تزیین شله زرد برای ماه رمضان با زیباترین و قشنگ ترین ایده ها برای تزیین شله زرد
مدل لباس خواب عروس + جذاب ترین مدل های لباس خواب عروس در ۳ ماه گذشته
مدل لباس خواب عروس مدل لباس خواب عروس + جذاب ترین مدل های لباس خواب عروس در ۳ ماه گذشته در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما …
تزیین تولد + بهترین و قشنگ ترین ایده های تزیین تولد با بادکنک
تزیین تولد تزیین تولد + بهترین و قشنگ ترین ایده های تزیین تولد با بادکنک در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. جشن تولد یکی از …
مدل بافت مو + زیباترین و خفن ترین مدل بافت موهای امسال را اینجا ببینید
مدل بافت مو مدل بافت مو + زیباترین و خفن ترین مدل بافت موهای امسال را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بافت مو …
تزیین شله زرد برای ماه رمضان
تزیین شله زرد برای ماه رمضان با زیباترین و قشنگ ترین ایده ها برای تزیین شله زرد در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
تزئین شله زرد یکی از کار های بسیار لذت بخش و زیبایی می باشد که در انتها زمانی که شله زرد را پختید باید انجام دهید. شله زرد یکی از آش های سنتی ایرانی می باشد که بیشتر در ماه مبارک رمضان و ماه محرم و صفر تهیه می شود ولی شما می توانید در طول ایام سال نیز این آش خوشمزه زعفرانی را تهیه کنید.
ا برای تزیین شله زرد شما می توانید از دارچین و پودر پسته و گل محمدی و پرک بادام و پودر نارگیل استفاده کنید و این آش اصیل ایرانی را برای نذری های خود تزیین کنید. شما می توانید از این تزیین ها برای شیر برنج و فرنی نیز استفاده کنید.
اما نکته مهم در تزیین شله زرد این می باشد که باید صبر کنید تا شله زرد کمی از حرارت بیفتد و بعد شروع به تزیین شله زرد کنید و اگر می خواهید از شابلون استفاده کنید بهتر است با فرچه کمی شابلون مورد نظر را چرب کنید تا به رویه آش نچسبد و به راحتی جدا شود.
نکته مهمی که در دستور پخت شله زرد لازم است بدانید مقدار پیمانه شله زرد است باید توجه داشته باشید که هر اندازه پیمانه ای که انتخاب میکنید باید با همان پیمانه آب و شکر به نسبت چند برابر برای شله زرد استفاده کنید. یعنی اگر یک پیمانه برنج میگیرید باید با همان پیمانه ۲ لیوان شکر و ۶ لیوان آب استفاده کنید. این نسبت در مورد درست کردن شله زرد متداول است.برنج نیم دانه زود تر وا میرود پس برای خیس کردن آن دو تا سه ساعت کافی می باشد و همچنین برنج های معمولی عکس این قضیه را شامل می شوند و ما بین ۱۲ الی ۲۴ ساعت برای وا رفتن و نرم شدن برنج نیاز می باشد.
برای تهیه یک شله زرد مجلسی ابتدا باید برنج را از شب قبل شسته و با ۳ لیوان آب بخیسانید و اجازه دهید تا حدود ۱۲ الی ۲۴ ساعت خیس بخورد. پس از خیس خوردن برنج ، برنج را در قابلمه ای مناسب روی حرارت بگذارید و با حرارت زیاد بگذارید تا آب برنج به جوش آید توجه داشته باشید که در این مرحله نباید اصلا برنج را هم بزنید.
پس از اینکه برنج کمی نرم تر شد و حالت شفتگی به خود گرفت همچنین آب را در خود جذب کرد حرارت را کم کنید. در این هنگام باید شروع به هم زدن برنج کنید. نکته مهم و قابل توجه در این مرحله این است که نباید دیگر به برنجتان آب اضافه کنید چون این کار باعث می شود شله زرد آماده شده موقع خوردن و قاشق زدن آب بیندازد.
زمانی که برنج به طور کامل شفته شد و وا رفت زمان آن رسیده است که شکر را به برنج اضافه کنید. اگر قبل از اضافه کردن شکر حس کردید برنج سفت شده است نگران نباشید زیرا پس از افزودن شکر برنج دوباره رقیقتر می شود پس به هیچ عنوان به برنجتان آب اضافه نکنید حدود یک ربع برنج را هم بزنید تا ته نگیرد.
