تزیین خورشت فسنجون با زیباترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین فسنجون
مدل لباس بلند + زیباترین مدل لباس های بلند مخصوص مجالس مختلط سال ۱۴۰۳
مدل لباس بلند مدل لباس بلند + زیباترین مدل لباس های بلند مخصوص مجالس مختلط سال ۱۴۰۳ در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگرچه قد …
تزیین حلوا با پودر نارگیل + زیباترین و خلاقانه ترین ایده ها برای تزیین حلوا
تزیین حلوا با پودر نارگیل تزیین حلوا با پودر نارگیل + زیباترین و خلاقانه ترین ایده ها برای تزیین حلوا در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما …
رنگ مو جدید ۱۴۰۳ با مدل های بسیار زیبا و ترند امسال را اینجا ببینید
رنگ مو جدید ۱۴۰۳ رنگ مو جدید ۱۴۰۳ با مدل های بسیار زیبا و ترند امسال را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار …
تزیین خورشت فسنجون
تزیین خورشت فسنجون با زیباترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین فسنجون در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی دیگر از غذا و خورشت های اصیل ایرانی که بسیار محبوب و خوش طعم میباشد فسنجان یا همان فسنجون میباشد. این خورشت از استان گیلان میباشد و چون طعم بسیار لذیذ و بینظیر دارد اکثر ایرانی ها طرفدار این خورشت میباشند.
تزیین یکی از هنرهای ساده، کم هزینه و البته بسیار موثر و مفید محسوب می شود که می توانید آن را برای تزیین انواع خورش ها از جمله خورش فسنجون به کار ببرید. تنها ابزار و هزینه ی آن هنر، سلیقه و خلاقیت شما البته همراه با حوصله است که در پایان زیباترین نقش ها را حاصل کار خود خواهید دید.
برای تزیین فسنجان می توانید از گردو، انار دانه شده، رب انار و… استفاده نمایید و بعد از پخت و کشیدن خورش در ظرف مناسب، سطح خورش را با این مواد خوراکی به دلخواه تزیین نمایید.
همانگونه که می دانید تزیین خورشت می تواند زیبایی و جذابیت خاصی به سفره و میز غذای شما ببخشد و همچنین وقتی در کنار پلو به کار می رود، بر زیبایی پلو تزیین شده نیز می افزاید.
برای تزیین خورشت فسنجان برای مجالس می توانید از خلال پسته بر روی آن استفاده کنید و همچنین برای ته دیگ برنج از سبزی دلخواه با ساقه یا سیب زمینی با کنجد استفاده نمایید.
پیشنهاد می کنیم برای تهیه خورشت فسنجان مجلسی حتما از گردو چرب و تازه استفاده کنید تا روغن بیاندازد و خورشت را لذیذتر و خوش رنگ و لعاب تر کند.
چنانچه بخواهید از گوشت چرخ کرده قلقلی برای تهیه فسنجان استفاده کنید پیشنهاد می کنیم حتما قبل از ریختن قلقلی ها داخل خورشت، آن ها را کمی درون روغن تفت دهید تا بوی گوشت گرفته شود و خورشت لذیذتری داشته باشید.
برای پخت یک خورش فسنجان خوشمزه از گردوی مرغوب استفاده نمایید. مغز گردوی شما باید پرچرب باشد، گردویی که وقتی آن را بین دو انگشت فشار میدهید، روغن از آن خارج شود.
برای اینکه خورش فسنجان شما خوشمزه و لعابدار شود، باید گردو را خیلی خوب چرخ کنید. برای اینکه خورش بیشتر روغن بیندازد، حتماً گردوها را دو بار چرخ کنید. گردوی میکس شده شما باید حالتی مثل پودر سوخاری داشته باشد. نه خیلی درشت باشد و نه خیلی له شده و چسبیده به هم. میتوانید مقداری مغز پسته را برای طعم بهتر همراه گردو آسیاب کنید.
برای اینکه خورشت شما لعابدار شود و گردو طعم بهتری به خورشت بدهد، قبل از اضافه کردن گردو به خورشت، بهتر است کمی آن را تفت دهید و سپس به غذا اضافه کنید. برای تفت دادن گردو از روغن استفاده نکنید، بلکه گردوها را بدون روغن با حرارت ملایم داخل ماهیتابه هم بزنید تا داغ شوند.
برای اینکه طعم فنسجان شما خوب و خوشمزه شود، نیم ساعت پایانی پخت خورش به آن ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده را اضافه کنید.
از ادویههایی مثل زردچوبه، فلفل، دارچین و زنجبیل برای خوشمزهتر شدن فسنجان استفاده کنید. اضافه کردم چند آلو بخارا به لعابدار شدن خورشت فسجان کمک میکند.
مرحله اول برای تهیه فسنجون، خرد کردن و تفت دادن پیاز است. در ابتدا پیازها را به صورت نگینی خورد میکنیم. یک قابلمه مناسب انتخاب کرده آن را روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن میریزیم و پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود.
پس از تفت دادن پیازها، زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم تا ادویه یک دست شود. سپس مرغها را که از قبل تکه تکه کردیم به پیاز اضافه کرده و سرخ میکنیم. میتوانید به سلیقه خود از گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده نمایید. همچنین میتوانید به دلخواه خود مرغها را برش دهید. پس از سرخ شدن مرغ ها، ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید. اگر پس از جوشیدن، سطح قابلمه دچار کف شد، کف آن را بگیرید.
درب قابلمه را گذاشته و اجازه میدهیم تا گوشت مرغ به خوبی بپزد. ۳۰ الی ۴۰ دقیقه کافی است. در این زمان یک قابلمه دیگر روی اجاق قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. گردوی چرخ شده را به روغن اضافه کرده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. سپس یک پیمانه آب سرد روی گردوها ریخته و حرارت را ملایم کرده و اجازه تا به طور کامل بپزد و روغن بیندازد.
پس از این که گردو روغن انداخت، کمی رب گوجه فرنگی و کمی رب انار را به گردوها اضافه کرده و تفت میدهیم و اجازه میدهیم ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند.
پس از پخته شدن گردوها، گوشت پخته شده را به قابلمه حاوی گردو اضافه میکنیم. سپس دو لیوان آب سرد به قابلمه اضافه کرده و ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار میدهیم. خورشت شما تقریبا آمادهست. مقداری نمک به آن اضافه کنید و در صورت تمایل به شیرینی بیشتر به آن شکر بیافزایید. خورشت فسنجون را میتوانید در کنار برنج سرو کنید.
یکی از رازهای خوشمزه شدن خورشت فسنجان این است که از ادویهها و طعمدهندههای مناسبی برای این غذا استفاده کنید. برای این غذا میتوانید از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و زنجبیل استفاده نمایید.