گرفتن تلخی آبلیمو با هویج + در چند دقیقه تلخی آبلیمو را بگیری - سایت پرشین زی
گرفتن تلخی آب پرتقال + از بین بردن تلخی شربت پرتقال

گرفتن تلخی آب پرتقال + از بین بردن تلخی شربت پرتقال

گرفتن تلخی آب پرتقال گرفتن تلخی آب پرتقال + از بین بردن تلخی شربت پرتقال در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای آماده کردن آب پرتقال …

نکات مهم قبل از تزریق ژل لب + مراقبت بعد از تزریق ژل لب

نکات مهم قبل از تزریق ژل لب + مراقبت بعد از تزریق ژل لب

نکات مهم قبل از تزریق ژل لب نکات مهم قبل از تزریق ژل لب + مراقبت بعد از تزریق ژل لب در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …

راههای آرامش ذهن + برای آرامش ذهن چه دعایی بخوانیم

راههای آرامش ذهن + برای آرامش ذهن چه دعایی بخوانیم

راههای آرامش ذهن راههای آرامش ذهن + برای آرامش ذهن چه دعایی بخوانیم در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای آرامش ذهن، امتحان کردن روش‌هایی مانند …

گرفتن تلخی آبلیمو با هویج

گرفتن تلخی آبلیمو با نخود گرفتن تلخی آبلیمو با نمک گرفتن تلخی آبلیمو با هویج نی نی سایت گرفتن تلخی آبلیمو با نخود نی نی سایت گرفتن تلخی آبلیمو با سیب زمینی راز تلخ نشدن آبلیمو گرفتن تلخی آبلیمو با نمک نی نی سایت گرفتن تلخی آبلیمو با سیب زمینی نی نی سایت

گرفتن تلخی آبلیمو با هویج + در چند دقیقه تلخی آبلیمو را بگیری در سایت پرشین زی . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

می‌توانید تلخی آبلیمو را با استفاده از هویج به راحتی از بین ببرید. همچنین با یادگیری روش‌های صحیح نگهداری آبلیمو، می‌توانید مدت طولانی‌تری از آن استفاده کنید.

گرفتن تلخی آبلیمو با هویج به سادگی

برای خنثی کردن تلخی آب لیمو، دو تا سه عدد هویج (بسته به حجم آبلیمو) به آن اضافه کنید. در صورت استفاده از ۱۵ کیلو لیمو، چهار عدد هویج متوسط و پوست کنده را به آب لیمو اضافه کرده و اجازه دهید ۲۴ ساعت بماند، سپس آن را صاف کنید. هویج‌ها تلخی آب لیمو را جذب می‌کنند و پس از صافی، می‌توانید گوشت لیمو را در خورشت‌ها استفاده کنید بدون نگرانی از تلخی.

برای حفظ رنگ آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر و جلوگیری از تغییر رنگ به کدر یا سیاه، حتما آن را در جای تاریک نگهداری کنید و روی شیشه‌های آبلیمو مشماع مشکی بکشید تا رنگ آن عالی باقی بماند.

نکته مهم دیگر این است که هرگز آبلیمو، آبغوره، آب نارنج و سایر ترشی‌جات را در ظرف‌ها یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، زیرا ترشی آن‌ها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن‌ها می‌شود.

دلیل تلخی آبلیمو چیست

گاهی اوقات فشار دادن پوست لیمو باعث می‌شود که روغن‌های اسانسی موجود در آن با آب لیمو ترکیب شوند. چون برخی از این روغن‌ها دارای مواد تلخی هستند، احتمال دارد که آب لیمو نیز تلخ شود. با این حال، توجه داشته باشید که این ترکیبات تلخ هیچ گونه ضرری برای بدن ندارند.

علت ته نشین شدن آبلیمو

در لیمو آنزیمی به نام «پکتیناز» وجود دارد که باعث می‌شود پالپ لیمو در آب لیمو ته‌نشین شود.

در صنایع، این آنزیم قبل، حین، یا بعد از فرایند پرس با استفاده از حرارت غیرفعال می‌شود، به همین دلیل آبلیموهای صنعتی رسوب ندارند. اما در تهیه آب لیموهای خانگی این روند غیرفعال‌سازی انجام نمی‌شود، بنابراین در نسخه‌های خانگی آب لیمو، رسوب مشاهده نمی‌شود.

تقلب های موجود

گاهی اوقات، کارخانه‌ها ممکن است آب لیموی طبیعی را با اسید سیتریک (جوهر لیمو)، رنگ‌های مجاز خوراکی، و آب ترکیب کنند تا با تنظیم میزان این مواد، طعم و رنگ مشابه آب لیموی طبیعی ایجاد شود.

با این حال، چنین آب لیمویی دیگر به عنوان آب لیموی خالص شناخته نمی‌شود و این عمل به عنوان تخلف و تقلب در نظر گرفته می‌شود.

این نوع تقلب معمولاً با مهارت انجام می‌شود و مصرف‌کنندگان به سختی می‌توانند آن را تشخیص دهند. بنابراین، توصیه می‌شود تنها آب لیموهایی که دارای برند و استانداردهای معتبر هستند خریداری شوند.

بهترین ظرف برای نگهداری از آبلیمو

بهترین گزینه برای نگهداری آب لیمو، ظروف شیشه‌ای، مخصوصاً تیره‌رنگ آن‌ها است. از آنجایی که آب لیمو اسیدی است، باید از قرار دادن آن در ظروف پلاستیکی یا فلزی خودداری کنیم تا از انتقال ترکیبات فلزی یا پلاستیکی به داخل آب لیمو جلوگیری شود. همچنین، توصیه می‌شود از خرید آب لیموهای خانگی که در بطری‌های پلاستیکی عرضه می‌شوند نیز پرهیز کرد.

آبلیمو صنعتی یا سنتی؟

اگر از شرایط بهداشتی تهیه آب لیموهای خانگی مطمئن نیستید، بهتر است به مصرف آب لیموهای صنعتی که دارای مجوزهای بهداشتی و استاندارد هستند، روی آورید.

آب لیموهای صنعتی مطابق استانداردها پاستوریزه شده و دارای آنتی اکسیدان هستند، در حالی که در تهیه آب لیمو در خانه، امکان پاستوریزه کردن یا افزودن آنتی اکسیدان وجود ندارد.

توصیه می‌شود آب لیمو را ظرف یک ماه مصرف کنید، زیرا نور و گرما می‌توانند به راحتی روغن‌های موجود در آب لیمو را اکسیده کرده و باعث تغییر نامطلوب رنگ و طعم آن شوند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پرشین زی و لینک مستقیم بلا مانع است.