گرفتن تلخی پوست نارنج + روش های جالب برای گرفتن تلخی پوست نارنج
گرفتن تلخی آبلیمو با نخود + راه های جذاب برای گرفتن تلخی آبلیمو
گرفتن تلخی آبلیمو با نخود گرفتن تلخی آبلیمو با نخود + راه های جذاب برای گرفتن تلخی آبلیمو در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یک روش …
گرفتن تلخی بادمجان و چرا بادمجان تلخ است ؟
گرفتن تلخی بادمجان گرفتن تلخی بادمجان و چرا بادمجان تلخ است ؟ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مدت زیادی است که از ترس احتمال تلخ …
تصاویری از ازدواج دارا پسر امین حیایی
تصاویری از ازدواج دارا پسر امین حیایی دارا حیایی، فرزند امین حیایی از همسر اولش مونا بانکیپور، پا به عرصه بازیگری گذاشته و در ادامه راه پدرش قدم برداشته است. او در …
گرفتن تلخی پوست نارنج
گرفتن تلخی پوست نارنج + روش های جالب برای گرفتن تلخی پوست نارنج در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ابتدا پوست نارنج را به نحوی بگیرید که از سفیدی آن جدا شده و فقط پوست نارنجی باقی بماند.
سپس پوست را خلال کنید و برای حذف تلخی آن، به مدت یک تا دو روز در آب نیم گرم خیسانید. در این مدت، آب آن را سه تا چهار بار تعویض دهید. دو بار آن را جوشانده و در آب سرد روان کنید تا تلخی کامل حذف شود.
هنگام مصرف، آن را در آبکش ریخته و برای شیرین کردن خلال نارنج، نصف پیمانه شکر را با دو پیمانه آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس خلالهای نارنج را به مخلوط اضافه کرده و به جوش آورید تا خلالها طعم شیرین بگیرند. سپس محتوا را در آبکش بریزید.
توجه: خلال نارنج را در ظرفی از جنس روی نریزید، زیرا این کار ممکن است از شفافیت خلالها کاسته و آنها را خوش رنگ نشان ندهد. برای این منظور، استفاده از ظرف با لعاب توصیه میشود.
مواد لازم برای گرفتن تلخی پوست نارنج
پوست نارنج به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
شکر به میزان لازم
هل به میزان لازم
روش تهیه
اولین مرحله، پوست نارنج را با استفاده از رنده یا چاقو جدا کنید و با دقت کامل قسمتهای سفید را از آن حذف کنید، زیرا این بخشها معمولاً منجر به تلخی پوست نارنج میشوند. میتوانید مانند تهیه گل رز از گوجه فرنگی، یک گل هم با استفاده از پوست نارنج بسازید و آن را در تهیه مرغ و غذاهایی که نیاز به تزیین دارند، به کار ببرید.
پس از جدا کردن پوست، آن را درون آب جوش بریزید و پس از چند دقیقه، آن را آبکش کنید. سپس دوباره آن را در آب جوش بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیافتد و پوست در آب بپزد. سپس پوست را آبکش کنید.
حالا در یک ظرف با درپوش، کمی آب سرد، شکر و گلاب را به ازای هر دو عدد نارنج، همراه با یک دانه هل، قرار دهید. سپس پوست را درون این مخلوط قرار داده و آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. در این مدت چند بار مخلوط آبی را تعویض کنید. بعد از گذشت این مدت، میتوانید پوست را برای استفاده نهایی آماده کنید.
نکات مهم در گرفتن تلخی پوست نارنج
توجه کنید که اگر مواد را بیشتر از حد در آب نگه دارید، عطر آنها کاهش ممکن است. پوست نارنج را میتوانید برای تهیه انواع خورشها به کار ببرید. همچنین، پوست پرتقال و نارنج بوگیر قوی برای افزودن عطر به مرغ، گوشت، و ماهی بسیار مناسب هستند.