تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید - سایت پرشین زی
تزیین پنکیک + زیباترین طرح های ارسالی شما برای تزیین پنکیک را اینجا ببینید

تزیین پنکیک + زیباترین طرح های ارسالی شما برای تزیین پنکیک را اینجا ببینید

تزیین پنکیک تزیین پنکیک + زیباترین طرح های ارسالی شما برای تزیین پنکیک را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. پنکیک، در واقع …

تزیین خرما با ایده های بسیار خلاقانه و زیبا مناسب برای مراسم های خاص

تزیین خرما با ایده های بسیار خلاقانه و زیبا مناسب برای مراسم های خاص

تزیین خرما تزیین خرما با ایده های بسیار خلاقانه و زیبا مناسب برای مراسم های خاص در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای تزیین …

مدل لباس گیپور + زیباترین لباس های گیپور پاییز ۱۴۰۳ را اینجا ببینید

مدل لباس گیپور + زیباترین لباس های گیپور پاییز ۱۴۰۳ را اینجا ببینید

مدل لباس گیپور مدل لباس گیپور + زیباترین لباس های گیپور پاییز ۱۴۰۳ را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای انتخاب مدل …

تزیین خورشت فسنجان

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید در سایت پرشین زی . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

خورشت فسنجان یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار در بین غذاهای اصیل ایرانی است که با توجه به ذائقه مردم در قسمت های مختلف کشور ، طعم های شیرین ، ترش و ملس دارد و با توجه به سلیقه مردم هر قسمت ممکن است این خورشت با استفاده از اردک ، مرغ یا گوشت قلقلی پخته شود.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

برای تزیین فسنجان می توانید از گردو، انار دانه شده، رب انار و… استفاده نمایید و بعد از پخت و کشیدن خورش در ظرف مناسب، سطح خورش را با این مواد خوراکی به دلخواه تزیین نمایید.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

خورش فسنجون را می توانید به دو صورت شیرین و یا ترش متناسب با دلخواه خود تهیه کنید، به عنوان مثال در شهرهای شمالی و همچنین گیلان اغلب خورش را با طعم ترش و همراه مرغ، اردک و یا بوقلمون میل می کنند, در برخی شهرهای دیگر نیز آن را با طعم شیرین، و در مناطقی ملس میل می کنند.گفته یم شود جهت خوشمزه تر شدن می توانید درون قابلمه مسی آن را طبخ نمایید.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

فسنجان از غذا‌های مورد علاقه ناصرالدین شاه قاجار هم بود و هر آشپزی که در دربار مشغول بود باید این غذای محبوب شاه را به خوبی می‌پخت؛ البته در آن زمان به فسنجان «فُسوجَن» می‌گفتند. متین الدوله، یکی از درباریان شاه درآن دوران، در یادداشت‌های تاریخی‌اش آمده است: «یک روز از نزدیک اتاق دارالشورا رد می‌شدم. شاه و پیرامونیانش سرگرم حرف زدن بودند. کنجکاو شدم و گوش کردم. شنیدم صحبت از فسنجان و قورمه سبزی بود و این که کدام‌یک لذیذتر است و چگونه می‌توان آن‌ها را خوب پخت».

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

برای تهیه خورش فسنجون گیلانی ابتدا پوست های اضافی قطعات مرغ را جدا کنید سپس آنها را بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی شان برود. در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و در صورت تمایل ادویه های مورد پسند خود را روی قطعات مرغ بپاشید تا طعم دار شوند.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

می توانید مرغ ها را در ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا زمان سرخ کردن آنها برسد. در مرحله بعدی پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس به همراه مقدار کمی روغن مایع در قابلمه ای که برای تهیه خورش انتخاب کرده اید تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

در ادامه کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه به طور کامل به خورد پیاز برود ادامه دهید.در این مرحله گردو را در میکسر بریزید تا کاملا پودر شود سپس به قابلمه خورش اضافه کنید و در حدود یک دقیقه تفت دهید.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

نکته مهم در این مرحله این است که گردو را خیلی کم باید تفت دهید زیرا تفت دادن اضافی آن می تواند باعث سوختن گردو شود که باعث می شود روی طعم خورش تاثیر منفی می گذارد. پس اینکه گردو را یک دقیقه تفت دادید ۶ یا ۷ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

حرارت را زیاد کنید تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش امد حرارت را کم کنید تا گردو به مرور زمان شروع به روغن انداختن کند. در این مرحله حدود ۲ تا ۳ ساعت باید صبر کنید تا گردو به خوبی روغن بیندازد.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

پس از اینکه گردو روغن انداخت می توانید رب انار را به قابلمه اضافه کنید. اگر می خواهید فسنجان شما مانند گیلان ترش مزه باشد از مقدار بیشتری رب انار ترش می توانید استفاده کنید. در این مرحله می توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به خورش خود اضافه کنید.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

رب گوجه فرنگی باعث می شود رنگ خورش شما نارنجی تر شود.پس از گذشت ۳ ساعت که خورش به خوبی روغن انداخته است می توانید مرغ ها را آماده کنید. برای این منظور مرغ ها را از یخچال خارج کنید و در روغن زیاد سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

حالا می توانید مرغ را به همراه زعفران دم کرده به خورش خود اضافه کنید.پس از اضافه کردن مرغ ها در صورت تمایل می توانید کمی شکر هم به خورش اضافه کنید. اگر دوست دارید طعم خورش شما ملس باشد حتما شکر ضافه کنید.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

حدود یک تا یک و نیم ساعت دیگر نیاز است که خورش روی حرارت ملایم بماند تا به طور کامل جا بیفتد. خورش فسنجان غذایی است که خیلی آسان و بدون دردسر آماده می شود. مهم ترین فاکتور برای درست کردن یک فسنجون خوشمزه و جا افتاده صبر است.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

توجه داشته باشید خورش فسنجون از خورش هایی محسوب می شود که کاملا کم آب سرو می شود، به همین دلیل باید صبر کنیم خورش به روغن بیفتد، سپس آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج دمی یا کته سرو کنید.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

یکی از مشکلات رایج در تهیه خورش فسنجان این است که با اینکه تمام مراحل را با دقت مرحله به مرحله انجام می دهیم باز هم خورشتی که درست می کنیم به خوبی روغن نمی اندازد. همانطور که مطمئنا می دانید مهم ترین ماده تشکیل دهنده خورش فسنجان گردو است.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

به همین دلیل باید برای گردوی مورد استفاده در فسنجون حتما از نوع مرغوب و تازه آن استفاده شود تا بتوانید خورشی خوشمزه و پر روغن طبخ کنید. بهترین نوع گردو برای پخت خورش فسنجان گردوهایی هستند که اولا از نوع ایرانی و پر روغن هستند؛

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

دوم اینکه گردوها کهنه نباشند یعنی سالیان زیادی از خشک شدن آنها نگذشته باشد. هر زمان خواستید برای فسنجان گردو بخرید ، مغز گردو را بین دو انگشت خود فشار دهید و خرد کنید اگر دست تان کمی چرب شد ، آن گردو برای پخت فسنجون مناسب است.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

برای اینکه خورش فسنجان را با گوشت اردک یا غاز تهیه کنید فقط کافیست گوشت مرغ را از دستور بالا حذف کرده و گوشت اردک را جایگزین کنید. فقط یک نکته مهم را در نظر داشته باشید که گوشت اردک های بزرگ نسبت به گوشت مرغ زمان بیشتری برای پخت کامل نیاز دارد.

تزیین خورشت فسنجان + زیباترین و قشنگ ترین ایده ها را اینجا ببینید

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پرشین زی و لینک مستقیم بلا مانع است.