارت داشتید را به صورت داغ به آرد اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا آرد حالت خمیری خشک به خود بگیرد. در ادامه شربت را هم به صورت داغ به مخلوط روغن مایع و آرد اضافه کنید.
توجه داشته باشید که باید شربت را کم کم به مواد اضافه کنید و مواد را همزمان مخلوط کنید. در این مرحله حلوا تقریبا آماده است، آنرا روی حرارت ملایم کمی مخلوط کنید تا روغن بیندازد و براق شود، سپس در ظرف مورد نظر خود بکشید و به همراه موادی مانند خلال بادام ، خلال پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.
اگر بخواهید رنگ حلوای شما زرد زعفرانی باشد باید هنگام تفت دادن آرد آنرا بیش از حد تفت ندهید تا رنگ آرد خیلی تیره شود زیرا این هر چقدر آرد را بیشتر تفت دهید رنگ حلوا در پایان پخت تیره تر و قهوه ای تر خواهد شد.
اگر دوست دارید رنگ حلوای شما در پایان پخت تیره و قهوه ای سوخته باشد می توانید از موادی مثل پودر کاکائو یا شکلات تخته ای کمک بگیرید. البته در زمان تفت دادن آرد هم باید آرد را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن کمی تیره شود.
در صورتی که می خواهید حلوای شما سالم تر باشد می توانید برخی مواد حلوا را تغییر دهید. به طور معمول برای تهیه حلوا از شکر استفاده می شود، شما می توانید برای اینکه حلوای کم کالری تری داشته باشید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید. به جای روغن مایع هم از روغن های سالم تر مثل روغن زیتون استفاده کنید.
حلوای چند رنگ میتواند یک گزینه مناسب برای تزیین روی خود حلوا باشد. شما با استفاده از آب لبو، کاکائو، زعفران و یا حتی رنگ خوراکی، حلواهای خود را رنگی کرده و با استفاده از یک قیف و ماسوله روی حلوای خود را تزیین کنید و از آن لذت ببرید.
شما میتوانید حتی حلوا را به صورت حلوای ویفری یا همان حلوای میکادویی سرو کنید. برای این کار شما نیاز دارید به یک ورقه کاغذ میکادو که با استفاده از آن میتوانید حلوا را به صورت داغ به داغ بر روی ورق میکادو ریخته و کاملاً پهن کرده یا به صورت چند رنگ می توانید این کار را انجام داده و با هر مغزیجاتی که دوست داشتید تزئین کنید. در این روش شما هم میتوانید دو ورق میکادو را قرار داده و در بین آن حلوا بگذارید و یا میتوانید در روش دیگر حلوای داغ را بر روی ورق میکادو پهن کرده و چند دقیقه صبر کنید تا ورق میکادو خمیری شده و بعد آن را رول کنید. بعد میتوانید رولتان را برش زده و حلوای حلزونی بسازید.
استفاده از چنگالها برای تزیین حلوا، به راحتی قابل انجام است. با استفاده از چنگال، میتوانید حلوا را با الگوها و طرحهای مختلف دکور کنید. مثلاً میتوانید حلوا را با چنگال به شکل گل یا خطوط مجموعه کنید و ظاهری زیبا و دلنشین برای آن ایجاد کنید.
استفاده از ماسورهها نیز برای تزیین حلوا بسیار متداول است. با استفاده از ماسوره، میتوانید الگوها و شکلهای مختلفی را روی حلوا برسانید. مثلاً میتوانید حلوا را با ماسوره به شکل گلبرگها یا شکلاتهای کوچک تزئین کنید.
برای جشنها و مراسمهای خاص، میتوانید حلوا را به شکل لقمهای زیبا تزئین کنید. با استفاده از الگوها و طرحهای متنوعی میتوانید حلواهای خود را به شکل لقمههایی زیبا درآورید که برای مهمانان شما نیز جذابیت خاصی خواهد داشت.
یکی از روشهای ساده و شیک برای تزیین حلوا، استفاده از خلال دندان است. با قرار دادن خلال دندان درون حلواها و ایجاد الگوهای مختلف، به راحتی میتوانید ظاهری زیبا و خلاقانه برای حلواهای خود بسازید.
استفاده از قالبهای تزیینی نیز برای حلواها به مرور زمان رواج یافته است. با قرار دادن حلوا در قالبهای مختلف میتوانید طرحها و الگوهای مختلفی را روی حلوا بوجود آورید. مثلاً میتوانید قالبهای با موضوعات مختلف مانند گل، پرنده یا فصلهای سال را برای تزیین حلواها استفاده کنید.