۱ مثقال زعفران را سائیده و یخ بگذارید تا دم بگیرد. پس از دم کشیدن زعفران آن را به برنج اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شله زرد رنگ بگیرد. خلال بادام ها را به همراه گلاب در ظرفی بخیسانید تا کاملا عطر و طعم گلاب به خورد خلال بادام ها برود در ادامه خلال ها را به همراه گلاب به شله زرد اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود ۱۰ دقیقه با بقیه مواد به پخت برسد.
باید زعفران به میزانی باشد که شله زردتان رنگ نارنجی بگیرد پس از اضافه کردن بادام و زعفران به سراغ افزودن کره و روغن مایع بروید. بدین منظور ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است را به شله زرد اضافه کنید و هم بزنید. سپس برای اینکه شله زردتان شفاف تر شود مقدار روغن مایع به شله زرد اضافه کنید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه جوشیدن کره با بقیه مواد، حرارت را خاموش کنید و در ظرف را بگذارید تا کاملا دم بکشد.
یکی از وسایلی که می توان برای تزیین شله زرد استفاده کرد قالب های کیک و ژله است. مهم نیست جنس قالب فلزی، سیلیکون یا پلاستیک باشد. زیرا در هر صورت شله زرد به راحتی از آن جدا می شود. برای این منظور شله زرد را داخل قالب ریخته و در یخچال قرار می دهید. می توانید از مخلوط بریلو بی رنگ و دارچین یا آب و دارچین غلیظ برای نشان دادن بهتر شکل درونی قالب استفاده کنید.
شابلون یکی از متداول ترین و در عین حال زیباترین روش ها برای تزیین کردن شله زرد است. کار با شابلون احتیاج به حوصله و مهارت دارد. امروزه شابلون شله زرد در شکل های مختلف موجود هستند و شما می توانید هر طرحی که دوست دارید روی شله زرد بیندازید.
اگر شله زرد قالبی دوست ندارید یا اینکه نمی توانید از شابلون استفاده کنید ناراحت نباشید. هنوز ابزار مفیدی به نام دارچین در اختیار دارید که دست بر قضا طعم شله زرد را بی نظیر می کند. فقط کافی است مقداری ذوق و سلیقه به خرج بدهید یا اینکه از منابع مختلف ایده بگیرید. آنگاه می توانید زیباترین تزیینات را با دارچین خلق کنید.
با استفاده از شکر، نشاسته گل، شیر سرد و دارچین می توانید کرم دارچینی تهیه کرده و از آن برای تزیین روی شله زرد استفاده کنید. این کرم را در قیف ماسوره دار ریخته و به شکل گل یا شکوفه روی شله زرد را آرایش دهید.
یک روش خلاقانه برای تزیین کردن شله زرد استفاده از قالب نان پنجره است. در این روش ابتدا مقداری مخلوط آب و دارچین غلیظ درست کنید.سپس قالب های نان پنجره را به این محلول آغشته کرده و به آرامی مثل مهر روی سطح شله زرد بزنید.
شله زرد به دلیل وجود لعاب برنج و گلاب ماده غذایی یبوست زا است و برای افراد دچار یبوست مفید است. شله زرد برای روزه داران مفید بوده و غذای خوبی برای افطار است.
شله زرد برای کودکان روزهدار به دلیل وجود مواد مغذی و تامین کالری مفید است به شرط آنکه مانع خوردن غذای اصلی نشود.شله زرد غذایی لطیف بوده و هضم آن برای معده و کبد آسان است و در فرآیند گوارش، پسماندهای غیرمفید زیادی بجا نمیگذارد و آن پسماندها به آسانی از بدن خارج میشوند.
شله زرد برای افراد دچار بیماری دیابت مضر می باشد. مصرف شلهزرد به افرادی که تنگی عروق قلب دارند توصیه نمی شود. شله زرد تهیه شده با کره حیوانی زیاد حاوی میزان بالایی کلسترول بوده و برای مبتلایان به چربی خون اصلا مناسب نیست.
مصرف به اندازه شله زرد برای خانم های باردار مانعی ندارد اما مصرف زیاد آن به دلیل مصرف زیاد زعفران توصیه نمی شود زیرا منجر به سقط جنین در زنان باردار و خونریزی لثه میشود.