چگونه پنکیک درست کنیم و رازهای خوشمزگی تهیه پنکیک در خانه
بهترین روش برای بالا آوردن و حالت تهوع دارم چیکار کنم بالا بیارم
بهترین روش برای بالا آوردن بهترین روش برای بالا آوردن و حالت تهوع دارم چیکار کنم بالا بیارم در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. چگونه بالا …
گرفتن تلخی باقالی + طرز تهیه باقالی برای از بین بردن تلخی آن
گرفتن تلخی باقالی گرفتن تلخی باقالی + طرز تهیه باقالی برای از بین بردن تلخی آن در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمانی که فصل زمستان …
گرفتن تلخی آلوئه ورا + راه های آسان و جالب برای گرفتن تلخی آلوئه ورا
گرفتن تلخی آلوئه ورا گرفتن تلخی آلوئه ورا + راه های آسان و جالب برای گرفتن تلخی آلوئه ورا در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زمانی …
چگونه پنکیک درست کنیم
چگونه پنکیک درست کنیم و رازهای خوشمزگی تهیه پنکیک در خانه در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
پنکیک از آن دسته کیک ها است که طرفداران بسیار زیادی را بین بزرگترها به کوچکترها دارد. پنکیک نوعی کیک بسیار خوشمزه و لطیف است که اغلب برای صبحانه ها آن را مصرف میکنند. همچنین از این کیک خوشمزه به عنوان عصرانه نیز استفاده می شود. اما بیاری از افراد هستند که خودشان میتوانند پنکیک خانگی درست کنند. باید بدانید پخت پنکیک خانگی اصلا کار سختی نیست و بسیار آسان تر از چیزی است که فکرش را بکنید. اما برای پخت پنکیک در خانه حتماً باید نکات پخت پنکیک را بلد باشید.
راز خوشمزگی پنکیک
استفاده از آب به جای شیر میتواند گزینهای مناسب برای افرادی با آلرژی به لبنیات یا افرادی که از محصولات لبنی برای مصرف خودداری میکنند، باشد. با این حال، همانطور که اشاره کردید، شیر میتواند به عنوان یکی از مواد اصلی تهیه پنکیک، طعم و مزه بهتری به آن ببخشد.
استفاده از میوه به عنوان جایگزین شیر یک ایده جالب است و میتواند به طعم پنکیک اضافه کند. برای این کار میتوانید از میوههای مختلفی مانند توت فرنگی، بلوبری، آناناس و غیره استفاده کنید.
استفاده از روغن گیاهی در تهیه پنکیک، گزینهای سالم و بهتر از روغن حیوانی میباشد. انتخاب روغن کانولا نیز به عنوان گزینهای با کمترین مقدار چربی اشباع، میتواند گزینهای مناسب باشد.
استفاده از بکینگ پودر به عنوان یک مادهای برای پف دادن پنکیک، کاربردی است اما اگر مواد دیگری مانند خمیرهای خود تخم مرغ که باعث پف دادن پنکیک میشود، استفاده کنید، بکینگ پودر ضروری نیست.
استفاده از تابه تفلون میتواند به عنوان یک راه حل بهتری برای جلوگیری از چسبیدن پنکیک به تابه استفاده شود. همچنین استفاده از قالب میتواند به شما کمک کند تا پنکیکهای یکنواخت و زیبا داشته باشید.
زمان مناسب برای پخت هر طرف پنکیک، بین ۳۰ تا ۶۰ ثانیه است. برای به دست آوردن بهترین نتیجه، میتوانید با شعلهی متوسط شروع کنید و سپس میزان حرارت را کمی بالا ببرید. در این صورت، پنکیک به طور یکنواخت پخته میشود و سوختن آن راهحل خوبی برای جلوگیری از سفت شدن آن است.
برای جلوگیری از سفت شدن پنکیک، بهتر است مواد را زیاد نزنید و بعد از پخت، پنکیک را به مدت چند دقیقه در دمای محیط حفظ کنید. اگر قصد دارید بیشتر از یک پنکیک بپزید، میتوانید از تابهی بزرگتری استفاده کنید و به همین ترتیب، میزان حرارت را تنظیم کنید.
برای سرو پنکیک، میتوانید از موادی مانند خامه، عسل، مربا و یا هر ماده دیگری که به سلیقهی شما میپسندد استفاده کنید. اضافه کردن این مواد به پنکیک، به آن طعم و مزه بیشتری میبخشد و صبحانهی شما را خوشمزهتر میکند. البته، پنکیک به تنهایی نیز خوشمزه است و شما میتوانید آن را بدون هیچ مادهی اضافی دیگری سرو کنید.
مواد لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمک مقدار کمی
طرز تهیه
برای تهیه پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن می افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک ها می شود. در ادامه پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم.
حالا با همزن دستی مواد را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود.
در این مرحله مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا مایه پنکیک یکدست شود.
در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب هم برای تهیه پن کیک استفاده کنید. پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.
سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید ( نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود ) و اجازه دهید حباب بزند.
پس از اینکه کف پنکیک رنگ گرفت، آنرا را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده کنید سپس می توانید به همراه انواع میوه های تازه فصل مثل توت فرنگی ، موز ، آناناس و … یا انواع صبحانه های معمول مثل عسل ، انواع مربا ، نوتلا و کره سرو کنید.
فوت و فن پنکیک
پنکیک یکی از صبحانههای محبوب و خوشمزه است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. برای تهیه پنکیک، به مواد زیر نیاز دارید:
۱ پیمانه آرد
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شیر
۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
برای تهیه پنکیک، ابتدا آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، شیر و کره ذوب شده را در یک کاسه دیگر با هم مخلوط کنید. مخلوط مواد مایع را به مخلوط مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقداری کره در آن بریزید. سپس با استفاده از یک ملاقه، مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید. وقتی روی پنکیک حباب ایجاد شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. پنکیکها را با عسل، مربا، میوه و یا خامه سرو کنید.
نکات:
برای تهیه پنکیکهای پفکیتر، میتوانید از ۲ عدد تخم مرغ استفاده کنید.
برای تهیه پنکیکهای شیرینتر، میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید.
برای تهیه پنکیکهای طعم دار، میتوانید از موادی مانند دارچین، وانیل و یا شکلات چیپسی استفاده کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن پنکیکها به تابه، میتوانید از اسپری روغن استفاده کنید.
پنکیکها را بلافاصله پس از پخت سرو کنید تا گرم و تازه باشند.